Stäng

SD störst bland ungdomar

VALET 2018. Sverigedemokraterna (SD) är nu största parti för svenskar i åldersgruppen 18 till 34 år, enligt en ny opinionsmätning bland ungdomar i hela Europa. Även i andra åldersgrupper klarar sig SD bra, bland dem över 55 år kommer SD på andra plats. 

Stödet bland äldre kommer delvis från det ökande antalet svenska pensionärer som blivit hemlösa på grund av bostadsbristen som följd av massinvandringen.

Statliga SVT har talat med flera pensionärer som har blivit hemlösa i Stockholm och som säger att de nu överväger att rösta för SD för första gången för att ändra sin nuvarande situation. Många av pensionärerna säger att de är besvikna över den nuvarande regeringens integrationspolitik.

Breitbart

19 reaktioner på “SD störst bland ungdomar

 1. All skit våra svenska ungdomar har fått ta i bla skolan av invandrare glöms inte så lätt.”svenska hora” ”svenne fi~~a” är bara ett litet axplock.

 2. Ja Sossarna går en mörk framtid till mötes då huvudparten av deras väljare är gamlingar som tror att Erlanders och Per Albins ande svävar över sosseriet. De dör ju ut mer och mer och nyrekryteringen bland yngre är nog ganska svag.

 3. Tror att vi även måste satsa på att få bort invasiva arter även när det gäller mördarfolket ………….

 4. Tycker att vi äldre infödda svenskar ska visa de unga vägen och berätta sanningen för dem om vad som händer med Sverige och deras framtid om 7 klövern får fortsatt förtroende och därmed sätter sista spiken i kistan !!!!!

 5. ”hemlösa överväger att rösta på SD”

  Vadå överväger? Vad har idioterna att välja på!

 6. Inte så konstigt. Det är ungdomarna, som kommer mest i kontakt med de,sk ”nyanlända” och på så vis snabbt inser, vad det är för sorts folk vi fått hit.

 7. Jag undrar om de ”bitna i arslet” lägger två och två och ska rösta på SD eller de ska fortsätta rösta på S eller V eftersom det gjorde deras far och farfar. 90% av folk är okunniga, sade Hans Rosling…

  1. Hej Gus !
   Du är kanske en gammal Gubbe som är omedveten om att dagens unga inte haft elektriskt tåg.

   För Er som inte är tågmuppar så berättar jag att RC6 är ett elektriskt tåg.

   Se mer på http://www.jarnvag.net/lokguide/rc6 De ursprungliga var snyggare målade tycker jag.

   En entusiast har http://eber.se
   Skriver ni sedan http://eber.se/sjk kan ni se mer om tåg.

   Ännu mer finns på Eslovsleksaksmuseum.se
   De är listiga. För att även locka till sig mammor har de också 400 st Barbiedockor.

   Bekvämt avstånd från Skånetrafiken.
   Nu orkar jag inte mer idag. Ha det !
   som Norrmännen säger.
   Tomas.

   1. Tomas, RC6-lok är fortfarande i daglig tjänst på våra järnvägar. ASEA stod för konstruktionen . Starkast och bäst, som SD.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: