Stäng

”Opartiska SVT” gör satirprogram som blir vänsterpropaganda

FEJKMEDIA. I fredag presenterade SVT i det så kallade satirprogrammet Svenska Nyheter webbverktyget Skolko, som gör det möjligt för föräldrar att skicka massansökningar till friskolor runtom i landet. Nu kommer upprörda gensvar från friskolor, som menar att de överbelastas av ansökningar från sajten.

Programledaren Jesper Rönndahl menade att ”Friskolesystemet och dess kösystem bidrar till segregation”.

Fakta: Endast 15 procent av Sveriges alla grundskoleelever går i en friskola. I dessa friskolor går det dessutom fler elever med utländsk bakgrund än i kommunala. Så SVT borde kalla sitt program propaganda i stället för satir och berätta på vilket sätt friskolor ”bidrar till segregation”

Ett tips till SVT kanske är att de gör ett program om att av Sveriges 50 sämsta skolor är 47 kommunala. Men det passar väl inte i vänsterpropagandan…

SVT gör programmet medvetet i syfte att vilseleda allmänheten. Detta är inte satir. Det är propaganda och det är valår säger Pettersson…

10 reaktioner på “”Opartiska SVT” gör satirprogram som blir vänsterpropaganda

 1. Det s.k opartiskta extremt vänstervridna SVT kan naturligtvis inte göra något annat än vidrig vänsterpropaganda !!!
  Är ingen ju hemlighet att om man har sina sympatier hos V, MP och S så underlättar det vid en anställning hos all svensk PK-media.

  1. Underlättar nog inte det är en förutsättning.
   Jag skulle nog vilja ge Jesper godkänt med de förutsättningar som han tvingas jobba under.
   Kritik mot vänsteragendan förutsätter mycket subtila uttryck som i de gamla öststaterna eller är helt ofrivilliga.

 2. Det s.k opartiskta extremt vänstervridna SVT kan naturligtvis inte göra något annat än vidrig vänsterpropaganda !!!
  Är ingen ju hemlighet att om man har sina sympatier hos V, MP och S så underlättar det vid en anställning hos all svensk PK-media.

 3. Jag tror att människor som kommer till Sverige är vana vid att media är maktens språkrör. De drar naturligtvis samma slutsats om Sverige och blir då inte lika manipulerade. De använder sina ögon, öron och logik för att förstå sitt handlande, precis som oss ”högerextremister”, och inte låta sig styras av maktens propagandaapparat.

 4. Och det värsta är att vi ska tvingas betala för skiten i SVT och SR!

  När folk i allt större grad väljer att inte betala licens, därför att de inte ser/lyssnar på dravlet – då inför man istället skatt!

  Skatten kommer i många fall medföra en ökad kostnad för hushållen, trots att man aldrig ser/lyssnar på Statliga propagandan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: