Det finns tid, personal och resurser till att lära vuxna människor att cykla, och givetvis ingår gratis hjälm…


INVANDRING. Bör det vara polisens och myndigheternas uppgift, att lära vuxna människor cykla? Kan inte minnas lärare eller polis lärde oss att cykla. Vi lärde oss själva. 

-Pettersson säger som vanligt, skyll inte på invandrarna utan fortsätt rösta på dem som gör detta möjligt.


28 responses to “Det finns tid, personal och resurser till att lära vuxna människor att cykla, och givetvis ingår gratis hjälm…

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den senaste kampanjen inom det migrantammande blöjbytarkonceptet kommer med all förmodan att åter sätta det egohumanistiska och utpräglat lyteskomiska Sverige i fokus och därmed bekräfta vår vanhedrande ställning som världens ledande pajasnation, medan den kritiserade myndigheten Svenska Institutet med diplomatiska ambitioner arbetar med att öka omvärldens förtroende för vårt nordliga bidragsparadis – hur tusan det nu ska gå till!
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Cecil

  Jag brukar titta på hucklekärringarna på loppis, när de stoppar allt i fickorna.
  De är vana vid att allt är gratis.

  Gilla

 • Tony

  är övertygad om att ifall dom lär sig cykla så kommer dom nog att
  erhålla varsin Elcykel a 25000/st?

  Gilla

 • Jhonsson

  Helt enkelt ett sätt att ge jobb åt några svenskar. Att cykla lärde man sig förr ofta själv utan hjälp. Kanske skiljer det på den mentala förmågan.
  Men varför hjälmar? De har ju ändå inget att vara rädda om där uppe.

  Gilla

 • Stenbock

  Stenbock lärde sig cykla i unga år…
  En King fick jag till skänks av min gode gamle morfar.Hos honom skedde också första färden,på detta tvåhjuliga fordon.Ned för en backe och över stock o sten,för att sluta mitt i en vacker bok-häck.
  Nåväl med tiden gick det bättre,och jag kunde t.o.m. sitta och se mig om i naturen under färd.Tyvärr stod det en dåtida häst-vagn parkerad som jag missade.Det olyckliga med denna händelse var,att vi skulle på en byfest som jag nu fick besöka med blått öga,och bula i pannan.Cykelhjälmen var på den tiden ännu inte uppfunnen.Kanske för att dåtida befolkningen,inte var av så ömtålig art som dagens ? 🙂

  Gilla

  • Mia

   Jag var också med om en cykelincident eller vad man ska kalla det.

   Jag var runt 8 år och kom cyklande samtidigt som jag tittade för länge på något åt sidan och körde rakt på en man bakifrån.som gick längs vägen.
   .
   Framhjulet hamnade mellan hans ben (stackars pung) och det blev som att åka in i ett cykelställ.
   Jag backade genast men kom mig inte för med att säga något. Han sa heller ingenting.
   Vi skildes under tystnad och jag trampade snabbt hemåt och försökte förtränga vad som hänt……

   Gilla

 • Ståfräs

  Hur fan kan Kling o Klang ställa upp på detta, ofattbart, är dom också PK idioter, det trodde jag inte.

  Gilla

  • BjörnLarsson

   Poliserna är de mest PK-indoktrinerade av alla i samhället. Det är bara de som rekryteras till att börja med (därav så många tomma platser på polisskolorna, och därför föredrar politikerna att anställa sina lojala kompisar som ”civilpoliser”) och de genomgår grundlig indoktrinering hela karriären.

   Polisen är ett politiskt partiorgan. Deras syfte är att med statsvåld utrota allt oliktänkande i samhället. Det har alltid varit polisens huvuduppgift i alla sossestater. Brottsbekämpning är ju antisocialistiskt. Den socialistiska Sanningen om brottslighet är ju att gärningsmännen bara är stackars offer som bara tar steget att jämställa sig själva med det rån som är en rättvis förmögenhetsomfördelning. Spelar roll om man rånas av araporna eller av poliserna när de verkställer utmätning på konfiskatoriska skatter som straff mot brottet att arbeta, samma ”solidariska fördelningspolitik” båda två. Alla politiker, alla byråkrater, alla journalister säger ju alltid det och agerar verkligen därefter. Aldrig något falskt vallöfte om den saken, alla regeringar har alltid genomfört exakt det som de har predikat helt öppet angående rättsväsendet.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  En perfekt miljövänlig cyklande import !!!!

  Gilla

 • Krister

  Helt ärligt, det här är inte på riktigt va?

  Gilla

 • Avmaskad

  Men nu gäller det att snabbt få folk i arbete.
  Då måste man lära folk cykla och simma.
  Svenskar får lite också av kakan. Subventionering av elmotorer för båtar, men hur blir det med batterierna och laddställen?
  Solcelssegel?
  Jösses…

  Gilla

 • Achtung

  Al-Haj från Libanon, är det krig där??

  De styrande ser verkligen utlänningarna som infantila som inte klarar av det enklaste sakerna själv. Men det är tydligen vi nationella som har fördomar när vi anser att de ska kunna lära sig detta på egen hand.

  Gilla

  • Avmaskad

   Eller så är de kloka.
   Vem är klokast katten som struntar i att lära sig hjälpa till, eller läraktiga hundar?
   Spela dum och få allt serverat utan ansträngning.

   Gilla

 • Ståfräs

  Väl använda skattepengar? Herregud, så djävla sjukt.

  Gilla

 • BjörnLarsson

  I Malmö finns det butiker som skyltar om att de bedriver ”cykelskola”. Och det är inte coaching av tävlingscyklister (Skånetrafiken anordnar också kurser i hur man åker buss, väldigt bra att ha på sitt CV). Dels skapar detta ”enkla jobb” (för de som lärt sig cykla att bli cykellärare), men framförallt handlar det om klimatdomedagen som kommer i form av syndafloden nu. Fast temperaturen inte stigit ett dugg på 20 år nu och alltså helt saknar korrelation med att atmosfärens CO2-halt stiger konstant (till 0.04%).

  Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

   Beträffande uppvärmningen av världshaven kan det bli riktigt allvarligt om svampar anpassar sig till ett varmare klimat. Vi människor har en kroppstemperatur på c:a 37C och det tål inte svamparna MEN det kan ju ändras och då är vi alla illa ute….Tyvärr räddade penicillinet miljarder människor som annars skulle avlidit och vissa invasiva arter (indier, pakistanier och liknande….)förökar sig värre än råttor vilket ställer hela jorden i en farlig situation….

   Gilla

   • BjörnLarsson

    Domedagsprofeterna har hittat på alla slags syndaflodsscenarier (för de orsakas ju av mänskliga synder, precis som teologer som Al Gore alltid har predikat sedan många tusen år). Men allt det där är bara snömos. Alla orakelprofetior misslyckas katastrofalt, eftersom de bara gissar och ljuger avsiktligen, och intensivt alltid förnekar verkligheten och aggressivt attackerar alla som påpekar att kejsaren är helt naken, prognoserna är komplett ovetenskapliga efter att ha avfärdats med flera standardavvikelser.

    Vi vet nu med facit i hand att mänskliga CO2-utsläpp inte alls påverkar den globala medeltemperaturen. Det finns så väldigt många mycket viktigare faktorer som dominerar. Däremot är mänskliga CO2-utsläpp extremt bra för allt liv på Jorden! Det kallas ”växthusgas” av en anledning. Bönder ser till att höja CO2-halten i sina växthus. Allt växer mycket fortare. Jordens växtlighet är svårt svulten på CO2 och blommar snabbt upp tack vare vår oljeindustri. Ökenutbredningen har upphört, regnskogarna växer till sig. Och jordbruksavkastningen ökar snabbare än befolkningstillväxten gånger att väldigt många fler snabbt äter mycket mer kött från år till år, så att allt mindre arealer används till matproduktion. Vildlivet återtar mark som behövdes för vår försörjning när CO2-halten var bara 0.02% istället för som nu 0.04%.

    CO2 påverkar inte temperaturen. Den göder bara allt liv i världen. Även om vi inte fick ut någon energi alls ur oljan, så borde vi ändå pumpa upp den och bränna den för att recycla livets gas tillbaka till det levande livet. Hela Jorden grönskar.

    Gilla

  • Stenbock

   Jo numera finns det kurser för allt och alla….
   I går fanns ett reportage inkl. beskrivning, i lokalblaskan HD.
   Rubriker löd: ” Hur man åker tåg”…. 😦

   Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  När Socialdemokraterna och Miljödårarna utser skithålsländer med skitfolk till ASYLLÄNDER så får det konsekvenser!
  Det kommer att blir dyrare och de som kommer att få betala mest är de som kommer att få jobba till 75 år (Reinfeldt/Christenssons) och knappt få till vatten och bröd i pension…..!
  Man kan skratta åt det här och åt städer som Malmö som går på knäna med gigantiska kostnader för dysfunktionella asylinvandrare MEN vad tror du händer när hela Sverige se ut så ?
  Det går DÅLIGT för Sverige – kronan sjunker som en sten mot andra valutor!!!

  Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

   JAPAN beviljade 20 asylansökningar i fjol. Jag föreslår att den STORE STATSMANNEN Stefan Lögnven reser dit och pratar med dem, de kanske kan ta emot några av våra asylsökande, Sverige har ett överskott på dem!
   LÖVEN kan nog tvinga dem, hota med höga strafftullar till EU. ”Alla är lika värda”, ”vi gillar olika”….kanske ställer Japanerna upp på sosse-flosklerna….

   Gilla

   • Krister

    Om inte annat kanske Röfven kan hjälpa svenskar till säkra asylländer som t.ex. Japan.

    Gilla

 • gamgubben

  De lär sig direkt de kommer hit sitt still och vänta tills värdlandet tar initiativ till än det ena än det andra. Integration skall naturligtvis delas ut ungefär som bidrag, inga egna försök till att bli en del av det nya samhället.
  Minns Hanna den grannkvinna som lärde sig cykla efter hon fyllt 50, ingen utomståendes hjälp där inte, bara hederlig svensk djävlar anamma.

  Gilla

 • nosferatu

  Du vet Pettersson. Svenska poliser har resurser att lära vuxna människor att cykla, stoppas bilister som kör lite för fort på motorvägen och medborgare som lånat en bild från en öppen källa.
  Däremot är det lite si och så med resurser när det gäller terrorism, gruppvåldtäkter, åldringsrån, mord och andra triviala saker.
  Bra att veta när polisen klagar över bristande resurser.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Det var kanske det Lövet menade när han sa att: Sverige har aldrig varit tryggare, han visste om att man lär ut cyklingen för nyanlända. Vad skulle han annars ha menat ??????

  Gilla

 • compulsoryunion

  AfroIngenjörerna och läkarna behöver stödhjul när cyklar? Afrikansk lagning av cykelpunka är att göra en knut på slangen, därför guppar det när de försöker cykla….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: