Barrak Abdullah dömdes till utvisning 2011 men är kvar i landet, begår brott och är nu misstänkt för mord


BROTTSLIGHET. Ni har hört att både moderater och socialdemokrater säger att de som inte har asylskäl eller begår brott inte ska vara kvar i landet. Ändå händer det gång på gång att människor i tusental som saknar asylskäl får stanna och att brottslingar, dömda för grova brott får vara kvar i landet och fortsätta sin kriminella karriär. 

En av dem som av någon anledning fått stanna i flathetens land är Barrak Abdullah, född 1981, som kom till Sverige 2010 för att söka asyl, men nekades, dömdes för brott till utvisning. Läs nedan om hans gärningar.

Nu visar det sig att herr Abdullah fortfarande är kvar i landet, numera är han DÖMD för 33 brott, inkl. våldtäktsförsöket nedan. Den 28 maj 2017 knivmördade Abdullah en man på öppen gata i Malmö, vi skrev om det här, och snart blir han troligen dömd för mord eller dråp till fängelse och utvisning. Sitter några år och blir utsläppt och fortsätter sin kriminella karriär. Det är det statsminister Löfven kallar lönsamt på sikt.

TIDIGARE 2011-11-25. Bet gärningsmannen i tungan

Uppdatering 2011-11-25: Tre års fängelse och utvisning ur landet blev straffet för Barrak Abdullah som överföll en 21-årig kvinna i hennes bostad i Malmö. Barrak döms för grov misshandel, försök till våldtäkt, sexuellt ofredande och brott mot knivlagen.

Vid överfallet bet kvinnan honom så hårt i tungan att han började blöda och tvingades ge upp. En åtalspunkt om snatteri ogillades. Hur det går med utvisningen av mannen är oklart. Han är nämligen statslös från Kuwait.

– Pettersson säger att skicka svinet dit han kom ifrån när han nyligen sökte asyl, han är 30 år och har i 29 av dem bott i något annat land. Att vara statslös kan inte vara en anledning till att få stanna i Sverige för då kommer snart varje svin dra en rövarhistoria om att de är statslösa.

 Uppdadering 2011-09-10:  Igår häktades vid Malmö Tingsrätt i mål nr B 8584-11 för försök till grov våldtäkt och mordförsök…

Barrak Abdullah, född 1981. Han har nyligen kommit till Sverige för att söka asyl.

Han nekar till brottet trots svullen och inflammerat tunga.

 Uppdatering: Tungbiten man förd till rättsmedicin: Den man som anhållits i Malmö misstänkt för mordförsök, våldtäktsförsök och grov misshandel, sedan han tagit stryptag på, och försökt klä av, en kvinna, fördes under onsdagen till rättsmedicin i Lund för provtagningar. Den 21-åriga kvinna som mannen överföll i helgen bet honom i tungan när han försökte kyssa henne. Jag har inte själv sett det, men enligt arrestpersonalen har mannen en inflammerad tunga, säger Anders Lindell vid Malmöpolisen.

Malmö TT

Tidigare: En 21-årig kvinna överfölls av en främmande man i sitt hem i helgen. Han försökte få av henne kläderna och tog strypgrepp på henne.
– Jag har fortfarande inte fattat att han var på väg att mörda mig, säger hon.

Hon trodde först att det var hennes kompis som knackade på dörren vid ettiden och öppnade därför. Men där stod en främmande man som trängde sig in i lägenheten. Han pratade vänligt med henne på knackig engelska och tyckte att de skulle bli vänner, beskriver hon i polisanmälan. Hon var inte intresserad av hans invit och sa till honom att lämna bostaden.

Mannen kastade sig då över henne, tog strypgrepp på henne och försökte få av henne kläderna, enligt anmälan. Kvinnan gjorde motstånd och bet tag i hans tunga när han försökte pussa henne. Hon släppte inte taget om tungan och kände att hon nästan bet av den. Samtidigt drog besökaren i hennes hår. Mannen, som blödde kraftigt från munnen, gav till slut upp och lämnade lägenheten. Kvinnan ringde en vän som i sin tur larmade polisen.

– Det var blod i hela trappan, säger Anders Lindell, informatör på Malmöpolisen. Polisen har knackat dörr i trapphuset, men det har än så länge inte gett något resultat. Mannen, som beskrivs vara mellan 35 och 40 år, är fortfarande inte hittad. Han är misstänkt för mordförsök.

Den 21-åriga kvinnan var på väg att träffa en rättsmedicinsk läkare för att få sina skador dokumenterade när Sydsvenskan pratade med henne vid lunch på måndagen. Hon säger att hon fortfarande är i chock efter händelsen.

– Jag har mest ont nu, när chocken har lagt sig kommer nog psyket ifatt. Nu är det lite mer som att det här är något som har hänt någon annan. Jag har inte förstått hur allvarligt det är, jag har inte fattat att han var på väg att mörda mig.

– Men annars är det bra. Jag får bra hjälp av polisen.

− Pettersson säger att   Sydsvenskan har fått signalementet men skyddar brottslingen. Otroligt nog gör inte Expressen det där står att han uppges vara mörkhyad och 35-40 år gammal med kort mörkt hår och missfärgade sneda tänder.


5 responses to “Barrak Abdullah dömdes till utvisning 2011 men är kvar i landet, begår brott och är nu misstänkt för mord

 • Kenth Andersson

  Sverige släpper inte gärna ifrån sig stackars terrorister och övriga brottslingar, de är värda att satsa på för framtiden !

  Gillad av 1 person

 • compulsoryunion

  I Sverige är islams värsta svin halal.

  Gilla

 • age

  Tänk om jag fick hålla kurs för kvinnor och tjejer hur de kan försvara sig vid ett övergrepp!
  => En nagel i ett öga dämpar garanterat mannens upphetsning!
  => Han får plötsligt något mycket viktigare att intressera sig för!
  => Det utpetade ögat gör att kvinnan kan avlägsna sig!
  => Han kommer heller inte att vara aggresiv!
  => Ett utpetat öga kommer att ta hans hela intresse!
  => Han kommer att vara lätt att identifiera!
  => Han kommer att minnas övergreppet lika länge som kvinnan!

  Men det gäller att kvinnan inte blir ”paralyserad”!

  Gillad av 1 person

 • Jhonsson

  Regeringen totala. hjälplöshet, när det gäller att förpassa de importerade grova brottslingarna utmur vårt land är häpnadsväckande.
  Handlingsförlamningen är total och regeringen tycks inte det minsta bry sig om alla de svenskar, som drabbas. Reinfeldt och Löfven har naturligtvis en gemensam skuld i att inte hålla rent i vårt land.
  Det är val år. Låt oss då se till att vi får en sverigevänlig regering.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vissa inlägg är av sådan vikt och har ett sådant allmänintresse att man måste dela dem med andra, som oftast vidarebefordrar materialet.
  De som vid det här laget inte insett vad som skett med det land vi en gång kände som Sverige, betraktar jag i det närmaste som hjälplöst förlorade.

  Vi bevittnar dagligen hur globalismens offeraltare bokstavligt talat dryper av blod, och de som alltjämt väljer att ta denna rent djävulska destruktionspolitik i försvar skall också anses som medskyldiga till de grava våldsbrott som oavbrutet begås inom svenskt territorium.
  Andreas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: