Azerbajdzjan försvarsstyrkor har spelat in en musikvideo med…


UTRIKES. Sveriges UD och Business Sweden bjöd under hösten in svenska företag till en nätverksresa till Azerbajdzjan— där det statliga järnvägsföretaget hålls fram som en ”nyckelaktör”. Resan kritiserades av anti-korruptionsorganisationen Transparency International Sverige och för att Sverige hade med sig svenska särintressen som upphöjts till att representera det officiella Sverige, nämligen Omar Mustafa, muslimska brödraskapet och det islamistiska bildningsförbundet Ibn Rushd.

Frånsett att Azerbajdzjan är ett muslimsk land i konflikt med det kristna Armenien så har de en dålig musiksmak och gillar att förhärliga krig, vapen som raketer, pansarfordon, drönare och vinande kulor…

Läs mer…


7 responses to “Azerbajdzjan försvarsstyrkor har spelat in en musikvideo med…

 • ruben

  Vad sysslade Sveriges regering med här? Är det en hemlig konspiration av muslimska intressen? Är det en fortsättning på demonstrationen på Sergels torg där turkar ropade ”död åt de Armeniska hundarna”?
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/starka-reaktioner-efter-tal-om-armeniska-hundar
  Jag litar inte på något, som Sveriges riksdag sysslar med längre. De har dessutom en olaglig utomparlamentarisk uppgörelse ihop med en sk. opposition, som är där för syns skull. Sjuklövern och regeringen talar med kluvna tungor och särbehandlar muslimska intressen helt obegripligt. Nu har de lagt ett budgetförslag, som fortsätter stödja samma vansinnigt höga invandring, som senaste åren. De ger FK order om begränsat antal sjukskrivna, men nekar till det. Migrationsverket skall dock fortsätta med sin generösa anhöriginvandring. Det får vara bra nu.

  Gilla

 • Mässkalle

  Filmen är löjeväckande men också skrämmande. Det finns länder som har krigsmakter som kan ockupera Sverige efter en vecka, sa förre ÖB. Sverige har en försvarsmakt som får bidrag av den humanitära stormakten och i civilförsvaret ingår vita knytblusarsom med ålning på rygg ska säkerställa könskampen för (inte emot) invasiva kulturer.

  Inte att förglömma CMKB, Dan Eliasson som gärna ser att hjärnor bortkopplas från det svenska samhällsskyddet. Han har som bekant en lång CV hur man river vad som borde stärkas.

  Gilla

 • Kimpa

  Azerbaijan är ett sekulärt land, där många är icke troende. Starkt sekulärt. Sverige är betydligt mer islamiskt än vad Az är – i Az är det tex förbjudet att förkunna wahabism och annat importerat islamiskt hattankegods, Is-ktigare görs statslösa och interneras/deporteras, de imamer som har hatpredikat mot judar har internerats och dessa imamers moskeer har stängts, det finns en hel region i Az och en hel stad i Az med judisk befolkning som trivs och frodas samt åtnjuter statligt och nationellt stöd. Annat är i det i det islamistiska Svetige. Vad gäller kriget med Armenien – Armenien ockuperar utan krigsförklaring 20% av Az – territorium som Armenien själva internationellt erkänner vara Az, men vägrar avockupera trots FN-beslut.

  Gilla

 • Billy Boy

  Varför fick inte dessa ”militanta” islamistvänliga representanterna från Sverige deltaga i det militaristiska muslimska evenemanget i Azerbajdzjan?

  Gudrun Schyman (F!)

  Gustav Fridolin (MP)

  Gilla

  • Kimpa

   SD är inte rasister – SD bryr sig om den svenska nationen.

   Azerbaijan är inte muslimskt – Azerbaijan är sekulärt.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: