Stäng

Dinamarca ber om ursäkt

INSÄNDARE. I september 2014 klädde sig kommunisten (V) Rossana Dinamarca, från Santiago i Chile, i en svart t-shirt med trycket ”SD rasister”.  Dinamarca ville markera att hon var emot demokrati och att ingen av de 49 folkvalda riksdagsledamöterna från Sverigedemokraterna valdes till talman i hennes namn. 

Nu visar Rossana Dinamarca att hon kan ändra sig, bra…

12 reaktioner på “Dinamarca ber om ursäkt

  1. Hon är inte den första kommunisten som krupit till korset, och jag tror faktiskt att hon menar det, och det med anledning av att hon helt plötsligt lämnade partiet och POLITIKEN. Och det måste väl ha hänt något som fick henne att ta det beslutet så hastigt. Jag tror att alla människor kommer till en punkt i livet där man stanna upp och kanske för första gången på mycket länge tänker efter vad det är man egentligen håller på med och är jag på rätt väg med den ideologin som jag kämpar så mycket för. Jag tror att det är först då som man rannsakar sig själv och det är där som många ta en helt annan vändning i sitt liv. Jag menar att det kan mycket väl vara så när det gäller henne och om så är så vill jag bara gratulera henne för att hon tillslut kom till insikt och omvärderade sina åsikter.

  2. Pettersson glömmer att meddela att hon vidare ska byta namn från Dinamarca (Danmark) till Corea del Norte (Nordkorea) .

  3. Är det första april idag? Nu förstår jag. Men jag fick ett gott skratt ändå!
    Har aldrig hört om någon kommunist som skule ångra eller be om ursäkt.
    Aldrig!

  4. Ironi ! Mia gjorde samma grej på ”Alla skall se vad de gjort mot vår dotter” 30 03 2018 at 23.50.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: