Hatet mot muslimer svämmar över…


ISLAM. Niklas Orrenius på DN har inte fattat något. Det finns inget hat mot muslimer utan hatet som finns beror på vad muslimerna gör. Muslimerna vägrar integrera sig och tror att de fortfarande lever på Medeltiden. Hundratals, kanske tusentals flickor och kvinnor våldtas av muslimer på grund av deras vidriga kvinnosyn, vi har jihadister, islamister, ljugande ensamkommande, tappade id-handlingar, semesterresor till landet de flytt ifrån, böneutrop, hat i de stridsledningscentraler som kallas moskéer och herr Orrenius snackar om hat mot muslimer, lägg ner DN…


44 responses to “Hatet mot muslimer svämmar över…

 • Tony

  Niklas Orrenius tror att bara för att han fjäskar för Muslimer
  att han kommer att stå högt hos dem? Det kommer han inte
  att göra ifall han inte konverterar till Islam, så det är nog bäst
  att Niklas börjar att välja vilken färg han ska ha på särken
  och konverterar till Islam, nu när han har försvarat denna konstiga
  Religion i minst tio år.

  Gilla

 • ruben

  De får naturligtvis ingen sympati för att de passar inte det demokratiska samhället, som i grunden byggs på förtroende och tillit. Islam är en medeltida fördömande krigsfilosofi med dominerande inslag av våld, tvång, sekterism och förtryck. En dödskult enligt min mening. Det hör inte hemma i moderna demokratiska nationer. Det muslimska arrogansen och hatet mot svenskar i Sverige är en tickande bomb. Säg hellre emot det, men det kan till skillnad mot det Niklas Orrenius skriver, medföra livsfara.

  Gilla

 • RangelRagnar

  Jag tycker nog snarare kärleken och ömkandet för muslimer i detta land står en upp i halsen.
  Fjäsket och smörandet är patetiskt.

  Gilla

 • white lady

  Jag satt i bilen med vänner, körde långsamt och letade efter en parkeringsplats i Stockholm. En grupp barn gick i närheten. En pojke med arabisk utseende, ca åtta – tio år gammal såg på oss och visade hur skulle han skära av halsen på oss. Och han tittade på oss och skrattade samtidigt. Ett arabiskt barn mot tre vita vuxna. Här har du islam i ett nötskal, herr Orrenius!

  Gilla

 • hllviken

  Snarare är det hatet/föraktet mot kristna som…….

  Gilla

 • Jhonsson

  De, som tillhör PK-eliten, är helt immuna mot verkligheten. De är fudamentalister och har gjort sina åsikter till en tro. Med anda ord är de bortom all räddning.

  Gilla

 • Algot

  Jag hatar brottslingar vilken ras är det ?
  Oftast araber.

  Gilla

 • gamgubben

  Vilket mål har muslimerna? Att frälsa världen och införa sina lagar, regler och livsstil exakt som kommunisterna försöker. I västra Europa har de dessutom stor hjälp att ett antal hjärntvättade inom media och den politiska sfären.
  Låt dem inte lyckas, rösta rätt i höst!

  Gilla

 • compulsoryunion

  IS-Akilov, Taimour, Jyllandsposten osv, och att 98% av vissa sunnimuslimer lever gratis här, mörkar DN-oren-ius

  Gilla

 • Monica

  Muslimer är högdragna och arroganta. Jag har haft med dom att göra både på en restaurang där två småflickor i 10-årsåldern (iförda hijab) satt och pekade finger och hånflinade mot mig och mitt sällskap. De uppmuntrades av det vuxna sällskapet av två kvinnor iförda i samma huvudbonad samt en man. En tonåring i förd hijab hånflinade mot mig inne på IKEA en gång. Jag kan göra listan längre med otrevligt förhållningssätt från deras håll men av utrymmesskäl avstår jag.

  Gilla

 • eva

  Vi kan säga så här: om islam varit en religion som uppträtt som mormonerna, irriterande men lågmält artiga, som Pingströrelsen, som Frälsningsarmén och liknande religiösa rörelser eller jobbat på och arbetat som thailändarna då hade det inte varit något problem.
  Men folk som beter sig som om de äger landet, försöker infiltrera svenskt styre (Ibn Rushd), arbetar sig inåt i institutionerna med sin egen religiöst-politiska agenda, kräver och kräver och kräver de skall få vad de förtjänar.

  Gillad av 1 person

  • eva

   Komplettering ovan: med sådant uppträdande blir det hat. Ingen vill bli trampad på och föraktad som urbefolkningen här i landet blir av muhammedanerna och deras kompanjoner, dvs. staten, kommunerna, medierna, kort sagt de som har ordet och som styr.

   Gilla

  • Roland ram

   Problemet är att ser dom svaghet vädrar dom blod, sverige som land med sin feminina regering och veka attityd är som ett smörgåsbord för en skock hyenor.

   Gilla

  • Ama Tona

   Eva , försöker infiltrera nej , de är redan infiltrerad ,senast blev den pakistanske muslimen Qaisar Mahmood anställd på Riksantikvarieämbetet som avdelningschef. Mahmood är utbildad socionom och har inte läst ett enda högskolepoäng inom arkeologi eller kulturarv som ”Petterson” skrev om igår.
   Vi måste ringa Riksantikvarieämbetet och fråga varför man har en person utan relevanta kunskap som t.o.m kan vara förödande eftersom de har redan börjat förstöra historiska föremål som är värda att bevara …..
   .Alla skickar också videon med Robert Spencer….

   De finns i olika myndigheter ,partier ,kommun ,skolor. Där jag jobbar har vi fler som vill ha chefpost utan att ha kvalifikationer ,när de inte får känner de kränkta och alla är islamofob..
   Hur blir det nu när de skall ta med ett dokument till FN för att visa hur svenskar är rasister och hur de blir kränkta….

   Gilla

  • Kurt

   Skicka dom på kollo i Polen med enkel biljett

   Gilla

 • Berit

  Talar man om detta i Sverige?

  SWEDISH STUDENT SUSPENDED FOR TELLING TRUTH ABOUT MIGRANT SEX CRIME.
  https://www.theburningplatform.com/2018/03/30/swedish-student-suspended-for-telling-truth-about-migrant-sex-crimes/

  Gilla

 • Genus, hen och övriga dårar

  Vad är det för fel på honom? Hans huvud ser ut som ett upp-och-nedvänt päron. Om hjärnan har flutit ned i underkäken får vi förstå hans utspel.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den intellektuellt och omdömesmässigt obemedlade Orrenius har trakterat sina läsare med ännu ett alster ur den propagandistiskt profilerade repertoar han vigt sitt yrkesliv åt och ägnar sig helhjärtat åt den journalistiska avart som ersatt skråets fundamentala etiska regelverk.

  Här agerar sagde muselmansalvationist i egenskap av den forcerade globalismens morbida Messias, där förkunnelsen om dess saliggörande utopier sedan länge kommit på skam, via statens underkastelse inför islamismens förödande framfart inom svenskt territorium.

  Orrenius är naturligtvis icke obekant med det faktum att visionen om det multikulturella öppna samhälle han med sådan verv och åhåga agerar prestav för, icke ställer sig praktiskt genomförbar så länge vi systematiskt retirerar inför de koranförslavade aktörernas uttalade illvilja mot värdlandets övriga befolkning och befintliga kultur, då dessa professionella kverulanter är de enda som utmärker sig för det översvämmande hat och förtryck som utövas samt de facto representerar ett effektivt hinder mot alla planer på en funktionell etnopluralism.
  Andreas.

  Gillad av 2 personer

  • Ama Tona

   Fantastisk Andreas, du är verkligen en konstnär med din ”penna” , jag föreslår att för att ansöka om svensk
   medborgarskap måste personen kunna tolka åtminstone en text som skrivits av dig

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Å, min innerligt uppskattade Ama Tona,
    inga vackra vokabler i världen kan jämföras med den vänskapens skönhet Ditt ädla hjärta just bevisat en enkel själ denna sena afton.
    Hav tack, goda oförgätliga,
    Du änglars källa till avund!
    Andreas 🙂

    Gilla

   • Ama Tona

    Allt som kan göra den upp och nervända tillvaron lite skönare måste betraktas som en gåva…
    Så jag tackar dig för att du skapar konst när du jönglerar med orden och tackar T. Pettersom för hans outtrötliga viljan att förse oss med information..
    Ha en skön natt ..

    Gillad av 2 personer

 • Nosferatu

  Orrenius har fel. Det finns inget hat mot muslimer, bara mot religionen som styr deras liv.

  Gilla

 • Villy

  Orrenius är en dalande ”stjärna”. Och han vet om det.

  Gilla

 • Bosse S

  Niclas Orrenius vet mycket väl hur muslimer är. Han är bara en prostituerad som skriver vad uppdragsgivaren vill ha, en ondskefull snåljåp som går över lik för att behålla sin höga lön. Han är sensationsmakaren som med något extra ska dra till sig läsarnas uppmärksamhet.

  Gillad av 1 person

 • Ståfräs

  Blicken säger allt, grattis DN.

  Gilla

 • Ståfräs

  Jag hoppas innerligt att Nicklas nära o kära får smaka på Mångkulturen han älskar, idiot.

  Gilla

 • Sleven

  De är varken offer eller en minoritet men vill väldigt gärna utmåla sig som både och.
  Journalister vill väldigt gärna hjälpa dem att sprida myterna och hjälpa dem att dra förintelsekortet.

  Gillad av 1 person

 • Torleif

  Niklas Orrenius har ett mycket lågt IQ, troligvis lägre än en daggmask.

  Gilla

 • Kent

  Hur mycket bevis ska det till för att lille Niklas ska begripa vad islam är för något.
  Och konsekvenserna av en ohejdad inflyttning från Mena området.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  AliceTeodorescu…………………

  ”Vi som på olika vis bidrar till att göra en tidning måste alltid ha läsarna i åtanke, inte konkurrenterna eller åsiktsdomstolen i sociala medier”

  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-demokratin-behöver-orädd-journalistik-1.5220425

  Gilla

  • Albert

   Islam står för allt ont som överhuvudtaget går att tänka sig!
   -Terrorism, gruppvåldtäkter, kvinnoförnedring/misshandel, pedofili, knarkhandel, hat, bestialiska avrättningar av yazidier kristna och homosexuella m.m m.m. Islam = helvetet på jorden!
   Varför skall vi acceptera ondska?

   Gilla

   • Kurt

    För det ha inget med ISLAM att göra!, ha du inte förstådd detta?

    Gilla

   • P-Å Strand

    Just det bojkotta all kontakt med muslimska länder som har förtryck mot kvinnor och barn.Fattar inte att vi inte går emot dom med alla medel.Dom är min stora skräck.

    Gilla

   • Kurt

    Några med tummen när ha inget sinne för ironin i min kommentar, lika humor befriade som muslimer 😉

    Gilla

   • eva

    I klass med fascism, nazism, kommunism….. Konstigt att bokstavskombinationen I S är så frekvent återkommande – ISIS, ISlam, fascISm, nazISm, kommunISm – är det ett hemligt tecken?????

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: