Stäng

Det är de Politisk Korrekta som är de stora trollen och faktaförnekarna

VALET 2018. ”Det är inte troll som hittat på att blåljuspersonal drabbas av stenkastning och att polisstationer och polisers fordon angrips med bomber och handgranater trots att Sverige är ett land i fredstid. Det är inte propaganda som skapats av Putin att flickor gifts bort trots att de fortfarande är barn, att 250.000 unga lever i hedersförtryck, att flickor könsstympas och hedersmördas. Det är inget påhitt att sharialagar och klanvälde råder på sina håll i Sverige och att politiska partier infiltreras av islamister. 

Ett av de stora trollen men de är många.

Det är ingen desinformation att sjukhuspersonal hotas med vapen. Det är ingen “hatkampanj” att antalet våldtäkter mot barn ökat lavinartat de senaste åren. Det är inga lögner som skapats av fientliga makter att vi har fått gruppvåldtäkter av pojkar och att förövarna som dömts för dessa brott är ensamkommande unga män från Afghanistan. Gruppvåldtäkterna mot flickor och kvinnor utförs till över 90% av utomeuropeiska män. Det är inte lögn att vi inte har obligatoriska hälsokontroller av dem som söker asyl i Sverige, människor som många gånger kommer från länder där det råder helt annan sjukdomsbild än i Sverige. Jag skulle kunna fortsätta med en lång lista på fakta som är dokumenterade, både statistiskt och genom människor som själva fått erfara en förändrad verklighet”, så skriver Katerina Janouch på Katerina Magasin, läs hela inlägget där.

-Pettersson menar att det är PK-politiker, PK-journalister och andra medlöpare som samarbetar med desinformationen och falska nyheter.

Det är detta som bidragit till att svensk välfärd nu monteras ner och att de som försökt och försöker påtala problem tystas och brunsmetats.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 reaktioner på “Det är de Politisk Korrekta som är de stora trollen och faktaförnekarna

 1. Det stora felet är att 7-klöverns politiker och väljare är helt övertygade om att detta invandrarelände skall se till att dessa hundratusentals miljarder som det har kostat hitintills.
  Bara en helt galen människa kan komma på den tanken.

 2. Ibland kan man få uppfattningen,att inte alla människor läser/läst PK-pressens information,om alla onda krafter(benämnda höger) i deras spalter.
  Nu tycks dessa ”moralens och korrekthetens riddare”,nått vägs ende.Det börjar allt mer sippra ut sanningen runt invandringens offer inom EU.
  Detta har i sin tur utlöst panik hos lögnpressen.I Berliner Morgenpost har man i dag fyllt två hela sidor,för att förklara för sina blinda läsare,varför allt fler kvinnor nu blivit ”högerradikala”,och t.o.m. går ut på gatorna och gör sin röst hörd !
  Med allehanda gamla spökhistorier och ”nazistiska grupper” placeras nu dessa kvinnor in som 2018 tvingas gå med pepparspray,och alarm i fickorna utanför hemmet :
  https://www.morgenpost.de/politik/article213925247/Rechte-Szene-wird-weiblicher-Ideologie-bleibt-dieselbe.html

 3. Är inte stenkastning mot blåljusperonal och bilbränder kultur som vi måste respektera i Sverige ?
  Har trott det hela tiden eftersom det pågått så länge och fortsätter utan att makthavarna reagerar.

 4. Ungern har haft parlamentsval.
  Skolponken Gustav Fridolin blev dit bjuden av deras systerparti MLP.
  Hur han reste dit med tåg, El- cykel eller flyg framgår inte
  Skjutningarna här beror på klyftor och inte med inv.

  Det sista han uttalar sig om stämmer föga med sanningen med bilden av Sverige. Att det ger en positiv utveckling med ekonomi och arbete som behöver finnas här.

  ”Fridolin i Ungern för att förändra Sverigebilden”

  Den bild av Sverige som lyfts fram i Ungern under valkampanjen vill Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin ändra på. Han har rest till Ungern för att bland annat möta MP:s systerparti i landet. Han hoppas kunna ge en bredare bild av Sverige.

  Den bild av Sverige som lyfts fram i Ungern under valkampanjen vill Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin ändra på. Han har rest till Ungern för att bland annat möta MP:s systerparti i landet. Han hoppas kunna ge en bredare bild av Sverige.

  – Vi har våra problem och utmaningar på samma sätt som man säkert har i Ungern. Samtidigt ser vi idag hur människor som har kommit från andra länder till Sverige snabbare får arbete, får vara med och bidra och får göra Sverige till sitt. Det är såklart en verklighetsbeskrivning som också behövs, säger utbildningsminister Gustav Fridolin.

  Fridolin menar att bilden av Sverige målas upp på två olika sätt. Antingen använd Sverige som ett avskräckande exempel i migrationsfrågor, eller så hyllas Sverige för sin humanitära flyktingpolitik.

  För att förändra sättet Sverige porträtteras på i Ungern vill Gustav Fridolin peka på de framsteg som gjorts inom integration efter flyktingkrisen 2015.

  – Bilden av att Sverige, när vi var med och tog emot väldigt många människor på flykt, ändå har en positiv utveckling när det kommer till ekonomi och arbete, den behöver faktiskt också finnas hä, säger Gustav Fridolin (MP).

  Intervju finns från P1- morgon.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6918990

  Samhällsnytt har artikel med frågorna som ställdes till skolponken.
  Inte mycket med sanningshalten där inte när han själv sitter inne på Rosenbad och ser inte vad som sker utanför tullarna.

  ”I en intervju med sajten 24.hu:s journalist Kálmán Attila viftade Gustav Fridolin bort problemen relaterade till migration och på en direkt fråga om utanförskapsområden betonade Fridolin att det inte förekommer några sådana i Sverige, och att det rör sig om en lögn.”

  ”Här ljuger Fridolin för ungersk media”
  https://samnytt.se/har-ljuger-fridolin-for-ungersk-media/

  1. Fridde har väl bara ett problem, att försöka överleva politiskt och vara kvar i riksdagen efter valet i September, finns det en god gud så åker MP så långt ut från den politiska arenan som det är möjligt men tyvärr hänger det ju på hur trygga alla vänstervridna miljöfanatikerna fortfarande känner sig i dagens svenska mångkulturella anarkisamhälle !!!!!!

 5. Igår visades hemlösa äldre svenskar sittande på McDonalds. De har ingenstans att gå, inte ens till härbärge. Deras mängd växer lavinartat. Detta sades på SVT, men sades inte varför. Är det inte orsaken att äldreboende förvandlandes till flyktingboende? Upprörd finansminister M Andersson skyllde på kommuner att de bygger för lite. Men inte ett ord att det var regering som tvingade dessa kommunerna att ge bostäder till anlända till varje pris. Ingen kommun köpte bostatdsrätter i miljonklass till sina äldre som de gjorde för ”flyktingar”. Herregud, är vi ockuperade av främmande makt som exploaterar befolkning och dränerar på pengar? Betalar vi redan yazija skatt?!?!

  1. Förr sa man det är skillnad på folk och fä,
   2018 heter det skillnad på nysvenskar och infödda äkta s.k vanliga svenskar som alla politiker i riksdagen från V till SD och det övriga välgödda etablissemanget kallar oss ute i den riktiga verkligheten !

 6. Jan Guillou är ju själv ett troll, som spridit många lögner och myter. Inte minst om sig själv.

  Han påstod en massa saker om sin skolgång och sina klasskamrater.
  Han var inte alls själv mobbad, utan levde snarare i sin egen värld där andra inte hade plats.
  Han har påstått att hans klasskamrater inte nått någon framgång, fast i verkligheten har många av dem varit väldigt framgångsrika.

  Att han har en bakgrund inom värsta kommunismen är heller ingen hemlighet.
  Och det är just kommunismen som dödat flesta oskyldiga av alla -ismer…

  1. J.G är idag en mycket förmögen extrem vänsteraktivist sprungen ur den berömda 68-rörelsen som startade och bidrog till dagens moraliska och etiska samhällsförfall !

 7. Är tydligen ca 70 000 ( svenska) flickor som inte får välja pojkvän/ fästman/ man, här kan man säga att Feministregeringen, Alliansen, FI o Metoo verkligen har lyckats, stort grattis. Äckligt, vidrigt, men tydligen helt OK om man tillhör nya adeln.

 8. Tur att det finns sådana klarsynta människor ibland oss, som Katerina Janouch. SD är sanningen !

 9. Någon får hjälpa mig att förstå varför vänstermuppar vill ha detta vansinnessamhälle,jag gör det inte.

  1. Svårt att svara på. Får gå på erfarenheten av mina möten med vänstermuppar…
   … de har varit misslyckade i arbetslivet
   har inte lyckats få ihop pengar till det de vill göra
   har inget kul liv
   är avundsjuka på alla
   är lata
   sitter på sina ändor och lyckas inte ta sig upp stående

   Det är några av mina iakttagelser.
   Sedan finns det ju en det bland dem som vuxit upp rikt och i tonåren revolterat och då gått mot vänster, och sedan stannat upp i utvecklingen och inte gått vidare.
   Så någon närmare analys har jag inte gjort, det får räcka så.

  2. Det är så enkelt !
   Det man inte ser, upplever eller personligen drabbas negativt av lider man heller inte av.
   Hur många i det mångkulturälskande etablissemanget lever som de lär ?
   Allting är ju bara det sedvanliga berömda svenska vidriga hyckleriet men vart 4:e år får svenska folket via fria val möjligheten att ändra på saker och ting om de nu vill det förstås.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: