Vem står näst på tur


HATMEDIA. Harry Martinson, tog sitt liv för egen hand. 73 år gammal, bara några år efter Nobelpriset i litteratur. Med en sax, på ett sjukhus. Omedveten om hur illa det var ställt redan 1974, insåg jag att offentligheten, med DN och Expressen i täten, skrivit så förringande, brutalt, lågt och fult om Martinson att han inte stod ut att med leva i sin samtid.

Einar Askestad om DN:s, Aftonbladets och Expressens bestialiska drev: ”Och när personen väl stupat, när jakten varit lite väl framgångsrik och personen tagit sitt liv, vänder man på steken. Parasiterar även på personens död. Skapar en diskussion om medias ansvar, om dess roll, om vad man möjligen kan ha gjort för fel. Skamlösheten känner inga gränser och det är också ett av dess främsta kännetecken…”

Läs mer på Katerina Magasin…

Röda korskvinnan som tyckte som SD är död

Kvinnan var oroad över ungdomsarbetslöshet och att hon trodde mer på att hjälpa människor på plats i omvärlden istället för att fler människor flyttar till Sverige och riskerar hamna i arbetslöshet och utanförskap. Efter nio års oavlönat ideellt arbete i Röda Korset uteslöts den den 70-åriga kvinnan i Falun för att hennes värderingar inte gillades av Röda Korset. I en smyginspelad video som sprids i sociala medier ställde en ung man ett antal upprepade frågor om kvinnans åsikter runt integration.

Efter att videofilmen spridits och kommit Röda Korset till kännedom, meddelade organisationen att videon ledde till uteslutning.

– Det är klart att det inte går mig märkbart förbi. Men en sak som jag är jätteglad över är att jag fått så stort stöd, det finns inte en människa som säger att jag gjort något fel. Jag får sms från hela Sverige. Människor har ringt och hört av sig och alla är av samma åsikt, förklarar kvinnan för Nyheter Idag.

På frågan om varför hon tror att Röda Korset agerar som de gör har hon inget bra svar.

– Det har jag ingen aning om. Jag visste inte att jag skulle bli uthängd i tidningen eller på facebook. Dalarnas tidningar hävdar att de försökt få tag i mig, men det har de inte gjort. 


14 responses to “Vem står näst på tur

 • Kurt Kodstedt ( påhittat namn)

  Sverige har 1000-tals sådana här tiggeriorganisationer och detta är en av de kända, – Röda Korset får inte tio öre av mig och man ska aldrig ge något till dessa falska organisationer!
  SUNDA MÄNNISOR hjälper först sina egna, vi vita är 7% av mänskligheten, de övriga 93% kan sluta föröka sig som råttor och de bör hjälpa sig själva i första hand…
  Det är falskhet att Röda Korset med flera vill hjälpa andra, de skor sig som f-n och cheferna har gigantiska löner….
  Är man dum i huvudet kan man skänka 1:-kr men av mig får de inte ett öre och kommer aldrig att få, hoppas de försvinner från kartan dessa kärringar!

  Gilla

 • Robin H.

  Paulina Neuding möter Gordon Grattidge och Henrik Johansson ordförande och fd ordförande i Ambulansförbundet, om våldet mot räddningspersonal

  .https://kvartal.se/kvartalsamtal/tv-kvartalsamtal-med-henrik-johansson-och-gordon-grattidge

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Vem litar på Röda Korset eller något av de andra NGO:na som kapats av kulturmarxisterna. Jag ger inte längre en sekin till sådana skumma skattefinansierade organisationer, då sannolikheten för att de gör med penninggåvor vad de påstår är liten.

  Gilla

 • CARL

  Äcklig individ. Har sluta ge pengar till RK för många år sen.
  Individen har 86000 i månaden och jobbar på Rk.Att dom inte skäms.Äckligt..Är individen vpk-are oxå måntro.
  Linda dotter till pappa Carl.

  Gilla

 • Dino

  Säger det igen RK och katolska kyrkan hjälpte höga nazister att fly till Argentina via Italien så innan man gapar från RK kolla er historia

  Gilla

 • hllviken

  Djungelns Lag eller ”survival of the fittest” betyder att de starkaste och mest hänsynslösa vinner och för sina gener vidare. Därför är det föga förvånansvärt hur världen ser ut idag.

  Makten har aldrig varit snäll.

  Gilla

 • ruben

  Sverige måste kvickt börja handla, som SD alltid sagt. Stänga gränsen och låta en del av bistånden gå till flyktingläger i deras närområden så många fler får del av den hjälp, som finns. Sverige är överbelastat av kostsamma flyktingproblem, som Sverige aldrig borde tagit på sig. Att en praktisk och hållbar flyktingpolitik blivit så känslig att uttala för PK-isterna, så de offrar hellre sina vänner på solkiga PK-altaren. Kan ingen myndighet eller regering se vansinnet? Valet i Sept. tycks bli avgörande för Sveriges överlevnad, som demokrati.

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
  Det svenska mobbningssamhället styrt av den svenska förtalspressen!

  Gilla

 • etnisksvensk

  Min kära hustru tänkte sig att arbeta frivilligt för Röda Korset efter sin pension men släppte tanken efter diverse ekonomiska skandaler med ”Bengan Westerberg & Co.” i spetsen.
  Själv är jag mycket stolt över att inte har skänkt ett ”korvöre” till denna suspekta organisation där narcissistiska individer parasiterar på insamlade ekonomiska medel och övriga tillgångar,
  Jag väljer att ge till organisationer vilka jag till 100% kan lita på!!!!!

  Gilla

  • Tomas

   Hej Svensk!
   Förlåt men vill du nämna två organisationer som du tycker att man till 100% kan lita på.
   Berätta också vika kontakter du själv haft med dessa pålitliga organisationer.

   Beträffande Röda Korset så besökte jag dem en gång i København. De var mycket oför-skämda. Som PK, politiskt korrekt organisation stöder de regimens alla övergrepp sin egen befolkning.
   De är helt enkelt en del av propagandan.
   MVH Tomas.

   Gilla

  • Tomas

   Oops!
   Missade ett ord.
   . . . organisation stöder de regimens alla övergrepp MOT sin egen befolkning. . . .
   Synd att jag inte vet hur man redigerar. Om det nu går. / T

   Gilla

 • Conny Lundberg

  Det svenska mobbningssamhället har skördat ännu ett offer!
  I andra länder skulle mobbarna ha åtalats för förtal!

  Gilla

 • Valter

  Röda Korset ska tydligen representeras av välbetalda infantila värdegrunds fantaster. Undrar hur värdegrunden fungerar när man av insamlade medel för human hjälp, tar en ofantlig stor del till så kallad lön. Inte bara till sig själv, utan en stor mängd andra så kallade chefer, och generalsekreterare. Bl. andra f.d folkpartiets liberala ordf. Bengt Westerberg. Tanter samlar in, stickar och säljer frivilligt utan ersättning,för att löna Röda Korsets parasitiska lednings figurer. Det stinker rutten råtta om dom, och dom har den kvinnans död på sitt samvete och en hel del andra som hade fått leva, fått human hjälp, om lönen för dessa parasiter hade varit lägre. När lönen för Westerberg blev offentlig, slutade jag skänka pengar till dessa hycklare.

  Gilla

 • Cinna

  Etablerade gammelmedia är vår tids inkvisition, deras drev och uthängningar är vår tids häxprocesser.
  Dagens avrättning är inte fysisk, men väl en brännmärkning som i vissa fall drivit folk i döden, då de blivit paria; förlorat arbete, socialt umgänge och ibland familj.

  Människor, som inte ens gjort något olagligt. Deras ”brott” är att de stått upp och påpekat det de flesta ser men inte vågar säga, som i sagan Kejsarens nya kläder.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: