Stäng

Höjden av osmaklighet

I Kandel, Tyskland, mördades Mia (15) ytterst brutalt med ett otal knivstick av en afghansk asylsökande (med hävdad ålder 15, en senare medicinsk undersökning har dock visat att han troligtvis är runt 20 men minst 17.5).

Mordet skedde den 27 december men efter det har ett par marscher/demonstrationer skett i Kandel till minne av Mia och i protest mot det mycket omfattande importerade våldet.

En kvinna som deltagit in en av dessa marscher/demonstrationer lade märke till att nästan varje affär i Kandel hängt upp en skylt med smileys och texten:

«wir sind Kandel: vielfältig, tolerant, offen» vilket översätt till svenska betyder «vi är Kandel: mångfaldiga, toleranta, öppna»

kandel-1

Hon kommenterar (hon talar tyska) osmakligheten i detta i denna video när hon går längs Kandel’s inköpsgator, hennes förmodan kapitalet står över moralen:

P.S.

Jag håller med henne, det är verkligen inte mångfald, tolerans och öppenhet som Tyskland och Sverige importerat utan motsasten, därför är säkerligen receptet mot detta vansinne inte tolerans.

7 reaktioner på “Höjden av osmaklighet

 1. Men Sveriges regering har väl lovat i kontrakt att islamisera Sverige?
  Då är väl Sverige skyldigt att ta emot dessa individer, som vanligt, utan att identifiera eller granska deras bakgrund och mentala status.

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

  1. Jag säger då det.
   De där människorna i pöbeln som attackerar demonstrationen är de största kräk och pack som existerar och jag önskar dem det allra värsta i livet en människa överhuvudtaget kan drabbas av.
   Förbannade jävla as hela högen!

 2. Lyssnade på Jordan P, en sådan kolossalt klok man, varje ord han säger har en viktig mening för mig och dig att tänka på.
  Hans föreläsningar har fått unga studenter att verkligen använda sin hjärna ….att tänka med !

  Den nya generationen av studenter kommer att förändra det marxisiska som nu råder på universiteten, oj, oj oj, vilken kraft !

  Det han säger om ”pinocchio”, canadensarna har röstat för honom.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=ZN7a_KyHHpg
  Vi har alla en skyldighet att förbättra för kommande generationer, våra barn och barnbarn.

 3. Att det finns otal sjuka människor bland de inhemska, har ju även vi i Absurdistan fått erfara.. 🙁

 4. Nästa steg från de tillvända, kan det vara att starta en 5 i12-rörelse, för det är riktigt sjukt !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: