Kvinna överfallen och våldtagen i dagsljus


BROTTSLIGHET. En kvinna har blivit överfallen och våldtagen på en gångväg i ett industriområde i Bromma kl.17, rapporterar flera medier. En stor polisinsats med bland annat hundar pågår i området.

Kvinnan pratade i telefon med sin syster när överfallet skedde och bad henne larma polisen.

-Pettersson undrar om alla hämningar släppt på de nya. Tättbefolkat i dagsljus och som vanligt verkar kvinnan ha varit blind eftersom vi inte får något signalement.


14 responses to “Kvinna överfallen och våldtagen i dagsljus

 • Ny överfallsvåldtäkt i dagsljus i Stockholm | Petterssons gör skillnad!

  […] i närheten av Stockholms universitet. Polisen utesluter inte att våldtäkten kan kopplas till en överfallsvåldtäkt i dagsljus på […]

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Jag är så trött på att höra gnället om alla våldtäkter!

  Förstår inte hur svenskarna har kunnat bli så efterblivna! Vi har slitit så hårt för det och investerat miljarders miljarder i det nya mångkulturella Sverigeistan och sen klagar vi när så blir fallet!

  Alla kvinnor, vilka är den stora anledningen till varför det ser ut som det gör, bara inse att nu är det burka på om ni ska gå ut!

  Kan ju inte vara så svårt att fatta!

  Gilla

  • Roland ram

   Man bruka tala om elefanten i rummet när invandring nämns.
   Men det finns två elefanter i rummet och den ena vill äta kakan men ändå ha den kvar.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  VAD säger etablissemangets hycklande Metoo-kampanj om denna våldtäkt ?
  Ingenting sägs, bara om brottsoffret tillhör de finare och märkvärdigare käringarna som vistas i de finare salongerna.

  Gilla

 • Beaten to a pulp

  M E N A

  Gilla

 • compulsoryunion

  Sveriges bulemi asylpolitik kommer aldrig ändras även om alla svenska barn skulle våldtas av asylbedragare som spolat ner sina pass på Arlanda

  Gilla

 • VÄRNA SVERIGE

  VARFÖR INTE ÖPPNA EN VÄLDTÄCKTS KURS FÖR MÄN OCH KVINNOR SÅ MAN ÄR FÖRBEREDD,DEN KAN JU HETA ,TA FÖR DIG AV MIG ÄLSKAR DIG, IRONI ALLTSÅ,,, OCH NI SOM VÅLDTAR DRA ÅT HELVETET

  Gilla

 • JEX

  Det är ju så att chansen att åka dit för våldtäkt idag är ju inte stor ,därför eskalerar detta .Det gäller att vara beväpnad som tjej även som man idag
  Man måste vara beredd särskilt i närheten av invandrartäta områden,nära flykting förläggningar och i större städer där det finns papperslösa som även ofta knivrånar och även våldtar när dom får chansen. Sverige idag är inte säkert att vistas i .Man har ju inte bara alla araber utan även tjuvar och banditer från forna östblocket och internationella förbrytarligor som härjar nästan fritt i detta land tack vare att vi har och haft helt naiva regeringar dom senaste tjugofem åren. 😦

  Gilla

 • Gus

  Det blir värre och värre för varje dygn som går, när i helvete ska det sluta !?

  Gilla

  • Janne

   Helvetet kommer att fortsätta så länge Sverige inte utvisar minst 3 millioner utlänningar och så länge vi har dessa 7 landsförrädare i riksdagen!
   Tyvärr den bistra sanningen.

   Gilla

  • Kalasbetalaren

   Ja, det är försent att utvisa! Skulle vi börja med det blir svenskarna legitima mål och jihadkrigare från hela världen hade strömmat hit för att försvara kalifatet Sverigeistan!

   Ett område som Islam har haft är tillhör Islam för evigt!

   Gilla

  • eva

   Det kommer att sluta som ryssarnas våldtäkter på tyska kvinnor i samband med invasionen av östra Tyskland. Nu våldtog också de allierade men till ryssarna hade utgått order att våldta allt av honkön, dött eller levande, som en del av erövringens strategi. Jag misstänker samma agenda här fast mer dolt.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: