Muhammedansk terror i södra Thailand


Tre bomber som skadade 12 personer i en stad i södra Thailands på gränsen mot Malaysia var sannolikt planterade av mordlystna muslimer  enligt polisen.

Bomberna, hade tidsinställt utlösning och var gömda i parkerade motorcyklar, De exploderade på måndagen nära en liten restaurang, en karaokebar och ett hotell i Sungai Kolok i Narathiwat-provinsen.  Sungai Kolok har varit målet för tidigare attacker. Dess nattliv, inklusive prostitution, gör det till en ”syndig stad” för besökare från gränstrakterna i Malaysia, där sådana aktiviteter är förbjudna som varande oislamiska.

TheStar


One response to “Muhammedansk terror i södra Thailand

  • Kurt Kodstedt ( påhittat namn)

    Muslimerna följer koranen och mördar icke-muslimer….! Jag gissar att Thailand har mer stake för att ta hand om problemet islam på ett adekvat sätt. DE borde jaga dem till helvetet och utrota hela gänget med familjer och släkt.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: