Stäng

Pappa Jochim, 40, kränkt av spritbeteckningar på godisbitar

GALENSKAP. Joachim, 40, reagerade starkt när han såg vingummibitarna i sonens godispåse. – Godis som associeras med alkohol i en matvaruaffär … nej, säger han. Nu plockas godiset bort från sortimentet hos Pekås.

Fyraårige Thor valde sedvanligt sitt favoritgodis i Pekås-butiken i Sunne. När pappan Joachim, 40, tittade närmare på godisbitarna fick han en överraskning, och en tanke slog honom reflexmässigt.

Vad fasen står det här? På vingummigodiset, som han köpt vid lösviktshyllan i butiken, syntes ord. Vår fyraåring har precis börjat bokstavera ord själv, det hade kunnat sluta olyckligt.

Att produkten säljs i lösvikt bland annat godis beskriver Joachim som förkastligt.

 • ”Vodka”. ”Gin”. ”Whisky”.

-Pettersson tycker det är kul att pappan är upprörd. Själv dömdes han för spritsmuggling år 2015, när grabben var 1 år. En fin pappa som har all rätt att bli kränkt över småsaker…

Kanske bättre att grabben lär sig stava på de smugglade spritflaskorna ”Vodka”. ”Gin”. ”Whisky”.

Bilden från politikfakta

12 reaktioner på “Pappa Jochim, 40, kränkt av spritbeteckningar på godisbitar

 1. Jag tror att det är en hämnd.

  Godiset var till farbrorn själv men sen mätte han alkoholhalten i gummibitarna och fann att den var noll, TROTS att det stod whiskey på biten så var det karamellfärg och utan smakessens…. grundlurad. Och då gick han till pressen för att sänka karamellkungen.

 2. Det är rena I-landsproblemet. Finns det inte värre saker att förfasa sig över tycker jag väldigt synd om honom och då är det en riktigt bekämmande typ.

  1. Instämmer helt man måste tycka synd om hela Sverige, ett sorgligt kapitel vilket man förstår om man haft turen att få uppleva ett helt annat Sverige än dagens !

 3. Hörde en unge kalla 7up för ”sup”. Höll väl på att lära sig läsa. Jag skulle kunna påpeka det för den där pappan, så han känner sig kränkt igen och ungen förnekas bubblande fräsch lime-dryck. (Jag tror han har problem med frugan och ger utlopp för sina aggressioner på det här sättet).

 4. En icke intressant idiot artikel av PK press för PK idioterna, herregud! Allt emedan Sverige dukar under tack vare självmordsbenägna Svenskar.

 5. Detta visar klart och tydligt på vilken patetisk låg nivå dagens Sverige befinner sig och det är dessa tårdrypande PK- medborgare som kommer att ge 7 klövern nytt förtroende i valet 2018 !!!!!

 6. Den nu riksbekanta praktfjollan torde inte göra om denna mindre intelligenta manöver – ty vem vet vad mer som då kan uppdagas?!
  Andreas 😃👍🏻

 7. Pajas, sen när grabben växer upp och börjar skolan och får stryk av babbegäng törs farsan inte öppna käften.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: