I väntans tider


Alla väntar vi nu på en rapport från Pettersson om det förhör han kallats till!  Men tystnad råder!  Har den nationella polisen slagit honom med batongen och sedan kastat honom i den närbelägna Nyköpingsån?

Eller sitter han i häktet i Nyköping medan nationella insatsstyrkan med blåljusen på är på väg till hans boning? I så fall, har dom bomb gruppen med sig?

Vad är han anklagad för? Landsföräderi ?? Eller bara att han sagt sanningen ? (Straffbart med 4 års fängelse).

Eller hurrade poliserna för honom o bjöd på kaffe o tårta medans de gemensamt skrattade åt de löjliga anklagelser som nån obskyr vänstergrupp kommit med? För det är väl inte så illa att Mattsson på Expressen är inblandad? Han är ju känd att från sin höga o uppsatta position gärna ge sig på småfolket!

Eller är Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB med politruken Dan Eliasson inblandad?

Fast å andra sidan så får väl Pettersson skylla sig själv!  Sprida sanningen om massinvandringen av ljugande och helt outbildade män, från dysfunktionella länder som dessutom har en helt annan värdegrund än oss,, är ju en klart straffbar handling i det de ryggradslösa och lågintelligenta Svenska PK politikerna. Skall man gissa på 4 års fängelse att avtjänas på en anstalt halt dominerad av ”pensionsräddare”!

Nått väldigt allvarligt måste ju vår Pettersson vara anklagad för, annars skulle man väl inte skicka en Nationell polis från stockholm för nån liten skitsak? Polisen lär ju ha mycket att göra i Stockholm, särskilt i vissa områden som är kraftfulla kulturberikade!

FjärranÖsternRedaktören undrar: Vad kostar det att sända en nationell polis från stockholm för att förhöra den misstänkte brottslingen Pettersson??

 

 

 


6 responses to “I väntans tider

 • Jhonsson

  Jag tror bara att det är ett sätt för att sysselsätta en polisman några timmar.
  De har väl för lite att göra och det kan ju dessutom vara skönt för denne att komma utanför polishusets väggar som omväxling.

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  Om jag skulle kommentera blir det min tur att aka till Nykoping pa polisforhor men fy fan hur det ar jag har tankt pa Pettersson hela dagen

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Samhällets prioriteringar vad det gäller ”brottslighet” har nått en lägstanivå.

  Gilla

 • Kaj jakobsson

  Hur känner sig polismannen som reser fr Stockholm för att förhöra P
  Viktiga brott ligger o väntar,använd tiden rätt

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Allas vår tanke går till vår sannskyldige hjälte, den hedervärde Tommy Pettersson.
  Vi behöver emellertid icke våndas alltför svårt, ty denne föredömlige förgrundsgestalt för demokrati och rent spel är väl medveten om att han handlat rätt och riktigt.
  Andreas.
  ⚓️⚓️⚓️⚓️

  Liked by 1 person

 • Ståfräs

  Ja, om Feministregeringen, Alliansen o PK kan man tro vad som helst, men kloka är dom inte, i huvudet alltså o ingen annan stans heller.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: