Stäng

25 reaktioner på “Vad tror ni?

  1. Är att rösta på AFS rätt?
   SD kan vi glöma eftersom de har ”acklimatiserats” till 7-klövern.

   1. Så då tror du det är bra att 7 klövern regerar ett par perioder till? Det är säkert inte fel att hoppa över till AFS, men det är väldigt dumt att göra det inför ett val, SD är ju ändå det enda parti som har en möjlighet att röra om bland sju klöver- stofilerna?

 1. Våldtäkterna är ett led i eskaleringen. Det talar om för svenska män att vi inte kan försvara våra kvinnor och verkar på så sätt demoraliserande.

 2. C Malmström, EU och Polisen jobbar på att ge svenska pass till hela IS, och avväpna alla älgjägar gubbar, och snart får Akilov och DouDou obevakade permissioner varannan vecka.

 3. Jag tänker på Irländska ön, delad i två stater, dels Nordirland och sedan staten Irland(Eire). Tydligen ligger misshälligheter fortfarande och pyr efter alla inbördeskrig och stridigheter. Där var det religionen som spelade roll liksom engelsmännens månghundraåriga herravälde över landet/ön. Jag tycker att det räcker med att titta på Irland för att inse att mångkultur är något som borde varnas för. I alla lägen.
  Man skall heller inte blanda religioner och folk och inte sätta det ena över det andra. Svenska staten begår nu misstaget att bjuda in islam som kommande framtidsreligion i Sverige(vem betalar?) och sätta invandrarna över ursprungssvenskarna. Det kommer att stå dem dyrt.
  Hur tror ni Löfvén skulle fungera i ett inbördeskrig?

 4. Klart att det blir ett utvecklat inbördeskrig inom en snar framtid i Sverige det pågår ju redan men i mindre skala !!!!
  Konflikter mellan folkgrupper och religioner försvinner naturligtvis inte bara för att de som slåss välkomnas till det rika och öppenhjärtliga paradiset Sverige det begriper ju alla svenskar med sunt förnuft men som 7 klöverns politiker och deras trogna och trygga väljarkår uppenbarligen av någon anledning inte förstår.

 5. Jag är helt och totalt övertygad om att vi har ett fullt utbrutet inbördeskrig i Sverige inom kort, jag kan inte se att det kommer sluta på annat sätt.

  ”87% av svenskarna sover ju fortfarande”

 6. Precis för hundra år sedan utbröt ett mycket blodigt och grymt inbördeskrig i Finland. Där fanns inte ens några muslimer inblandade och ändå blev det förfärligt. Konsekvenserna blev långvariga.

  Det är fullt möjligt att det utbryter inbördeskrig även i Sverige, när man plågat folket tillräckligt länge och mycket med absurda, segregerande regler. Överheten ljuger helt ohämmat och fräckt folket rakt i ansiktet, utan konsekvenser.

  Sade till min gubbe redan för flera år sedan att jag är rädd för att det blir inbördeskrig. Det är ju ännu mycket värre än ett ”vanligt” krig.

 7. I vårt land kommer det att börja med att muslimerna tycker att de får för lite bidrag eller att pursvenskarna är i vägen för dem.

 8. Jag har följt Libanon sen 70 talet och deras kristna ursprungsbefolkning är som Svenskarnas. Tyvärr är vi lika när de gäller att lita på andra människor och kulturer. Risken är väldigt stor att vi kommer att gå samma öde till mötes. När ekonomin kraschar så börjar folket att själa ifrån varandra och sedan är kriget igång. Jag skulle vilja se en stark regering som står upp mot globalisterna och även har goda relationer med Putin och Ryssland. De är våran enda räddning för att överleva i den korrupta västvärlden. Vi är allierad med våra fiender och de bådar inte gott.

  1. Angående Ryssland……
   I januari 2006 samövade ryska och svenska militärer i trakten av Boden i Norrbotten i att bekämpa terrorism – manövern leddes av en rysk överste (med erfarenhet från Tjetjenien) och den svenska försvarsministern var på plats och hälsade de ryska soldaterna välkomna. Manövern kallades ”Operation Snöflinga”, blev starkt kritiserad av Miljöpartiet men de kördes över av statsminister Göran Persson.
   Övningen skulle följas av flera men den senare Reinfeldt-regeringen avbröt samarbetet med Ryssland.

  2. Du har så rätt, finns inget att tillägga!…bara invänta
   den stora kaloppsen, den kan komma utan minsta
   förvarning…enda nöjet för oss övriga, blir den dagen
   flukta in 87:ornas (alltid lika) tomma ansiksuttryck
   …deras strävan har då gått i uppfyllelse

 9. Att vi är på väg mot något riktigt otäckt är nog helt klart, men inbördeskrig kanske är att överdriva.
  Hursomhelst måste Riksdagen släppa rädslan och vidta åtgärder med stort Å.

 10. Onekligen så finns det likheter. Men har svårt att föreställa mig att det skulle bli inbördeskrig i vårt demokratiska land..

  1. Överallt där det finns muslimer är det bråk. Från Gibraltar till Filippinerna, i Kina, Thailand och Indien, i Burma och Ryssland, Mellanöstern, Afrika och i sydöstra Europa.

   Muslimer bråkar med ateister, judar, kristna, buddister men mest av allt bråkar dom med andra muslimer.

   Man kan tro vad man vill men facit finns. I 90 procent av världens väpnade konflikter är muslimer inblandade.

   1. Förvisso är det så, muslimer ställer till med djävulskap på vår Jord. Men att vi Svenskar skulle bekämpa varandra med vapen, där är vi inte än ..

   2. Gus, som du kanske vet är det många som kan vara svenskar. Enligt Åsa Romson fd språkrör i mijöpartiet, räcker det med att åka tunnelbana i Stockholm för att vara svensk.

 11. Det saknas ett par rader:

  – Regeringen i landet har kontrakt med islamsk organisation (brödraskapet) att islamisera landet.

  – Regeringen fridlyser en speciell ”folkgrupp”, muslimer från alla krav, skyldigheter och angrepp.

  Tänk på att medborgargarden är förbjudet!
  Tänk på att det är förbjudet att försvara sig!
  Tänk på att det är förbjudet att försvara sin familj!
  Tänk på att det är förbjudet att försvara det du äger!

  Muslimerna kanske känner sig kränkta om du gör det?
  Regeringen har skrivit på kontrakt att stödja islams inträde i Sverige.
  (1999 socialdemokraterna)

  Känner du dig trygg i vårt ”nya mångkulturella fosterland”?

  Jag är rädd!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: