Stäng

Årets högtid är här och det är inte påsken

ISLAM. Och ni som tror Pettersson menar påsken kan slänga er i väggen. Visserligen är kristendomen världens största religion och de kristna världens mest förföljda men i jämförelse med ideologin islam är kristendomen som en piss i Mississippi, i varje fall hos media och beslutsfattare i Sverige. 

Nordens största muslimska mötesplats –  tre fantastiska dagar med ett brett program som tillfredsställer alla intressen. 

Muslimska Familjedagarnas program, 30 mars – 1 april. Arrangör: Islamiska Förbundet, studieförbund Ibn Rushd och Sveriges Unga Muslimer. Alla organisationer som utpekas av docent Aje Carlbom som anknutna till Muslimska brödraskapet.

Muslimska mänskliga rättighetskommittén, MMRK:s Fatima Doubakil med Abdullahi har en session ”Vi tar Sverige till FN”. Syftar på deras nya alternativa CERD-rapport som brukar kalla Sverige för en ”apartheidstat.” Genomsyras av konspirationsteorier och hat mot majoritetssamhället.

”Svenska muslimer kränks”. De vill censorera nyhetsrapportering och kräver fler muslimer på nyhetsredaktioner. De vill också skapa en ”sanningskommission” som ska titta på effekterna av terrorlagstiftningen eftersom SÄPO går medvetet efter muslimer. Om ni tittar på vem som satt med på presskonferensen: Elvir Gigovic (SMR) som dessutom är ekonomi och verksamhetsansvarig på @folkbildning som ansvarar för tiotals miljoner av skattemedel som delas ut till Ibn Rushd (trots han jobbat tidigare på Ibn Rushd)

SVT

Kitimbwa Sabuni ska tala om ”Statens Rekonfiguration Mot Muslimer” och Aftab Soltani om ”Rasprofilering och Polisbrutalitet.” Syftar till polarisering, hat och misstillit mot polis och myndigheter. Bäst av allt för muslimerna. Det är ni mina vänner som betalar med skattemedel.

Rashid Musa fyller på med ”Media och hatpropaganda” och mycket mer…

Magnus Ranstorp Twittrar en hel del om muslimernas träff.

-Pettersson undrar hur länge muslimer ska få fortsätta att motverka integration och assimilering med skattepengar och om det inte vore bättre att be muslimerna, som inte gillar det svenska samhället, att flytta till ett av de c:a 50 muslimska länderna som finns…

14 reaktioner på “Årets högtid är här och det är inte påsken

 1. Jag tycker att de muslimer som inte följer Sveriges lagar och regler, skall inte få stanna i landet. Det är viktigt att dom lär sig språket och kommer in i samhället.

 2. #Använd inte mina skattepengar. Jag håller med Pettersson, är dom missnöjda med Sverige, önskar vi att dom flyttar någon annanstans.

 3. Om muslimerna reviderar koranen och tar bort allt som är ett direkt, tydligt hot mot mig, mona narmaste min ”folkgrupp”, mina ägodelar, mitt hem, min ”neighborhood” (som det står i koranen) och mitt fosterland så ska jag se över om jag kan acceptera muslimer som medmänniskor.

  Av allt jag sett, hört, läst, upplevt och fått mig informerad om tillhör en muslim inte den grupp individer jag vill klassa som medmänniska.

  Skriv gärna en tydlig beskrivning här där jag kan bli övertygad om att jag har fel.

  Någon av er på alla myndigheter som noggrannt följer allt som skrivs här på bloggen kanske kan tillrättavisa mig?
  Om inte, så har jag rätt – och vår regering har i så fall fel.

   1. En av cheferna på min arbetsplats är muslim. Hade det varit ett n för mycket hade jag varit helnöjd. Väldigt få av hans medarbetare förstår vad han säger, på varje möte.
    Men det är bra att du är noggrann age. Rätta gärna alla utlänningar som pratar Zlatansvenska och sämre, så får du att göra. Men jag håller på dig. Säg till när du är färdig.

 4. Svenskarna är kränkta av MENA -folkens angrepp på det svenska samhället med våldtäkter, åldringsrån, bilbränder etc ,stöld ur de svenska välfärdssystemen

 5. Kan man inte skapa en extra planet jorden och skicka dem dit! Där kan de få hållas och spränga, bomba, halshugga, gifta sig hur de vill men hit är de förbjudna att komma. Fred på jorden!

 6. ”Inga tunga frågor till minister Bah Kunkhe”, var orden till journalistkåren!
  Jösses, man tar sig för pannan åtskilliga gånger när dessa ”Pelle_Jöns_ministrar” framträder!

  1. Ju mer intelligensbefriad och verklighetsfrämmande man är desto större är chansen att klättra på karriär och lönestegen och lägger man till angiveri, rövslickeri och bjuder på sig på annat sätt så går garanterat den politiska och andra karriärer ännu snabbare vilket man utan tvekan ser och har sett under många år !!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: