Stäng

Lysande Eva, lysande…

MEDIA. Eva Franchell är ledarskribent på ”oberoende”socialdemokratiska Aftonbladet. Där håller de stilen i osaklighet. Franchell räknar upp ett gäng kvinnor ”Mona Sahlin, Anna Kinberg Batra, Birgitta Ohlsson, Åsa Romson, Hillary Clinton… Listan kan göras hur lång som helst. Det är de kaxiga kvinnorna som motarbetas och tvingas bort.”

-Pettersson täcker inte gå i svaromål på galenskapen men kan nämna tre av Aftonbladets manliga skribenter som är som bortblåsta, minns du Cantwell, Fadakar och Virtanen, Eva?

Sedan är ledarkrönikan i sig ett hån mot Sara Danius, hon har väl inte stulit Toblerone och begått skattebrott och handen på hjärtat är Hillary kaxigare än Donald?

Eva Franchell har varit med på bloggen tidigare…

18 reaktioner på “Lysande Eva, lysande…

 1. Hillary Clinton är en multikriminell kvinna. Kan inte försåü att vänstern håller åü på henne. Hon har tagit mutor, hon har sålt ut amerikanskt uran till Ryssland mot mutor. Hennes och makens biståndsfond har fått mycket pengar bl a genom att hon sålde beslut när hon var utrikesminister . Men det mesta av biståndspengarna hamnade hos henne och hennes make och inte hos de som de var avsedda för .Många personer som kunde vittna mot paret Clinton och deras bedrägerier har på mystiska sätt blivit mördade.Hur kan man stödja en sådan människa?

 2. Det är helt normalt i det partiet att vara fifflare, så MÅÅÅÅÅÅÅÅÅNA
  är inget undantag!

 3. Här är bilder på några av Eva Franchells toppfavoriter …

  – Sveriges bedragardrottning nummer ett mm … Mona Sahlin (S) …

  http://www.satirarkivet.se/bildarkiv/235/235_4_600.jpg

  – Nedan biståndsbedragaren mm Hillary Clinton (Demokratiska partiet i USA) …

  https://4.bp.blogspot.com/-ZL8OJQSu2AA/WH3uAUi4ZCI/AAAAAAAABeQ/-4OPRkmFBOQI-ToY_RrG9YX1Z3HyoIChwCLcB/s1600/Clinton%2Band%2BMerkel.jpg

  … som reagerar spontant på den huvudlösa illusionen (= lögnen) som den avslocknande stjärnan Angela Merkel (CDU i Tyskland) intensivt försöker få sin omgivning att tro på.

 4. Franchell generar sig inte för att betjäna sig av förlorarens och nederlagets bittert asymmetriska retorik, vars ögonskenliga brist på logiskt underbyggd kritik och förnuftsorienterad argumentation förlänar denna pamflettists pekorala persiflage en rent lyteskomisk prägel, där den furiösa feministagitationen icke förmår kaschera, utan snarast framhäver, det ressentiment för vilket det kulturmarxistiska klimakteriekotteriet utmärkt sig och som till den uppmärksamme läsarens förtjusning med lätthet går i dagen.
  Andreas 🙂

 5. Eva Franchell?* inte Frankell? Hon bor på planeten jorden i Vintergatans utkant? Hon verkar inte ha koll på någonting, och är Ledarskribent? Alltså… var går ribban för att man ska få kalla sig journalist?

  1. Alltså… var går ribban för att man ska få kalla sig journalist?

   Den ligger så lågt att den är nergrävd, tillsammans med etik och moral …

 6. Bråket i Svenska Akademin handlar väl mesta om ett antal högt uppburna personer som är bigotta och otroligt uppblåsta som har råkat i ett riktigt verbalt rallarslagsmål som de borde stå högt över. Eller?
  Med Gittan P Jönsson blev de faktiskt 19 det kanske blev en för mycket.
  Synd för regeringen som hakar på och visar upp sin inkompetens och totala brist på distans med att ta på sig knytblus i någon form av genuspolitik

 7. Jag skrev till det där stolpskottet igår och frågade vad hon menade med att t.ex Mona Sahlin tvingats lämna p.g.a att hon är kvinna. Mona Sahlin fick lämna därför att hon är en av svensk politik största kriminella folkvalda någonsin. Inget svar så klart.

 8. Det är väl inte för att de är kaxiga, som de motas bort utan för att de är så otroligt korkade.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: