Stäng

Det går bra för Mp

Tidigare i morse skrev Petterssons om Miljöpartiets valmanifest om en mer generösa asylpolitik.

Hmmmm….I morse presenterade Novus sin väljarbarometer och i den backar Mp till sitt lägsta resultat någonsin i opinionsinstitutets mätningar.

Miljöpartiet backar hela 0,5 procentenheter och landar på 3,8 procent. Glädjande för de allra flesta som insett vilken skada Mp åsamkat Sverige och svenska skattebetalare med sin politik. Som någon skrev i en kommentar här på bloggen. ”Mp har snart bara nyanlända att förlita sig på, så det är väl klart att partiet är måna om att locka hit så många som möjligt”. Hur denna politik ska finansieras och lösas praktiskt, har Fridolin och Lövin inte behövt förklara, än….

SVT

Så här ser månadens samlade opinionsmätningar ut, exklusive Novus som presenterades nu på morgonen. Noterbart är att Mp låg strax ovanför strecket, men lär hamna under den när Novus siffror lags till. AFS har ännu inte kravlat sig över 2 procentstrecket och mäts därför inte. Det krävs att man ligger över 2 procent, tre mätningar i rad, för att detta ska ske och dit lär AFS få svårt att nå…åtminstone innan valet. klicka för större bild

12 reaktioner på “Det går bra för Mp

 1. Sossar, vänstern och miljöpartiet vill inte förbjuda barnäktenskap eller tvångsgifte.
  Som äkta trogna hundar i ledband röstade de 100 % enigt för att ovanstående elände ska vara tillåtet.
  Det var visst en sosse som röstade mot, men det var nog ett misstag och personen i fråga lär inte vara välkommen i partiet efter den fadäsen.
  ”Tänka själv? Oacceptabelt!”

  Fördelen med ovanstående är att (S), (V) och (MP) lär tappa ytterligare väljare. 🙂

 2. Centern når 8,5%. Över åtta procent vill ha sharialagar i det här landet!
  Hur är det möjligt?! Centern borde åka ut ur riksdagen i nästa val efter den skandalösa shariadomen i Solna tingsrätt!

  1. Som detta vore enda misstaget mitt f.d. parti gjort,senaste 40 åren !!
   Olyckan inleddes av ännu levande ”Stureplansmaffians” ledare Olof Johansson.Följt av nollan och ekonomiska geniet,Maud Olofsson För att nu slutligen nå längst ner i botten,av reningsverket med Lööf…..Så kan det gå,när inte hatten är på….

 3. Om man, utifrån denna opinionsundersökning, skulle betygsätta de svenska väljarnas klokhet, får man följande resultat (enligt min bedömning):

  Överbegåvade: 2%
  Normalbegåvade: 19%.
  Lätt underbegåvade: 48%
  Gravt underbegåvade: 17%
  Idioter: 14%

  Som (massmördaren) Churchill sade: ”Det bästa argumentet mot demokrati, är ett fem minuters samtal med en genomsnittlig väljare”.

 4. Det var väl härligt, att Mp äntligen tagit på sig uppgiften att utplåna sig själv. Med Mp:s politik, som uppenbart går ut på att utradera allt bra och fint svenskt, är det ju inte så konstigt att det går utför för dem.

 5. Ja varje % som SD får tas ju från någon annan.
  Det ser ut som MP politik är minst önskad av folket.
  Fritte ljög ju om att han skulle fixa skolan på hundra dagar.

  1. Hundra dagar ?
   Tiden bara rusade iväg, stackars lilla minister Fridde hann inte med det han lovade vore bra för hela Sverige att MP satte sig på läktaren efter valet i höst gärna ihop med V (kommunistpartiet) mångkulturella Centerpartiet och skämtpartiet L men det skulle inte göra ett dugg ont om fler partier från 7 klövern gjorde MP sällskap upp på läktaren.

 6. Varför ska vi betala gigantiska belopp för att jaga en utopi som ingen i vårt land skulle vilja leva i.

  Ett klipp från Professor Leif Kullmans hemsida vilken alla borde läsa och begrunda, rekommenderas starkt.

  ”En avgörande aspekt som nästan aldrig diskuteras är vilket klimat vi skulle leva i idag och i framtiden utan de senaste 100 årens uppvärmning, som av många upplevs som hotande. Mycket talar för att vi då idag skulle kämpa i den typ av klimat som rådde i slutet av 1800-talet (Lilla Istiden). Temperaturen hade då under många årtusenden sjunkit till sin lägsta nivå någonsin efter den senaste istiden.”

  http://www.kullmantreeline.com/empty_16.html

 7. En glädjens söndag 2018-03-25 om man nu kan och ska lita på opinionsmätningar !
  Bara hoppas att detta resultat håller över valet i höst så att det flummiga och katastrofala kappvändarpartiet MP åker ur riksdagen och samtidigt gärna tar med sig andra partier inte minst kommunisterna och det mångkulturälskande Centerpartiet, helst hela 7 klövern men det är ju naturligtvis tyvärr att önska för mycket !

 8. MP har brått att införa nya lagar o påhitt som förhoppningsvis går att ändra på oktober 2018
  Rösta SD om du inte vill ha MP tokarnas inblandning i ditt liv o dessutom få betala dyrt genom att slita ihjäl dig för att de tagit in all världens kriminella med vidhängande släkt, gamla som unga latmaskar

 9. Hoppas det fortfarande stämmer på valdagen, så blir ingen jävel gladare än jag….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: