Stäng

De är horungar och nackskott är det enda de ska ha

NÄTHAT. En vänsterextremist men anknytning till bloggen ”Inte rasist men idiot” twittrade vid upprepade tillfällen om att han vill att alla på Samhällsnytts redaktion ska få ”nackskott”. Nu utreder polisen honom för brott mot medborgerlig frihet, skriver Samhällsnytt.

Axel Luo Öhman beskrivs som en profilerad vänsterdebattör som bland annat driver en antirasistisk podcast tillsammans med Inte rasist men-medarbetarna Henrik Johansson och Myra Åhbeck Öhrman.

Läs mer om Inte rasist men idiot…och deras sätt att arbeta och ni som är med i facket ska veta att de är sponsrade av LO.

Samhällsnytt har även varit i kontakt med Henrik Johansson, grundaren för sajten Inte rasist men idiot, som samarbetar med Luo Öhman. Han bekräftar samarbetet för oss och säger att trion producerar en podd som kommer ut en gång per vecka. Henrik tar avstånd från hoten men har inget problem att samarbeta med Luo Öhman.

-Pettersson undrar om inte detta varit första nyhet på de stora organ om hoten om nackskott kommit från höger och varit riktade mot den ”goda sidan”…

9 reaktioner på “De är horungar och nackskott är det enda de ska ha

 1. Han borde lagföras. Blir han? Han är ju vänstern och det finns legio av dem. Vem ska förhindra de att verkställa sina hot?

 2. Lite O T :
  Det här handlar om tillgängligheten för allmänheten och journalister från alternativmedia.
  Ni som har följt med under senare tid, vet att det är omöjligt att nå personer på olika poster,ytterligar bevis träder fram här.
  När de inte svarar på telefon eller mail, då är den sista möjligheten, ett besök på arbetsplatsen, för att få svar på frågor.
  https://nyadagbladet.se/inrikes/sa-bemoter-google-oberoende-medier-reportage-ifran-svenska-huvudkontoret/
  Vilka alternativ finns till att ”googla”, någon som vet ?

 3. Enkannerligen kuriösa och karismatiska kompetenser den våldsromantiserade vulgärvänstern betjänar sig av, där den despotiske delinkventens fasaväckande fysionomi står i perfekt proportion till de brutaliserade budskap han förmedlar.
  Rabulisternas råbarkade sociolekt är dock deras främsta varumärke 🙂
  Andreas.

 4. Kommunistkräk är ju vana vid Nackskott, det var väl minst 3000
  Polska officerare som blev avrättade med just nackskott av
  Sovjet imperialisterna efter A. V k, Så denne jubelidiot känner
  sig väl hemma på området!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: