Stäng

Amir Nabizadeh vill inte att illegala afghaner som vägrar åka hem låses in

INVANDRING. Amir Nabizadeh är känd från åtskilliga inlägg på bloggen, för att han varit talesperson för de protesterande och ljugande afghanerna i Stockholm, för att han anklagas för att ljuga om sin ålder, för att ha anmält Mattias Karlsson (SD) för förtal, vilket resulterade i att anmälan hamnade i papperskorgen och kanske mest för att han som ”flytt” från krigets Afghanistan åkte hem och hälsade på sina föräldrar i Irans huvudstad Teheran när han fått uppehållstillstånd. 

Nu är han aktuell på Twitter igen, denna gång för att Migrationsverkets förvar är onödiga eftersom de tar friheten ifrån dem som uppehåller sig illegalt i Sverige och saknar asylskäl. Afghanerna från Iran är roliga, de lovar att följa svenska lagar och regler så länge dessa lagar och regler passar dem. När lagarna inte passar är det demokrati att göra som man vill.

Nedan ett collage på några av Amirs tidigare inlägg, och för mig är det otroligt att inte Migrationsverket drog in herr Nabizadehs uppehållstillstånd när de fick veta att han ljugit om ålder och bakgrund…

7 reaktioner på “Amir Nabizadeh vill inte att illegala afghaner som vägrar åka hem låses in

  1. Fy fån vad trött jag blir på dessa parasiter och kröken som håller dom bakom ryggen.
    Kan ni inte bara försvinna ni har förstört vårat land.

  2. Av kommentarerna att bedöma, så räcker förståndet nog till en kebab ingenjör, men till en högre utbildning finns inte kapacitet.

  3. I Sverige är det svenskar som skall bestämma hur turerna går. Inte bidragstagare från Mena-land, som inte bidragit med något positivt till vårt land.

  4. Snyltaren Amir.
    Att han har mage att kalla sig flykting när han, som många andra, bara är intresserad av bidrag!
    Hans omtanke om vår ekonomi är rörande. Han kunde ha sålt av lite grjor i Iran och skickat pengarna till oss, samtidigt som han stannat ”hemma”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: