Sveriges Unga Muslimer blir av med statsbidrag


ISLAM. Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor har beslutat att Sveriges Unga Muslimer inte ska få statsbidrag. Beslutet är en reaktion på en kritisk rapport som bland annat pekar på att det funnits extremistiska sympatisörer och aktivister i organisationens lokalföreningar, enligt Sveriges Radio.

”Inom Sveriges unga muslimers organisation har det under senare år funnits flera överlappningar till den våldsbejakande islamistiska miljön och andra antidemokratiska islamistiska miljöer”, står det bland annat i rapporten.

Rashid Musa, ordförande i SUM, får kontakta sina polare i Muslimska Brödraskapet för fortsatt finansiering av Sveriges Unga Muslimer – Myndigheten kräver dessutom att få tillbaka de 1,37 miljoner skattekronor som SUM tog emot i statsbidrag 2016.

Ni ser vad muslimernas ordförande Twittrade efter två stora terrordåd i Berlin och Paris, och han går fortfarande lös och tigger bidrag av dem han hatar…


16 responses to “Sveriges Unga Muslimer blir av med statsbidrag

 • Trynbald

  Om jag skulle skriva vad jag tycker om muselmanen och muselmanerna blir der per automatik polisanmälan för hets mot ”folkgrupp”. Fast det är ju lätt som en plätt att tänka själv, invektiv anbefalles kraftfullt.

  Gilla

 • age

  Hur går det när sekten kommer med kontraktet, som socialdemokraterna skrev med Muslimska Brödraskapet 1999 om att underlätta islamisering av Sverige?
  Kontraktet finns att läsa på nätet.

  Muslimerna går före våra pensionärer!
  Muslimerna går före våra ungdomar (jämför den där muslimen med flera fruar och 19 barn som får millionbidrag av regeringen!
  De får ju också flera bostäder!

  Vill vi ha det så?
  Gör vi något?
  ”Håll Sverige rent!”

  Gilla

  • Stenbock

   Tokiga Torsten:
   Din nyhet är inte ens värd hälften av vad lokalblaskan HD i kväll rapporterar !
   G o l f s t r ö m m e n har ändrat riktning enligt PK-blaskan,och inte nog därmed,den har avtagit i styrka…
   Detta påstående bevisas av 1600-års statistik !!! Alltså inte år 1600,utan tillbaka till 400 eft.Kristus.Här kan vi hos Petterssons verkligen publicera en av jordens största nyheter,sedan Ansgar kristnade delar av landet.(läs Björkö)

   Gilla

   • Stenbock

    Ber att få tillägga att jag tittade ett par gånger på dagens datum…Men det stod helt klart kvar,11 April 2018 !!

    Gilla

 • Bosse S

  Äntligen!

  Gilla

 • ruben

  Det finns naturligtvis sakliga grunder både nu och egentligen från första början att inte bevilja bidrag. Islam, som enligt min mening är en krigsideologi med död och dödande som centralt tema skall självklart inte ha statliga bidrag.

  Gilla

 • eva

  Kan det vara så att uppgifter från SÄPO trängt in i hjärnorna hos de styrande.

  Gilla

 • Fongal

  Allt fungerar bra när det är valår

  Gilla

 • Punto

  Kulturministern försöker nog hitta ett kryphål.

  Gilla

 • CARL

  Bästa jag har hört i år.Tack

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Bäst att inte ropa hej ännu, är säker på att all tänkbar svensk välgödd juridisk expertis nu kommer till deras hjälp på skattebetalarnas bekostnad !
   Blir inte helt förvånad om dessa muslimer får rätt i slutänden, mänskliga rättigheter och rasism är ju Sverige väldigt känsligt för och det brukar hjälpa att skrika just detta men om inte så är det självklart ett väldigt bra beslut och en liten ynka ljusglimt i mörkret.

   Gilla

 • Nils Dacke

  Plötsligt bara händer det!!!, ett litet litet litet myrsteg mot att stoppa islamiseringen av landet.

  Gilla

  • BerraNisse

   Islamiseringen av landet lär fortsätta i oförändrad takt…. Det är bara ett temporärt moratorium i utbetalandet och köpandet av MENA-röster tills valet om fem månader är över. (S) har räknat ut det, att verka alltför invandrar- och flyktingvänlig närmsta halvåret är detsamma som politiskt självmord. ”Det är ju inget brott att vara fattig” som det brukar heta därifrån, men man undrar ju när nästa utspel kommer, att förbjuda de tiggande zigenarna. Allt för att minimera förlusten i valet.

   Gilla

 • Argus

  Hooray, hooray, it’s a holi-holiday!

  Första steget när det gäller försvar är att sluta hjälpa fienden.

  Gilla

 • Joy

  Det enda förutom hat i det tweetet, är en märklig och känslokall typ av bisarr humor. Om man ska hitta något förmildrande. Jag har inte energi nog att försöka förstå.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: