Stäng

Regeringen pissar i Atlanten

Valet 2018.  I vårpropositionen, som släpptes idag på måndagsmorgonen och är den sista innan valet, räknar regeringen med att BNP-tillväxten i år blir 2,8 procent – oförändrat jämfört med prognosen i februari. 

Finansminister Magdalena Andersson (S) skriver i ett pressmeddelande att regeringen har ”tagit Sverige i en ny riktning””Investeringar i jobb, sjukvård, skola och klimat har gett resultat. Nu fortsätter regeringen med ytterligare satsningar för ett tryggt och hållbart Sverige”, heter det.

Nästa år beräknas BNP öka med 2,2 procent och 2020 med 2,1 procent vilket också är oförändrat jämfört med tidigare prognoser.

-Pettersson läser och lyssnar på propagandan, det satsas totalt 2,6 miljarder extra under 2018. Det talas om miljoner hit och dit, om procent och delar av procent hit och dit, det är flip-flop politik.

Mycket lite sägs om alla miljarder som går till politikers och journalisters otroliga och osannolika asylpåhitt.

 • Vad kostar asylinvandringen i kronor, i personella resurser som skulle kunna användas i vården, skolan och omsorgen?
 • Vad kostar asylinvandringen i tappad tilltro till svenska lagar och för tilliten mellan människor?
 • Vad kostar asylinvandringen och brottsligheten den för med sig i form av mänskligt lidande?
 • Det finns en utlänningslag och att gängse praxis i Sverige är att lagar ska gälla lika för alla. Varför gäller inte lagen vissa?
 • Varför får afghanska män utan asylskäl vilkas ålder, identitet och nationalitet inte är kända uppehållstillstånd, när asylhistorierna som presenteras är ”intill förvillelse lika”, som en nämndeman i migrationsdomstolen uppgav häromdagen?
 • När presenteras kostnaden för 2015 års ”mitt Europa bygger inga murar”?

– Det är det lilla menar Pettersson som menar att politiker och journalister kommer att fortsätta med att pissa i Mississippi i stället för att ta tag i den stora frågan.

Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, pensionerna, brottsligheten, allt!

När ska politikerna och journalister fatta det? Eller fattar de men är för fega att ta tag i problemet. Det planeras att till år 2025 byggas 700.000 bostäder. Få tror att det lyckas, men om det lyckas räcker det bara till dagens behov och 2025 är vi 1,2 miljoner fler.

Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Snart försörjs 1 miljon människor i åldrarna 20-64 år med bidrag, då är inte de som gått i pension eller de som studerar medräknat.

Detta medan regeringen skryter om satsningar på 400 miljoner kronor extra till vården, 200 miljoner till polisen och 170 miljoner kronor i en ungdomssatsning.

Jag tar tillbaka det där med Mississippi, regeringen pissar i Atlanten…

19 reaktioner på “Regeringen pissar i Atlanten

 1. Undra var dom ska bygga gaskammare för oss pensionerer.
  Vi är ju bara än belastning.tror dom vill åt våra pensinspengar.Jobba till 65 sen dö fort.

 2. Konstigt att ingen i hatmedia reagerar på vilseledandet om BNP, eller kanske inte i Nordväst Korea på den Norra Arabiska halvön!

  Eftersom BNP ökningen inte räknas per capita, dvs per person, och Sveriges befolkning med fortsatt invällning av ockupanter och kullföderskornas etablering kommer att öka med mer än tillväxten har vi i verkligheten en ekonomi som går bakåt!

 3. Dom har dålig koll på hur mycket pengar det finns i statskassan D.V.S. hos invandrarverket. Detta verk är nämligen Sveriges nya statskassa, för det är där alla pengarna finns.

 4. Reklamklippet börjar med att göra en RELATIV jämförelse av statsskulden mot BNP. Direkt därefter gör man en ABSOLUT jämförelse av antalet ”sysselsatta” och kallar utbildningsplatser för ”jobb”. Med tanke på LO-valfilmen så ser man att PK verkligen går all in nu för att ljuga hur som helst bara för att vinna valet 2018. För att de vet att det aldrig mer kommer att hållas något val i Sverige efter det. De behöver bara 4 år till med miljoninvandring av anonyma islamister och för att avskaffa svenskarnas sista lilla överlevnadsförmåga med konfiskatoriska skatter och medieförbud och hämningslöst eskalerande våld (våld är särskilt effektivt mot svenskar, som ju inte vill slå tillbaka). Sossarna har många många förebilder bland sina egna om hur man gör sånt här. De anlitar ju redan rådgivare från Iran och Venezuela (som i sin tur anlitar Nordkorea), förebildsländer vars samhällen PK vill kopiera i Sverige nu.

 5. Nu är det äntligen dags att ställa grupper mot varann. Intresse mot intresse. Välfärd mot undergång.

  Sjukvård mot migration

  Välfärd mot migration

  Skola mot migration

  Omsorg mot migration

  Nu är det självförsvar.

  Sverige som nation är hotad

  Välfärden är dömd till undergång

  Om inte återvandringen börjar NU kommer Sverige att vara ett u-land senast 2030. enligt FN:s Human Development Index.

  Vi börjar med det mest angelägna : återvandringen av ”barnen” mellan 15-30. Också angeläget att rensa och utvisa i de ”utsatta” områdena.
  Vi struntar i att snällistiska batikhäxor vill knullas av afghan”barn”. De får ta hand om sina behov på plats. Det finns också sälla jaktmarker i Afrika och Mellanöstern!!

  Eftersom muslimer vägrar assimilation/integration ska alla som fortsätter med detta att genast åläggas återvandring

  1. Tyvärr funkar inte Sverige så längre. Förr kunde ett parti gå till val på att ställa t.ex. pensionärer mot företagare. Men numera är ALLA särintressen PK. Inom all offentlig verksamhet har all kompetent ledning blivit politiskt utrensad redan och ersatt med bindgalna lojala politiska kommissarier. Som inget vet och därför aldrig gör någonting. Annat än att förfölja oliktänkande och slumpmässigt repetera PKs meningslösa lögnglosor. Vård, skola, polis, försvar är inte på något sätt några särintressen, de är alla extremt lydiga PK-medlemmar. Eftersom staten konfiskerar det mesta av alla andras pengar så är de enda icke-offentliga aktörerna i Sverige idag totalt beroende av utbetalningar från PK-staten, i form av korrumperade upphandlingar och mutade subventioner och lagstiftning mot uppstickande konkurrenter.

   ALLA särintressen i Sverige idag är helt för PKs islamisering. Finns inte något enda oppositionellt särintresse kvar i Sverige längre för SD att alliera sig med, eller som hade kunnat utöva påtryckning mot PK, Sveriges enda makthavare. Ingen form av opposition kommer någonsin att tolereras av PK. Hör bara till deras tongångar med extremt intolerant hat mot och dehumanisering av alla oliktänkande i Sverige idag. Och förbud mot all kritik mot regimen och vad dess femårsplaner har åstadkommit.

 6. Den där arroganta inkompetenta skatan kommer ju inte att sitta vid makten när konjunkturen vänder. Då får andra sopa upp vad hon och svetsarn orsakat.

  1. Annie Lööf verkar ha insett det. Bostadspriskraschen verkar fortsätta ohämmat, även om PK försöker ljuga om det genom att använda olika medelvärden och kalla krasch för platå m.fl. ytliga trick för att lura enskilda svenskar att personligen förlora miljonbelopp. Stigande världsräntor, hotande handelskrig, kollapsande EU och allvarliga inrikes problem med extremt allvarliga brister i vad offentlig sektor levererar, ser inte alls bra ut för Sveriges tillväxtutveckling. Däremot lysande för islamisternas bostadsförsörjning när staten förstatligat alla bolånegivare när de alla plötsligt konkar samtidigt, igen, som i sin tur förstatligar svenskarnas alla bostäder varteftersom deras obetalbara bolån löper ut och det är omöjligt att ta något nytt lån. Under nästa mandatperiod kommer Löfvén-Lööf-regeringen att konfiskera miljoner bostäder, vräka de ruinerade f.d. ägarna (som hemlösa bara har skulden kvar) och ge bort dem till anonyma islamister.

   Så när Magda kickas vill Annie ta över som finansminister. Därav deras twittrande catfight nu. Alla PK tycker exakt likadant om allting, för bara en enda värdegrund likadan för alla kan ju tolereras i ett totalitärt demokratiskt samhälle, som de själva säger. Men de hatar varandra mer än några andra, för de är ju rivaler i ett nollsummespel om det ockuperade förslavade folkets alla pengar.

 7. Det finns goda vinster för oss alla om det migrationsindustriella komplexet läggs ned och asylrätten avskaffas. Migrationsverket kan läggas ned. Migrationsdomstolar avskaffas, migrationsadvokater kan gå hem. Säkert finns flera goda effekter som vi kan verka för. Fler exempel? Varför ska vi lägga våra skattepengar på invasiva människoarter som helt saknar socialt kapital

 8. Jag har inte förstått matematiken bakom, att en miljon socialbidragstagare ska kunna ge Sveriges pensionärer höjd pension. Jag har dock inte läst matematik på universitet, det kanske är det som är felet. Så jag väntar med spänning på min höjda pension.

 9. Och Försäkringskassan lägger ut 285000 på att marknadsföra bidragssystemen på Arabiska , samtidigt som dom subventionerar
  sina medarbetare till att neka så många Svenskar som möjligt att
  få ut sjukersättning?? Ja nog har Sossarna pekat ut färdriktningen, den pekar rätt ner i avgrunden, och det sorgliga är att många inte kan eller vill se detta??

 10. >Sara ja det låter troligt men tror fortfarande siffran 5 miljarder xtraslantar är för lågt satt även som sk tillskott som du säger………..
  politikerna kommer aldrig redovisa de verkliga kostnaderna för mannen på gatan 🙂

 11. Om asylindustrin upphörde i morron dag hur mycket skulle arbetslösheten stiga då? Rejält mycket tror jag.
  I gengäld så skulle arbetskraft frigöras till mer angelägna uppgifter.

 12. Regeringen strör ut extra av skattebetalarnas pengar. Och…. naturligtvis

  15 gånger mer till Asylmottagningen än till äldreomsorgen.
  ——————————————————————————

  350 miljoner till de äldre vs. 5 000 miljoner till asylindustrin

  1. 5 miljarder till flyktingar/industrin är på tok för lågt räknat.
   belopp/året nu måste ligga på från minst 200 miljarder/året +
   naturligtvis vill man inte lägga fram de siffrorna till allmänheten

   1. Detta var ”Maggans extra pengar”…. inte den totala kostnaden.

 13. BNP= pengar som är i omlopp i systemet……..(rätta mig om jag har fel 🙂
  Inget sägs hur stor andel är ”lånade pengar” i dessa transferreringar……….
  Magdalena har säkerligen inteckant 100-tals miljarder i lån för att hålla hjulen rullande…….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: