Stäng

Regeringen vill förlänga gränskontrollerna

INVANDRING. Sverige vill fortsätta med gränskontrollerna mot Tyskland och Danmark i ytterligare sex månader. Enligt regeringen är det nödvändigt för den inre säkerheten.

Justitiedepartementet kontaktar nu EU-kommissionen om den planerade förlängningen av kontrollerna. Regeringen kommer i början av maj att fatta beslut om ytterligare sex månader av gränskontroll från och med den 12 maj.

– Vi ser ju ett fortsatt hot när det gäller inre säkerhet och ett behov av att kontrollera resandeströmmarna in till Sverige, säger justitieminister Morgan Johansson

Mellan 150 och 200 personer i veckan stoppas av den svenska gränskontrollen enligt Morgan Johansson.

Läs vidare på Sveriges Radio…

-Pettersson säger att det är bra. Gränskontroller borde vara permanenta men om det hjälper för den inre säkerheten är mera tveksamt. Vi har redan släppt in tusentals eventuella terrorister och verkar oförmögna att få iväg dem från landet. Varje dag släpper polisen folk som inte har rätt att vara i landet på grund v en sån enkel sak som brist på förvarsplatser. Hur svårt kan det vara att ordna sådan platser?

Socialdemokraterna har erfarenhet av fångläger.

Steget efter förklarar…

15 reaktioner på “Regeringen vill förlänga gränskontrollerna

 1. Ygemans, Molgans och svetsarens utlovade massutvisningsr av icke önskvärda individer som ännu inte blivit av är verklig omtanke om Sveriges säkerhet, så dags nu att ha påstådda inre s.k gränskontroller efter snart 40 år av okontrollerad massinvandring !

 2. Sedan när blev regeringen intresserad av rikets inre säkerhet?
  Vi är väl medvetna om att nationens fiender åtnjuter exklusiva privilegier från vilka de normalpatriotiskt sinnade, förtryckta och fascistförklarade samhällskritikerna systematiskt exkluderas.

  Den importerade islamismen, vapeninförseln och den massiva migrantkriminaliteten finns ju redan på plats, varför vi med lätthet kan genomskåda detta taskspeleri under valåret 2018.
  Andreas.

 3. När nu ärendet handlar om invandrare,finns de som på kriminell väg når stor framgångar,utan att integrera sig:
  https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2018/04/splamborghini11_1523441177-768×432.jpg
  C:a 6 miljoner svenska kronor,kostar en sådan Lamborghini.I förrgår stoppades detta åk.En arab (libanes) ur en ”storfamilj” hade låtit förse den med bladguld. Detta är förbjuder enl.tysk lag,då det kan blända andra fordon. Nu beslagtogs bilen av polisen.
  Sedan finns de som menar att dessa berikare inte tillför oss något !

 4. Förlänga, Upprätta Permanenta Passkontroller istället,
  det är inget större problem över att kunna visa upp vem
  man är, det har gått förr, och det hade gått även idag,
  större samarbeta mellan polismyndigheterna i alla
  Europeiska länder underlättar kontrollerna.

 5. Då får de bättre situerade lyckosökarna köpa flygbiljett från Grekland/Italien,om de vill njuta Absurdistans friheter,och rikligs bidrag.
  Till olika flygplatser i Deutschland,anländer nu c:a 500 sådana lyxbehövande i stort dagligen….och ber om asyl.
  Hela stora kasernområden i Bayern,är nu proppfulla av afrikanska niggrar.

 6. Politikerna jobbar vidare på ”kaoskonceptet” för att sedan komma med lösningar på de problem man själv skapat..en början på övervakningssamhället och FNs NWO samhällen där människor kommer endast få röra sig i sina närområden…..

  Läs mer om det i ”UN agenda 21/30” där eliten skissat fram förslag på
  jättegulager-jättestäder där övervakningen är 100%….låter sciencefiction men är vad som planeras….

  Se David Icke berätta mer om FNs (läs elitens) planer för Världen:

 7. Det finns tre saker som är mycket viktigare än gränskontrollerna.
  Inga generösa bidrag endast ett minimum att överleva på.
  Stöd och hjälp länderna som har yttre gräns i Schengen. Victor Orban är ett föredöme i gränsbevakning.
  Begränsa möjligheterna att överklaga och att göra invandringspolitiken till en guldgruva för lagvrängarskrået. Vid brott och avslag ovillkorligen utvisning.
  Dessa åtgärder skulle minska intresset för att komma till Sverige radikalt.

 8. Skulle vara intressant att syna påståendet att vi ”stoppar” mellan 150 och 200 migranter i veckan. Hur gör man då? När dom redan är på svensk mark. Antingen på Arlanda, (har förstått att många numera kommer med direktflyg i business class,) eller i Malmö. Eller är det kontroll på Dansk mark? Vad tycker i så fall danskarna om att Sverige vägrar släppa in migranter som släppts in i Danmark med argumentationen att de ska vidare tillm Sverige? Tillåter mig tvivla på påståendena och konstaterar att vi i alla fall släpper in alla som kommer med undntag för ett fåtal enligt diffusa kriterier.

 9. Vänta lite…nu förstår jag inte…? Sverige har ju aldrig varit tryggare? Kan någon ringa Betnér och be honom förklara?

 10. Fri rörlighet betyder inte anonymitet. Det finns massor av tillfällen som man behöver styrka sin legitimitet genom ID-handling. Försök hämta ut ett paket utan ID-handling om du kan. Eftersom biometrisk data finns i passet är en automatiserad gränskontroll en barnlek och skulle effektivt stoppa all oönskad migration och skulle dessutom bli en hjälp att spåra kriminella och illegala arbetare. Inför också utpasseringskontroll inklusive fordon och gods. Sverige är ett smörgåsbord för kriminella, dags att sätta stopp för dem.

  1. Men enligt kontraktet som socialdemokraterna skrev 1999 med Muslimska Brödraskapet om att underlätta islamisering av Sverige, så måste väl regeringen släppa in alla muslimer?

  2. Identifiera sig? !
   Alla djurarter som massproducerar ungar ser likadana ut.

   Råttor, kavniner, fjällämlar m.fl i dedda grupp är helt omäjliga att identifiera enstaka individer.
   Hur ska då en identifiering gå till av de massproducerade ”ensamkommande” ”ungdomar”, som flödar från mellanöstern och afrika?

   Många av dem väljer ju samma teknik att decimera stammen som fjällemlarna – de vandrar mot havet och dränker sig.

   Evolution!

 11. Under de senaste åren har jag passerat Öresundsbron som inkommande med bil. Ingen av dessa gånger har någon gränsövervakare frågat efter pass. Inte heller de lastbilar och personbilar som kört framför eller bakom. Det väller in biståndstagare i landet dagligen!

 12. Men enligt kontraktet som socialdemokraterna skrev 1999 med Muslimska Brödraskapet om att underlätta islamisering av Sverige, så måste väl regeringen släppa in alla muslimer?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: