Stäng

12 reaktioner på “Spelet är igång, upp till bevis

 1. Är denna självdestruktiva massneuros nu uppenbarad hos SD och AFS sympatisörer.
  Jag trodde att Sverigevänner förstod vikten av att hålla ihop såpass nära ett val, förmodligen det viktigaste under våran livstid

  Sverige är inget land
  Det är en diagnos

 2. Åkesson backar givetvis inte för en sådan debatt, men den vore lika ointressant som att höra Sjöstedt och Schyman duellera.
  2022 kanske det är mer relevant.

 3. Jimmie Åkesson har haft en ohotat tätposition som debattör i över ett decennium. Till detta har ju starkt bidragit att 7-klöverns debattörer är genomgående usla. Dessutom har de ju haft fel i nästan allt.

  Med Gustav Kasselstrand skulle det bli en helt annan sak. Där har vi en talang, som går i minst Åkessons klass och hans parti – Alternativ för Sverige – håller stenhårt fast vid de principer, som SD själv övergivit, sedan Åkesson tog över för tolv år sedan.

  En debatt mellan Åkesson och Kasselstrand kommer vi antagligen aldrig att få se. Åkesson och den övriga partiledningen i SD såg ju till att manövrera ut Kasselstrand från SD, bl.a. genom att utesluta hela sitt ungdomsförbund!, då han utmanade partiledningens mål, att göra SD till ett ”antirasistiskt mittenparti”. SD-ledningen kommer därför inte att riskera att deras svek mot sina väljare skulle diskuteras för öppen ridå.

  Utan ett aktivt hemvändarprogram – för alla invandrade brottslingar, islamister och bidragsturister – är Sverige förlorat på sikt. SD har inte (längre) ett sådant program, men det har AfS.

  1. AFS har ett mycket bra partiprogram värt att rösta på men det gäller för AFS att visa verkstad i verkligheten om man nu får väljarnas förtroende och kommer in i riksdagen, ytterligare ett snackparti med bara teoretiska åsikter och lösningar riksdagen är inte intressant det har varken Folkhemmet eller hederliga arbetande infödda svenskar någon nytta av de närmaste 4 åren måste något ske om någoting ska kunna räddas i Sverige !
   Får 7 klövern i höstens ödesval nytt förtoende av 2014 års trygga svenska majoriteten vilket tyvärr är stor risk så slår den politiska PK-familjen i sista spiken i kistan.
   Efter valdagen i September när de väldresserde svenskarna sagt sitt vet vi vilken väg Sverige kommer att ta 4 år framåt, spännande höst 2018.

 4. Det är redan kört för Sverige, 7 klövern har förslösat vårt arv till myglare och latmaskar.

  1. Nej det är inte ”kört”, det finns mycket bra på gång. Gå med i föreningen ”Det fria Sverige”, vi kämpar tillsammans 🙂

 5. Varför skulle Åkesson debattera mot Afs? All respekt för Kasselstrands Afs men det är inte därifrån som SD skall vinna röster.

 6. Att debattera med AFS är meningslöst och ger inget det är S och M samt övriga sjuklöverpartier som är huvudmotståndare.
  AFS är endast rösttjuvar I synnerhet om de inte kommer in i riksdagen.
  Oavsett vad man tycker om SD så är det enda och sista chansen nu i september att rädda det som räddas kan av det Sverige som vi känner sen tidigare.
  Önskan MP åker ut ur riksdagen och så många röster som möjligt till SD så att de får en stark förhandlingsposition i en eventuell regeringsförhandling.

  1. Om nu MP och kanske även KD mot förmodan skulle åka ur riksdagen i höstens val så kommer ingen av de partier från 7 klövern som blir kvar att samarbeta med SD utan går garanterat ihop i någon typ av kaotiskt sammarbete för att hålla SD på behörigt avstånd, frågan är ju också hur trovärdiga är de kvarvarande mångkulturälskande partierna från 7 klövern för SD att göra upp med ?
   SD måste nog räkna med att ta minst 30% i valet för att eventuellt kunna sätta någon typ av press på partierna i riksdagen efter valet i höst och om MP och KD åker ut är tveksamt stödröstning blir som vanligt förmodligen aktuellt men oavsett vilket så kvarstår faktum att 7 klöverns totalt ansvarslösa politiker garnterat hellre sänker Sverige totalt än inleder ett samarbete med SD, partiet AFS är helt klart ett nytt hot mot 7 klövern och absolut ett alternativ att rösta på, deras partiprogram är mycket bra !!!
   Dagen efter valet i September vet vi med säkerhet vilken väg Sverige kommer att ta framöver.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: