Pettersson anmäld för upphovsrättsbrott


BROTTSLIGHET. För en kort stund fick Pettersson ett telefonsamtal från en trevlig polis som ville träffas för att delge mig misstanke om immaterialrättsligt brott. Polisen var mycket trevlig och jag fick välja ort och tid. Vi enades om att träffas på Nyköpings polisstation den 10 april 2018. 

Jag frågade om det inte gick att lösa på telefon, brev eller mejl men det gick inte.

– Pettersson tycker det är konstigt att polisen inte hinner och orkar med att utreda hot mot Joakim Lamotte eller för den delen Pettersson som blivit mordhotad flera gånger vilket avskrevs direkt. Så jag har inte anmält något på flera år.

Däremot har polisen och rättsväsendet tid att utreda, åtala och döma invandringskritiska äldre damer och de har tid att att åka från Stockholm tisdagen den 10:e april för att för att delge Pettersson misstanke om immaterialrättsligt brott. Alltså brott mot upphovsrätten.

Minst en polis från NOA, Nationell Operativ Avdelning, ska alltså åka bil en dryg timme för att delge mig misstanke om brott, och sedan åka hem till Stockholm igen. Med kringarbete minst fyra timmar. Det hos en poliskår som inte har tid och resurser att utreda grova våldsbrott.

Jag vet inte vad det rör sig om men misstänker att det är något politisk och ett försök att tyste en kritisk röst. Jag ber att få återkomma efter förhöret.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Den ene är världens mäktigaste man. Den andre driver en blogg.
Var och en står för sitt, den ene är blockerad på Facebook för sina åsikter men den andre Twittrar på…


54 responses to “Pettersson anmäld för upphovsrättsbrott

 • Polisanmälan av Pettersson | Petterssons gör skillnad!

  […] INSÄNDARE. Angående polisanmälan av Pettersson.  […]

  Gilla

 • Juristen.

  Pettersson ska aldrig tänka tanken att ens svara på en fråga oavsett via telefon och absolut inte inställa sig till förhör utan att advokat närvarande!

  Min man CH och son RH kommenterar ibland i Pettersons blogg och jag jurist kan inte finna att något upphovsrättsbrott skett, men eftersom polis kontaktat Pettersson ska han omedelbart kontakta jurist!

  Kostnaden faller på staten och man kan faktiskt välja precis vem man vill, så kontakta inte viken jurist som helst, utan kontakta någon ”vinnarskalle med egna och klienters erfarenhet av mediaövertramp”!

  Här två sådana förslag.

  Advokatbyrån Martin Cullberg
  Sankt Eriksgatan 60
  112 34 Stockholm
  Tel: 08-650 40 60
  E-post: cullberg@advokatbyrancullberg.se

  Eller

  Advokatfirman De Basso
  Telefon: 08-20 02 62
  076-946 00 21 (helger)
  E-post: info@advokatdebasso.se
  Hantverkargatan 42B
  112 21 Stockholm

  Den sistnämnda har ett antal gånger stämt Expressen så ock chefsredaktör och andra mediaärenden pågår just nu och om det går att läsa i Dagens Juridiska Dagstidning – Dagens Juridik.

  Lycka till och publicera gärna val av jurist!

  Gillad av 1 person

 • Kurt Kodstedt

  Dessa agerar på order från chefer och ytterst politiker, -Dan Eliasson är ett skräckexempel för att mörklägga asylinvandringens konsekvenser. Åklagare i Kevin fallet ett annat exempel, en asylinvandrare mördade Kevin, kika på G.W. Perssons förklaring, en asylinvandrare blev tagen på bar gärning i närheten av platsen där Kevin blev mördad, asylinvandraren begick ett grovt våldsbrott och kom från ett flyktingläger från Långbortestan…..
  Beträffande polisen så agerar han på order av en åklagare och han vill ha bästa underlag för ett åtal. Det är mörka politiska krafter bakom, Socialdemokrater bland andra, de vill tom ändra grundlagen för att kväsa all opposition.
  Petterssonsblogg har blivit Sveriges viktigaste plattform för kritik mot den ansvarslösa kriminella asylinvandringen. De vill ha ”öppna gränser” och ”öppna hjärtan”. Normala stater som värnar sitt land och folk vill kontrollera de som kommer och avvisar kriminella. Ni som kan se kanal 9, kika på ”gränsbevakarna”, vilket skillnad mot EU:s och Sveriges helt öppna gränser. Australien har dessutom LAGAR som reglerar under vilka förutsättningar man passerar gränsen. Exempelvis att ljuga i en visumansökan är ett brott i Australien!!!
  Svenne banan lyssnar bara på SVT, Expressen, Aftonbladet, Metro och den mentala horisonten blir hårt begränsad. Petterssonsblogg och liknande är fistel i arslet på Socialdemokraterna, den kan väcka 87:an och få dem att förstå vad politikerna ställer till med, såklart att de inte gillar det och vill stoppa yttrandefriheten på olika sätt!
  Låt oss protestera mot denna åsiktsförföljelse genom att stödja bloggen, – sätter in 100:-kr idag!

  Gillad av 1 person

 • Dan Ahlmark

  Pettersson!

  En god regel är, att ta alla påhopp av detta slag på allvar, eftersom vi numera inte kan ha förtroende för att polis och rättsväsende alltid är objektiva. Var försiktig med uttalanden särskilt som Du inte vet och därför inte kan förbereda Dig i förväg beträffande vad det gäller. Tro inte att anklagelser Du anser vara helt löjliga, därför är ofarliga. I dagens rättsmiljö är allt farligt bl a av det skälet att i vissa fall sunt förnuft inte längre gäller utan saker är ideologiskt styrda.

  Lita inte på något Du får höra. Du kan ha tur, och få en korrekt förhörsledare, men hur troligt det är gällande en fråga som denna vet jag inte. Leta reda på en advokat, som verkligen kan området (vad det nu gäller). Om detta är ett förhör och inte bara en inledande delgivning bör han vara med från början.

  Lycka till!

  Dan Ahlmark

  Gilla

 • Ståfräs

  När vi vet vilket ”brott” som begåtts föreslår jag att alla vi Petterssons fan skriver av samma och publicerar här? så får dom 10 000 nya brottslingar att jobba med vore väldigt intressant.

  Gilla

 • Orvar d.ä.

  Som dom flesta här skriver, det värsta man kan göra i dagens Sverige är att kritisera makten.

  För makten i detta land ljuger, myglar, fuskar och ägnar sig åt parti och svågerpolitik å det grövsta.

  Naturligtvis vill dessa kriminella kreatur som makten haver icke på något sett bli granskade.

  Bara en sådan sak i dagens land som är tabu att fråga om – vad kostar invandringen?

  Det får man inte ta reda på, och varje försök att i kronor och ören ta reda på vart skattemiljarderna rullar i outsinlig ström resulterar i mörkläggning och snabb tystnad.

  Polisen i landet är sedan länge en polis bara för den härskande klassen, där har man sällan eller aldrig tid med småbrott typ barnvåldtäkter för att inte tala om vardagsbrott – allt läggs ned i parti och minut, ett standardförfarande hos polisen sedan årtionden.

  Men kritisera makten, ja då blir det omedelbar utryckning med full styrka, blåljus på och dragna vapen.

  Med lag skall land byggas, men ett land där lagen enbart är ett redskap för dom besuttna att bibehålla sin makt, blir ett land i full anarki där alla gör vad dom vill, och dom starkaste och förslagna tar för sig på dom svagastes bekostnad.

  Vilket vi har i dag, närmast full oordning och full anarki.

  Heja Pettersson, du har fullt stöd från folket, fortsätt granska det kriminella byket i regering och riksdag!

  Gilla

 • age

  Kan det tänkas att ”mötet” får ha åhörare?

  I så fall kanske det finns några som vill närvara?
  //age

  Gilla

  • Matte

   Få vara åhörare är det enbart vid mål hos domstolen när de ej har lyckta dörrar.
   Hoppas att det är en vettig för inom polisen finns det av båda sorter.
   När det går vidare till åklagare för bedömning med att det blir standard frasen ”Förundersökning nedlagd – Brott kan ej styrkas”

   Gilla

 • Jack

  När jag läser alla kommentarer kommer jag att tänka på den gången för 20 år jag senast var hos polisen.
  Jag hade haft en vara inlämnad hos en affär på kommission, och det blev inbrott i affären. För att få ut från försäkringsbolaget var jag tvungen att göra en polisanmälan.
  Jag gick ner till polisen i Gamlestan i Göteborg där jag bodde då och ringde på. Jag blev insläppt och berättade mitt ärende och blev ombedd att sitta ner och vänta. Ja väntade nog en timme, sedan var det min tur.
  Jag blev visad till ett rum där det satt en polis och jag berättade min historia för honom. När jag var färdig la han sin panna i djupa veck och sa.
  – jag vet inte riktigt, vi får kalla in en polis till.
  En polis till kom in, jag berättade min historia igen. Djupa veck i panna på två poliser. Då sa den andre,
  – jag vet inte riktigt, vi får kalla in en polis till.
  nu var det tre poliser och jag berättade min historia ytterligare en gång, tre pannor i djupa veck och nu hade det gått två timmar. Alla tre skakade på sina huvuden och såg villrådiga ut. För att förhindra att en en fjärde polis kallades in föreslog jag.
  – Det kanske räcker med att ni skriver att affärsinnehavaren har gjort en polisanmälan.
  Då sken dom upp och sa
  -ja så gör vi.
  Redan för 20 år sedan hade polisen vissa problem med sina arbetsmetoder och poliskontoret i Gamlestan lades ner.

  Gilla

  • Stenbock

   Nu är det egentligen inte den enskilde polismannen,som skall lastas för vansinnet.Problemet har ju funnits en gång i tiden,då det fordrades två poliser vid patrullering.En som kunde skriva och hitta vägen,och en som kunde räkna och läsa…Detta trodde jag var förbi för 20 år sedan !
   Numera toppstyres ju det hela av figurer som Eliasson & Co.
   Till sist en hunnör för den Örebro-polis som lyckades träffa ett av avskummen igår.Som extra plus meddelas nu,att berikaren avled….

   Gilla

  • Ståfräs

   Herregud, Kling o Klang förnekar sig inte och det har säkerligen inte blivit bättre heller.
   Tragiskt.

   Gilla

  • ladulaas

   Och IQ har nog knappast höjts på svenska poliser sedan dess. De, som har något mellan öronen, säger upp sig på löpande band. Världens sämsta poliskår, när det gäller att utreda brott, är inte bara oduglig längre. Numera vågar poliserna bara trakassera laglydiga människor.

   Gilla

 • Sara från Skåne

  Och SYFTET med publiceringen på Petterssons blogg är att just att kritisera innehållet i en publicerat alster, inte att låtsas att bilden/texten är Petterssons egen. Om man inte får återge det man ska kritisera utan upphovspersonens tillstånd, faller möjligheten till kritik och debatt i ett demokratiskt samhälle. Ekot från vänsterns stövelmarsch mot diktatur hörs tydligt.

  Det saknas alltså UPPSÅT från Petterssons sida att kränka själva upphovsrätten, och detta är kärnfrågan. Upphovsrätten ska skydda upphovspersonen från att någon kopierar ett verk och utger det som sitt eget; upphovsrätten kan alltså inte anses omfatta kritisk granskning av publicerad text och bild, vilket är fallet i Petterssons blogg och KÄLLAN anges ju tydligt i samtliga fall.

  Nu kan man ju misstänka att polisen fått order från högre ort att prioritera ”brott mot upphovsrätt” som det allvarligaste brottet vi har i Sverige. Anmälan borde läggas ner med ”spaningsuppslag saknas”, som numera de flesta andra brott med bildbevis och namn på gärningspersonen, alt. ”det går inte att styrka brott”.

  Gilla

 • The proud swede

  Skulle det bli böter, så informera på bloggen, så swischar iaf jag en slant…

  Gilla

 • PeterM

  Varför i hela friden svarade du i telefonen ? Jag antar att det inte visades något nummer när det ringde.
  Man ska alltid göra det besvärligt / dyrt / tidskrävande för överheten eller andra oönskade individer att få kontakt.
  Det spelar ju ingen roll om denna polisen lät trevlig, det kanske polisen som framförde stämningen till Denny Abrahamsson också var.

  Gilla

  • Rayne Storme

   Enligt Ingrid & Conrad kan man helt sonika strunta i kallelsen eftersom den preskriberas efter 6 månader. Det finns kanske en liten risk för att man blir hämtad av polis istället. Med tanke på deras resursbrist kan det vara en risk värd att ta. Infinner man sig till förhöret bör man svara ”ingen kommentar” på samtliga frågor. Man kan möjligtvis fråga om man är misstänkt för något brottsligt och i så fall be om juridiskt biträde för konsultation.

   Gilla

 • Grune

  Är det någon som klarar av en sådan här galen situation så är det Pettersson.
  Alla vi som skriver här är ju övertygade om att det bara diskuteras SANNINGAR här. 7-klövern är så desperata nu så att dom tar till vilka olagliga metoder som helst för att få sitta kvar vid makten.
  Stå på dig Pettersson, hade jag tid skulle jag stå på dig jag också.
  Hurrrra för Sveriges bästa blogg.

  Gilla

 • Lyckholms Bryggeri

  Ytterligare ett bevis vilka lama idioter till svenskar det finns som vill oss vettiga invånare och vårat land så illa att det går mot diktatur. Hoppas du vinner kampen mot dessa individer som av våra skattepengar stjäl både tid och kraft hos den som vågar säga sanningen. Hoppas du får med dig ett juridiskt ombud/advokat eller liknande som kan hjälpa dig. Vi står på din sida, glöm inte detta!

  Gilla

 • Vargkvinnan

  Hoppas det går bra för er båda två — ska det vara .Felet rättat!!! Förlåt!!!

  Gilla

 • Jhonsson

  Polisen ägnar sig åt skitsaker. Jag tror faktiskt att det är det enda de klara av. Och de flesta utredningarna slängs ju i papperkorgen!

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Samtidigt, i en annan del av en ding ding värld:

  ”Inbrottet filmades av övervakningskameror – men polisens utredning lades ner direkt i brist på bevis.

  – Det kändes för jävligt, att det bara lades ner. Jag förstår ju att poliserna har andra viktigare saker att göra…”

  https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/marias-ilska-mot-polisen-det-kandes-for-javligt/

  ”poliserna har andra viktigare saker att göra”………

  🤔

  Gilla

 • Sanning

  Här är några fler än Pascalidou som plagierat text. Det står inget om böter eller skadestånd. Det verkar som det räcker långt med en ursäkt.

  2003: Gudrun Schyman får sparken från Kristianstadsbladet efter att ha publicerat en krönika som innehåll stora delar av en annan text.
  2004: SvD-arbetaren Carl Johan Gardell skrev en understreckare i tidningen. Delar återpublicerades i samma tidning, nu med Ingmar Karlsson som författare. Karlsson sa att det handlade om slarv och bad om ursäkt.
  2011: Den brittiske journalisten Johann Hari, krönikör på tidningen The Independent, stängs av från sitt arbete i två månader medan det utreds om han gjort sig skyldig till plagiat.
  2012: Jonah Lehrer publicerade texter i The New Yorker som han tidigare sålt in till andra tidningar, bland annat The Wall Street Journal, The Boston Globe och The Guardian. Lehrer har bett om ursäkt.
  2012: Skribenten Pelle Blohm hittade sina egna formuleringar i en text av Katarina Ekspong i Nerikes Allehanda. När det avslöjades att Ekspong plageriat tidigare avgick hon som tidningens publisher.

  Klippt ur Expressen.

  Gilla

 • Lasse

  Tack för att du kämpar på Pettersson med din blogg.

  Gilla

 • ruben

  Känns, som polisen gör märkliga prioriteringar av brott. Vilka brott blir nu nedlagda pga. att de lägger tid och resurser på detta? Minst en halv arbetsdag för delgivande. Undrar hur ofta de delger exempelvis bilmålvakter eller de, som anlitar bilmålvakter? De kanske har det lugnare för de dyker ändå sällan upp för ett delgivande och klarar sig säkert ofta med det gissar jag? Hoppas sans och klokhet får råda här.

  Gilla

 • Lena

  Bloggar som den här utmärkta har verkligen rört om i det ängsliga PK- Sverige !
  Har man inte rätt att få veta varför om man är kallad till förhör?
  Du har fått många goda råd av dina läsare i tråden !
  All lycka till !

  Gillad av 1 person

 • Janne

  Det nya Sverige, ljug bedra, våldta, bränn bilar hus och hem och Du blir belönad och befordrad.
  Säg sanningen och hamna i klammeri med ”rättvisan”
  Sverige, Europas NordKorea!

  Gilla

 • Punto

  Du själv och vi, dina trogna läsare vill veta vem som anmält dig. Det måste väl polisen tala om den 10 april. Det ska bli intressant att få veta.

  Gilla

 • Tussilago

  Lycka till Pettersson!
  Ska bli intressant att få ta del i detta och se vart det barkar hän.
  Mvh! T

  Gilla

 • Iallus

  Ta med dig ett juridiskt ombud till alla möten med polis och rättsväsen.
  Spela alltid in samtliga samtal, både på plats och via telefon.
  Kräv att alla presenterar sig muntligt och dubbelkollar uppgiften mot legitimation eller e-post.

  Gilla

 • Vargkvinnan

  Kära Stenbock! Ja håller tummarna för dej!!!! Pettersson är en krigare, stå på dej!!! Hoppas det går för er båda!!! Trots allt ,GLAD PÅSK till er alla på bästa Bloggen!!! Många kramar från vargkvinnan!!

  Gilla

 • Hanna

  Oupps, någon underhuggare till regeringen läste väl häromdan hur många miljoner läsare du hade i din sammanställning och nu är polisen utskickad för att skrämma dig. Påminner starkt om ryska förhållanden där alla som vågar utmana Putin politiskt hamnar bakom galler…. Snart kanske de knackar på hos mig också…😳

  Gilla

 • Genus, hen och andra dårar

  Dom tappra får ta stryk för sin kamp. Se bara till så att polisen är en polis och inte något annat, t.ex. en genusvetare. Ekonomiska konsekvenser kan nog bloggens läsare hjälpa Pettersson med. Se det som en utmärkelse! Ytterligare en medalj på Petterssons bröst.
  Have a nice day!

  Gilla

 • Bosse

  Det är också konstigt att inte polisen lägger dessa saker på hög när man påstår att man har
  så mycket att göra.Våldtäkterna läggs på hög
  men dessa allmänna åsikter ska man lägga tid på.Nu förstår jag vad Morgan Johansson menade 2016 när han sa i en intervju att svenskar som hade åsikter skulle tystas.Allt det här är sanktionerat av regeringen.Diktatur

  Gilla

 • finlandssvenskan

  Mycket märkligt ! Tycker själv att det verkar mycket långsökt ! Som Sara skriver nedan så är ju citaträtten omfattande och jag tycker inte att du slarvat på denna punkt. Domstolsprotokoll och annat offentligt material har ju ingen upphovsrätt till !

  Hoppas i alla fall att det inte är någon från alternativmedia för alla kämpar ju mot samma mål och alla citerar ju friskt varandra för att få större spridning.

  Gilla

 • age

  Pettersson!
  Ska vi gissa att det handlar om någon avslöjad sanning om en, speciell och fridlyst ”folkgrupp”?

  En av definitionerna på ”folkgrupp” är att medlemmarna i gruppen har samma eller liknande intresse.
  D.v.s. vi, som ägnar stort intresse åt att ta, och ge del av ett intresse under rubriken, ”Petterssons blogg” måste då uppfylla kriterierna för begreppet ”folkgrupp”.

  En ”folkgrupp” är skyddad från angrepp, trakasserier, kränkning och annan klander.
  Det här går att utveckla ytterligare men f.n. stoppar jag här.

  Något att fundera på inför ”informationsmötet”.
  //age

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vem kan anmälaren vara?

  Immaterialrättsbrott – lagar och fakta

  Immaterialrätten är den del av juridiken som handlar om äganderätt till resultatet av intellektuella prestationer, såsom uppfinningar, varumärken, konstverk och litterära verk.

  Vad är immaterialrättsbrott?

  Immaterialrättsbrott innebär att gärningspersonen gör intrång i ägarens rättigheter till en uppfinning, ett varumärke, konstnärliga eller litterära verk.

  Det kan till exempel vara konstverk, skönlitteratur, dataprogram (inklusive spel), musik, film, fotografier, byggnadskonst och brukskonst (designföremål).

  Med intrånget lurar gärningspersonen till sig vinster och intäkter som ägaren skulle fått om de köpta varorna varit lagligt tillverkade eller tjänsterna köpts lagligt, till exempel streamingtjänster.

  https://polisen.se/lagar-och-regler/lagar-och-fakta-om-brott/immaterialrattsbrott/

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Tips till ni i fria sanninssägande media
  —————————————————

  Lägg upp en bildbank på exempelvis Dropbox där betrodda redaktionsmedlemmar (dvs vi fria reportrar runt om i Sverige) kan lägga bilder från händelser för fritt användande) Vi har många bilder på vansinnigheter, demonstrationer, politiker, bilbränder, polisutryckningar etc.

  OBS – Jag vet inte vem som registrerar vem som lägger material i ens Drop-box-låda men det finns risk att ÅPO (Åsiktspolisen) kan komma åt IP och telefonnummer, så var försiktiga därute.

  Så slipper ni riskera trampa en galen ömtåad piraya-journalist på tårna.

  Gilla

 • nosferatu

  Med tanke på det vi läser bör du passa på att fråga hur polisen prioriterar. Vi inväntar tålmodigt på svaret som är bra att ta till sig när polismyndigheten tjatar om att de inte hinner utreda riktiga brott.

  Gilla

 • hllviken

  Det måste vara mäktiga krafter bakom anmälan eftersom Polisen gör sig så stort besvär.

  Gilla

  • age

   Kan det vara en ”folkgrupp”, som har en mycket speciell livsfantasi och som har som yttersta mål att ta över världen, inte delar av den, utan hela, som ligger bakom?
   ”Folkgruppen” är ju mycket rikt representerad i vårt fosterland, t.o.m. i regeringen.

   Kanske ”folkgruppen” ”Grannsamverkan mot brott” kan komma till undsättning?
   //age

   Gilla

 • Sara från Skåne

  Tips till Pettersson

  Citat
  Det är tillåtet att citera ur andras verk utan att först fråga om tillstånd. Det kallas för citaträtt och är inrättad för just för ingen ska kunna hävda upphovsrätt för att slippa undan en kritisk granskning och en offentlig debatt.

  Villkoret för att citaträtten ska gälla är att det som skrivs/avbildas är offentliggjort, man får alltså inte citera exempelvis ett privat brev eller ett mail.

  22 § upphovsrättslagen

  Om att avbilda bilder
  ”Konstcitat” får också göras i anslutning till texten i en kritisk framställning. Man behöver inte fråga om lov om motivet med avbildningen är en kritiska framställningen. Syftet med själva bildåtergivningen är ju att författaren kan ytterligare belysa det som kritiseras.

  Byline-bilder på Afton Lindberg i samband med kritik av hans galna tweets är sålunda INTE att anse som intrång i upphovsrätt.

  23 § upphovsrättslagen

  Begränsningen till icke-digital form anses förlegad i dagens samhälle, och finns exempelvis inte i den motsvarande finska lagstiftningen.

  Förmodligen saknar den anonyme anmälaren exempel på vad som anses vara intrång i upphovsrätten utan överlåter denna arbetsbörda till polisen. Anmälan kan också bara göras av upphovsrättsägaren eller dennes ombud via fullmakt. För att en anmälan ska ha verkan, måste det framgå exakt vad som kopierats och när detta publicerats.

  Gilla

 • NALLEN

  Det luktar röd grön sörja ända ut fingertopparna.

  Gilla

 • Stenbock

  Mina tankar och mitt stöd till dig,denna allvarets dag (10 april),då även för mig.
  Nästa läkarbesök på cancerkliniken står i almanackan,för att få besked hur det ser ut i mitt inre.Vi får nu båda hoppas på lyckligt ende….
  Avskrivning i ditt fall ! ?? för min del…
  Det hjälper ju inte hellre oss att dränka sorgerna i alkohol.Eftersom sorger kan simma !

  Gilla

  • Gus

   Den tionde april tänder jag ett ”lycka till ljus” på bordet för Er kämpar !

   Gilla

  • Tussilago

   Stenbock
   Jag hoppas att det går bra och att beskedet du får är det bästa!
   Mvh! T

   Gilla

  • Carina-Fina

   Min kommentar till er båda: KÄMPA! Livet sparkar en i underlivet mellan varven – sparka tillbaka. Älskar er båda!

   Gilla

  • Lena

   Det är tunga steg till en sådan undersökning och långa dagar att vänta på resultaten, bli förbannad det brukar hjälpa, för mig.
   Skall tänka på dig och Pettersson, lyssna på fin musik och hoppas att allt blir till det bästa.
   Det måste bara bli så, kram till er båda !

   Gilla

 • Ourgon

  Expressen eller Sydsvenska

  Gillad av 1 person

 • Kaj jakobsson

  Japp, så jobbar staten, finns gott om tid för småsaker.Mord, våldtäkter
  Annat allvarligt,läggs åt sidan. Undrar vad polismannen tänker som
  Ska utföra ärendet, muttrar han så är han rökt.This happens in Sweden.

  Gilla

 • bj

  Misstänker att det är panik i vissa kretsar inför valet. Nu gäller det att skrämma och tysta kritiska röster och Pettersson är en av dessa röster. Numera anmäls det för allt. Ingen tänker på polisens arbetsbörda och de skall utreda all denna okynnes anmälningar i stället för att lägga resurser på grov brottslighet

  Gilla

 • Punto

  Det är ju trevligt för polismannen att få göra en utflykt och tala med en verserad ”skurk” i stället för att med tolk jaga ensamkommande på Medborgarplatsen. Dessutom lunchtraktamente. Tråkigt bara med alla avgaser – vad säger Fridolin?

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Expressen eller Aftonbladet?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: