Stäng

Islamister åtalas för terrordåd i Stockholm och Åby medan kultureliten förnekar att de finns

ISLAM. I Sverige pågår rättegången mot den uzbekiske medborgaren Rakhmat Akilov, 40, som dödade fem och skadade 15 vid attentatet på Drottninggatan i Stockholm för ett år sedan. 

I lördags hölls en minnesgudstjänst på ettårsdagen av attentatet på Drottninggatan. Då hade kyrkan den dåliga smaken att bjuda in sångerskan Malena för att sjunga. Att Ernman ens hade mage att uppträda inför de människor, vilkas anhöriga mördats eller som själva skadats och fått men för livet, på grund av den politik Ernman och hennes artistvänner stödjer. Ernman har gjort sig känd genom uttalanden som att ”dolda jihadister i flyktingströmmarna är en löjlig myt”.

Det var en precis en sådan Akilov var, en jihadist som kommit till vårt land dold i flyktingströmmarna.

I Finland pågår också en terrorrättegång, där står en islamist som kommit som ”flykting” åtalad för en brutal terrorattack i Åbo förra året. Han heter Abderrahman Bouanane och är asylsökare från Marocko och i hans telefon hittade polisen 1.800 foton och 53 videor med kopplingar till terrororganisationen IS.

Abderrahman Bouanane, född 1994, mördade i augusti 2017 två människor och attackerade ytterligare 8 i en brutal knivattack på öppen gata i Åbo. Marockanen erkänner att ”skurit huvudet” av två människor och hade för avsikt att gömma sig och fortsätta dödandet senare.

Ålands Nyheter 

Nåväl, Pettersson noterar att Malena Ernman sjunger vidare om hur bra det är med muslimsk invandring och pizzekonomen Henrik Schyffert håller med samt säger att det kostar bara en pizza och en Fanta…

TIDIGARE  2018-02-28. Marockan åtalas för två mord och åtta mordförsök i terrorsyfte

ISLAM. Mannen får Marocko som utförde knivdåden i Åbo i somras kommer att åtalas för två mord i terroristiskt syfte och åtta försök till mord i terroristiskt syfte.

Åbo-terroristen har också varit i Sverige och uppgett fel namn och fel ålder.

Det meddelar Riksåklagarämbetet i ett pressmeddelande. Åtal kommer att väckas i Egentliga Finlands tingsrätt. Handlingarna blir offentliga efter att ärendet behandlats under en första omgång. Enligt Helsingin Sanomat ska en första behandling äga rum 20 mars.

Den åtalade misstänks för att ha handlat i terroristiskt syfte för att sprida skräck. Den åtalade har under förhören erkänt dåden, men säger att han inte hart några klara minnesbilder från förloppet. Den åtalade ska enligt Riksåklagarämbetet inte klart ha uttryckt om han utfört dåden i terroristiskt syfte.

Eftersom det handlar om brott som begåtts i terroristiskt syfte har beslutet om att väcka åtal gjorts av biträdande riksåklagaren, med avvikelse från sedvanliga brott. Biträdande riksåklagaren har förordnat häradsåklagare Hannu Koistinen från åklagarämbetet i Uleåborg och konsultativ tjänsteman Sampsa Hakala från Riksåklagarämbetet att driva de väckta åtalen.

Det var den 18 augusti i fjol som den marockanske mannen, Abderrahman Bouanane, hoppade på bussen i S:t Karins in till Åbo centrum. Han planerade först att attackera en beväring på Åbo busstation, men blev distraherad och sökte sig till Salutorget där han i stället drog fram sina två köksknivar, och påbörjade knivhuggningen som skulle sluta i två personers död och ytterligare åtta skadade.

Den misstänkte är född 1994 och har i polisförhören medgett att han gjort sig skyldig till knivhuggningarna, och berättat att han fördjupat sig i terrororganisationen IS videofilmer och informationsmaterial på webben före knivhuggningarna. Dåden utfördes under några minuter under en språngmarsch på 465 meter som startade från Salutorget och fortsatte via Köpmansgatan och Mariegatan till Brahegatan där mannen slutligen greps av polisen.

Den misstänkte har sinnesundersökts i samband med förundersökningen för att säkerställa huruvida han kan räknas som tillräknelig. Resultaten från sinnesundersökningen offentliggörs i samband med åtalsprövningen och rättegången i tingsrätten i Egentliga Finland.

Den misstänkte kom till Finland med falska personuppgifter våren 2016 efter att ha vistats i bland annat Tyskland och Schweiz. Han sökte asyl men han fick avslag på sin ansökan i slutet av 2016. Enligt polisen var det inte asylprocessen som var motivet till knivdåden.

HBL.fi

-Pettersson konstaterar att den marockanske terroristen varit i Sverige och borde ha skickats hem till Marocko men han fick fortsätta ljuga och mördade då två människor i Åbo, Finland…

8 reaktioner på “Islamister åtalas för terrordåd i Stockholm och Åby medan kultureliten förnekar att de finns

 1. De tillhör en speciell sekt.
  En sekt, vars mål är att ta över världen; ”Inte delar av den,
  utan hela! — Och om så behövs, med våld”.

  – Och vi ser resultater överallt!
  – Vi har sekten i vårt fosterland!
  – Vi bjuder sekten på allt i vårt fosterland!
  – Vi bjuder sekten på mark att bygga stridsledningscentraler.
  – Stridsledningscentralerna, moskéerna har högtalaranläggningar?
  – Högtalaranläggningarna ute är för styrning av närstrid!

  Socialdemokraterna skrev 1999 kontrakt med Muslimska
  Brödraskapet ( terrorstämplat i vissa länder?) att underlätta
  islams införande i Sverige!

  Vill du ha det så i framtiden?
  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

 2. Hur kom det sig att han var Marockan och inte Svensk, om han varit i Sverige?
  Nej, naturligtvis. Han åkte inte tunnelbana i Stockholm. Hade han åkt tunnelbana i Stockholm hade han naturligtvis varit Svensk.

 3. Ernman, är lätet hon uttstöter från ansiktet sång hör inte ett ord ?
  Hon har nog bara levt på och tagit sig fram på sitt utseende vilket går utmärkt i vissa kretsar.
  Tillhör man dagens hycklande välgödda mytomaniska föraktfulla mångkulturella PK-maffia så har man absolut ingen skam i kroppen finns inga spärrar hur man uppför sig i något sammanhang.

 4. När kvinnor o barn knivhuggs o mördas slumpmässigt kan vi hoppas att der var en Anna Lindh typ som fixat hit alien o tvingat oss betala allt. Exempel: Ikea, DouDou, osv

  1. I vårt land gifter sig kvinnor och skaffar barn med dessa individer.
   Och ja jag vet inte alla men tillräckligt många.
   Skolorna idag är fulla med blandras ungar.

 5. Av denna typ,läste jag för c:a ett halvår sedan,att det skall finnas 800 i Absurdistan !! Hög tid att beväpna sig,när någon lämnar sin våning.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: