Påhittiga Pojkar i Palestian


Inte bara stenkastning och däckbränning, man utvecklar mer ”moderna” metoder för att jävlas med de mer framgångsrika judarna.


8 responses to “Påhittiga Pojkar i Palestian

 • naivtive

  Raketforskningen har nått nya höjder! Hur skall vi klara oss utan dessa pionjärer inom detta högteknologiska område. Jag är övertygad om att regionen inte klarar att släppa ifrån sig dessa Nobelaspiranter. Framtiden är ljus!

  Gilla

 • Tanten

  Palestian?
  Svinstian??

  Gilla

 • Bhoman

  Har haft problem med att kommentera här på sistone .
  Varför frågar man sig .

  Gilla

 • BjörnLarsson

  Jättegenialt. Hurra, det brinner, det ryker, nu vinner vi, med Guds hjälp!
  En andel av samhällets medborgare klarar inte av att sköta sig. Vi måste göra os av med dem om mänskligheten ska kunna förbättras med tiden. Världen vore en bättre plats om såna här psykopater slutade leva. Eller Alla i hela världen lever i fred, det är bara där det finns muslimer som det finns våld. Den här ekvationen om mänskligt välbefinnande är inte alls svår att lösa om man bara har god vilja. Lösningen är uppenbar.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad tröttsamt det måste vara för israelerna att ständigt försöka lära palestinier och andra araber som tydligen inte fattar vinken att jäklas med Israel aldrig lönar utan att sådant alltid kostar mer än det smakar !!!!

  Gilla

  • BjörnLarsson

   En patron kostar bara ett par spänn. En timlön för en apelsinplockande palestinier. Israelerna verkar ha börjat använda fler patroner på senare tid. Ser bra ut, om det eskaleras. Om man inte kan övertyga islamisterna, så kan man åtminstone döda dem.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: