Tolv bilar grillade i Upplands Väsby

BROTTSLIGHET. Tolv bilar har satts i brand och förstörts på en parkering i Upplands Väsby. Räddningstjänsten fick larm om händelse klockan 01.13 natten mot måndag och skickade ut flera bilar. Två timmar senare var bränderna släckta.

– Nu är det släckt och klart och vi har lämnat platsen, säger Hans Eriksson, ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral vid klockan 03. Bara något kvarter från platsen brann tre andra bilar på lördagsmorgonen.

-Pettersson tittar i bloggarkivet och ser att Upplands  Väsby är ännu ett av 87:an beställt mångkulturellt paradis…

Rekordmånga bilbränder i Upplands Väsby ifjol

12 thoughts on “Tolv bilar grillade i Upplands Väsby

  1. Kan tillägga:
    ”I natt utsattes ett 20-tal bilar i Växjö för skadegörelse.”

    Det går bra nu…

  2. Räkningen för de och alla andra brända bilar betalas ”solidariskt” av alla oss andra som har bilförsäkringar och även andra försäkringar av olika slag.

  3. Den mångkulturella bilgrillningssäsongen har börjat på allvar och lär pågå till i oktober.

  4. Miljöpartiet jublar nog, 12 bilar kan inte längre förpesta luften och ägarna har blivit av med en masa pengar, kan det bli bättre för en mupp?

  5. En av alla svenska perfekta mångkulturella importer som 7 klövern s.k olika kändisar journalister inom etablissemanget och den övriga extremvänstern hyllar och njuter av !

    • Grillar inte Uppsalapolisen korv och spelar fotboll med de kriminella invånarna i trygga mångkulturella stackars utsatta ghetton som andra kramgoa dialogpoliser på andra håll i Sverige politiskt korrekt gör ?

Kommentera