8 thoughts on “Påhittiga Pojkar i Palestian

  1. Raketforskningen har nått nya höjder! Hur skall vi klara oss utan dessa pionjärer inom detta högteknologiska område. Jag är övertygad om att regionen inte klarar att släppa ifrån sig dessa Nobelaspiranter. Framtiden är ljus!

  2. Jättegenialt. Hurra, det brinner, det ryker, nu vinner vi, med Guds hjälp!
    En andel av samhällets medborgare klarar inte av att sköta sig. Vi måste göra os av med dem om mänskligheten ska kunna förbättras med tiden. Världen vore en bättre plats om såna här psykopater slutade leva. Eller Alla i hela världen lever i fred, det är bara där det finns muslimer som det finns våld. Den här ekvationen om mänskligt välbefinnande är inte alls svår att lösa om man bara har god vilja. Lösningen är uppenbar.

  3. Vad tröttsamt det måste vara för israelerna att ständigt försöka lära palestinier och andra araber som tydligen inte fattar vinken att jäklas med Israel aldrig lönar utan att sådant alltid kostar mer än det smakar !!!!

    • En patron kostar bara ett par spänn. En timlön för en apelsinplockande palestinier. Israelerna verkar ha börjat använda fler patroner på senare tid. Ser bra ut, om det eskaleras. Om man inte kan övertyga islamisterna, så kan man åtminstone döda dem.

Kommentera