Stäng

C i kamp mot både S&M – gällande invandringen

I februari gick Annie Lööf till hårt angrepp på Moderaterna när Elisabeth Svantesson krävde att man redovisar invandringens kostnader på samma sätt som man redovisar kostnader för alla andra områden.

Nu är Annie Lööf arg igen. Den här gången på Socialdemokraterna och Magdalena Andersson för att man öppet deklarerar att Sverige inte behöver importera diskare, städare m.fl. när vi i Sverige har en arbetslöshet på över 7 procent.

Så här skriver hon på Facebook.

Visst är svenska företag i behov av välutbildad arbetskraft, men behöver vi en stor import av diskare, städare och annan outbildad arbetskraft när vi har över 360 000 arbetslösa i landet? Självklart inte och självklart är Socialdemokraternas inställning i frågan högst relevant. Kan vi inte ens ge de minst utbildade i landet ett jobb under pågående högkonjunktur, hur ska vi då kunna göra det om vi samtidigt importerar arbetskraft som tar de minst kvalitativa jobben och när en ny lågkonjunktur knacka på dörren?

I Facebook-inlägget som ni kan läsa bakom länken ovan, fortsätter Annie Lööf med att de som kommer hit och kan försörja sig ska få möjlighet att stanna, betala skatt och bidra. Glömmer hon att de 364 000 ”svenskar” som saknar jobb varken betalar skatt eller bidrar? Missar hon att det efter varje högkonjunktur kommer en lågkonjunktur och att tiotusentals jobb då kommer att försvinna? Under 90-talskrisen försvann 500 000 jobb och om så bara hälften försvinner vid nästa kris, är det en mindre katastrof för Sverige. Har Annie Lööf tänkt på det?

Uppenbart är att Centerpartiet under Annie Lööf varken sympatiserar med Moderaternas eller Socialdemokraternas invandringspolitik. Återstår då frågan hur de ställer sig till C och hur C ställer sig till dem? Invandringen är en ödesfråga och vilken begåvad människa som helst borde inse att decennier av överdimensionerad och kravlösa invandring har skapat alla de problem vi dagligen tar del av. Annie Lööf är nog innerst inne begåvad, men hon verkar ändå vilja fortsätta på den linje som skapat utanförskapsområden, segregation, bostadsbrist, arbetslöshet, gängkrig, etniska konflikter och annat som får symbolisera en havererad invandring.

En undersökning för en dryg vecka sedan visade att Centerpartiet under Annie Lööf ligger närmare V och Mp, än man gör något annat parti. Hoppas partiets väljare och inte minst S&M inser detta när nästa regering ska svetsas samman.

15 reaktioner på “C i kamp mot både S&M – gällande invandringen

 1. Hur kommer det sig att rödhättan ofta är arg utan orsak, att hon kan läsa är väl uppenbart. Men den stora frågan är, förstår hon allt hon läser?
  Svantesson uppgav att M så gärna vill bilda regering med kamraterna inom Alliansen efter valet i höst. En minoritetsregering igen ca 40%. Det blir ingen regering varken stark eller representativ för folkets vilja utan SD, och hör sen!

 2. Med tanke på vurmandet för månggifte och mångkultur, så tycker jag att Loofet ska dumpa hemmavarande Lööf (f d Karlsson) och skaffa sig en ny stake hemmavid, blåa varianter lär ju vara populära enl konstnären(?) Falkholt. Så kanske hon slipper vara så missnöjd med sin tillvaro, så tänkte jag…………….

 3. Mångkulturälskande Lööfs bästa vänner och närmaste grannar måste väl ändå vara nysvenskar och pensionsräddare eller lever kanske A.L inte riktigt som hon lär ?

 4. Kanske borde Annie Lööf själv krypa under den sten hon kom ifrån, det som hon ombad en frågeställare till henne på Twitter att göra när inte frågan passade henne. Men hon är ju i 100 % beskyddad av Svensk Media som inte tycker att detta ordbruk från en hög partiledare är någon nyhet och därför inte ställer henne mot väggen.
  Sen har ju Annie Lööf dyrt och heligt lovat Bilderberg sällskapet att jobba
  stenhårt för att Sverige ska bli Islamstat, och dom löften kan hon ju inte svika.
  Kanske kunde hon med Centerpartiets feta kassakista bidraga lite till alla dom som tär på samhällets resurser, men inte bidrager med något förutom jävelskap? Arma Centerpartiet som väljer en sådan ledare??

 5. ett annat relaterat problem är att just sådana som ingenjörer, sjukvårdspersonal och andra yrkesgrupper som är efterfrågade internationellt, nu i en strid ström lämnar sverige eftersom det inte är trivsamt här längre

 6. Jag råkar ha lite insyn i AF etablering och ett enkelt och slarvigt konstaterande är att arabiska kvinnor helst inte vill jobba, med några undantag. De vill vara hemma med barn som där de kom från.
  Männen gör nog så gott dom kan, men kommer ofta till korta både vad gäller utbildning, kompetens och erfarenhet.
  För ett par år sedan fick ca två procent av flyktingarna arbete efter två år, trots generösa bidrag från staten för denna grupp.
  Det Löfven fick för sig att de var så välutbildade som kom, kan ha berott på att flyktingarna själva fick berätta om sin utbildning och erfarenhet. Det är väl ingen hemlighet att en del talat osanning om annat, så det kan nog i viss mån även gällt utbildning.

 7. Anne Rambergs gängmedlemmar i samfundet skriker efter mer IS-folk- gruppvåldtäktsnyadelsmän, kvinnohuggare och asylbedragare för att fakturera o blåsa vita pensionärer. Kriminalvanvården vill ha mer klienter och kommunerna vill ha snabba cash till sina bostadsbolag miljonförlustprogram.
  Hur ofta har en vanlig svensk råd anlita advokat för hundratusentals kronor, då köper man väl hellre ny bil?

  1. Exakt så är det. Bara spel för gallerierna!! Dom håller varandra om ryggen och gör lite utspel ibland MIT varann.. allt för att synas och höras!

   Nä sparken . Nu

   1. Vi måste se till att rösta på rätt parti i valet. Hur svårt kan det vara när det finns två (2) partier att välja på SD och 7-klövern.
    Det sistnämnda har vad jag vet 8 st språkrör och SD har en partiledare.

  2. Tror inte det stannar vid 1,4 miljoner. Hur mycket har hon fått utav Bilderberg-gruppen eller lyckades de att lura henne att göra det gratis? Det sistnämnda skulle inte förvåna ett dugg …

 8. Tyvärr börjar man tro mer och mer, att enda sättet och få till en förändring i Sverige, är genom ett folkuppror, vilket inte lär hända innan landet är helt fördärvad, och då är det försent. Dessa politiker verkar vara stöpta i samma form. och lika verklighets frånvända, med samma IQ.

 9. Om vi använde skattepengarna på rätt sätt och utbildade de SVENSKA ungdomarna så att dom kunde få ett jobb, istället för att försörja analfabeter ifrån Afrika så behövdes inge s.k. arbetskraftsinvandring.
  Jag tror inte att de SVENSKA folket är dummare i huvudet än människor från andra länder. Tvärt om så är dom nog klyftigare.
  Hela felet är att dom får ingen utbildning här, utan måste åka till USA för att utbilda sig. När dom är där så upptäcker dom att dom tjänar bättre där och stannar kvar istället för att återvända och betala 60% av sin inkomst i skatt, som går oavkortat till vår nya statskassa ”vandrarverket”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: