Stäng

Detta händer när Du använder plastkort!

INSÄNDARE. Att slentrianmässigt använda plastkort vid betalning är mycket farligt och ett oskick som den arabstödda regimen naturligtvis jublar över! Det är exakt vad dom vill!

Bort med alla kontanter och in med plastkort.

Då kan dom kontrollera varenda transaktion och minsta litet inköp som vi gör, rubbet registreras och nagelfars! Varenda myndighet i hela landet kan på en bråkdels sekund se hela Din inköpshistorik och om Du spenderar mer pengar än Du har rätt att spendera.

Och redan år 2022 kan denna mardröm vara över oss när alla kontanter försvinner och vi tvingas in i ett diktatoriskt kommunistsystem som världen aldrig tidigare skådat. Som enda land i världen så tvingas nu alla medborgare som en viljelös fårskock att använda plastkort vid vartenda inköp, kontanter är totalförbjudna!

Detta är arabregimens djävulsk ondskefulla plan för det svenska folket!

Och tyvärr ser det ut som om dom kan komma att lyckas i sina onda uppsåt, folk i gemen verkar inte förstå faran med att använda plastkort! Utan att blinka så drar dom tanklöst kortet vid både små och stora inköp.
Kasta därför så mycket grus Ni kan in i detta djävulska maskineri, använd ALDRIG plastkort annat än i undantagsfall och agera nu innan det är för sent!

Den totala mardrömmen är närmare än Ni tror!

Janne

15 reaktioner på “Detta händer när Du använder plastkort!

 1. Möjligen en av orsakerna till att NORDEA i tid flyttar sitt huvudkontor till Helsingfors.Bankerna om inga andra,ser först vad som är i görningen.
  Kan informera om att de även försökte med detta i Tyskland.Men där gick de på en verklig nit. För en tysk,är kontanter det enda ”säkra värdet” man har plus ett sparkonto. Inga plastkort där,och t.o.m. många (läs de flesta) avstår att betala via sin räknare (dator),med misstanke om att obehöriga kan få del av kontouppgifterna !

  1. Nordea är också en av de tre kvarvarande storbanker i Europa, som inte har betalat av de statliga lån de fick för att klara av sin självförvållade kris. De andra två är SEB och Länssparbanken.

 2. Coop-butiken nära mig har helt slutat med kontanter. En fördel med det; tiggarna utanför butiken försvann…

  1. Du menar förstås: EU-migranterna… de som bara vill integrera och arbeta, men inte kan det på grund av SD… 😉

 3. Ni som gillar ofrihet och kommunistisk diktatur, kan lugnt fortsätta att använda plastkortet.
  Medan Ni som fortfarande vill ha lite frihet kvar, använd kontanter så ofta Ni kan -eller varför inte idka byteshandel!

 4. Visst kommer kontanternas försvinnande att göra alla människor till bankernas slavar.

  Däremot: Vad har araberna med det att göra? Jag vet en annan etnisk grupp, den som ju äger de jättelika bankerna, som borde ligga närmare att misstänka.

 5. så långt gånget redan nu…att man ”mer el mindre”
  betraktas som suspekt individ då man betalar med
  kontanter…bedrövligt nog så finns ingen återvändo

 6. Men hur ska Importerna göra när inte dom rullatorförsedda gamlingarna inte har kontanter, plastkortet kan dom bara stjäla en gång?

 7. Jag äger inget plastkort.
  Min mack lånar ut sitt kort och jag betalar kontant när jag tankar.

 8. Genom att inte bry sig om och beivra rån så skapar man ett tvång hos butiker och näringsställen att bara acceptera kort.
  Dessutom så tillåts banker att ta hutlöst betalt för kontanthanteringen. Den servicen kan staten ålägga bankerna inom banktillståndet men det har staten inget intresse av.

 9. Ett strömavbrott vore ännu mer katastrofalt då det skulle eliminera alla pengar och betalningsmöjligheter i samhället. Rekonstruktionen av elförsörjningen blir extremt svår att organisera när ingen kan få lön, men är upptagna med att hitta någonting att äta, för ingen kan ju köpa någonting, så ingen kan transportera någonting. Inte heller staten. Staten har ingenting att betala med, ingen mat som lön, för alla beredskapslager har avskaffats och det finns ändå ingen organisation, plan eller beredskap för att hantera någon form av krissituation (annat än klimatsyndafloden, det gräver man diken för att ta hand om…) Först dör de flesta äldre och sjuka efter några veckor utan mat och medicin. Sen när alla tätorter är fyllda med ruttnande lik så kommer pesten och tar resten.

 10. Varför lät diktatorn tillverka nya pengar som är totalt värdelösa men kostade miljarder att ta fram och tillverka och som de Svenska pensionärerna fick betala ????????

 11. Total kontroll är exakt vad det handlar om, trots att konceptet motiveras genom hänvisning till riskerna med kontanthantering.
  Ett högintressant inlägg som alla borde ta del av och sprida vidare.
  Andreas.
  ⚓️⚓️⚓️⚓️

Kommentera

%d bloggare gillar detta: