Stäng

Två muslimska terrordåd i Frankrike – marockansk terrorist dödad av polis

ISLAM. Flera personer har tagits som gisslan på en stormarknad i staden Trèbes i södra Frankrike. Minst två personer plus terroristen har dödats uppger källor till AFP.

Klockan 11.15 tog sig en man in på stormarknaden och skott avlossades. En säkerhetskälla uppger för AFP att minst två personer är döda, men det har inte officiellt bekräftats.

– Vi har tyvärr en misstanke om dödsfall, men det går inte skicka dit läkare för att bekräfta det, säger Jean-Valéry Letterman, regional polischef enligt AFP.

Gisslantagaren uppges säga att han bekänner sig till jihadiströrelsen IS och enligt franska åklagare handlar det om ett terrordåd. Terroristen kräver att Salah Abdeslam, som misstänks för delaktighet i terrordåden i Paris i november 2015 då 130 människor dödades, släpps fri.

– Insatsen är inte avslutad. Åklagarmyndighetens särskilda antiterrorstyrka har involverats (…) Det handlar om ett terrordåd. Gérard Collomb (inrikesminister) är på väg till platsen. För min del så förkortar jag min resa till Mulhouse för att återvända till Paris och stanna nära presidenten, säger Frankrikes premiärminister Édouard Philippe.

Samtidigt kommer uppgifter om att en kravallpolis skottskadats i den närliggande staden Carcassonne. En man har öppnat eld mot fyra kravallpoliser, varav en träffades i axeln, skriver Le Figaro. Enligt tidningen var de fyra poliserna på väg hem efter en joggingtur när de blev förföljda av en bil. Mannen i bilen ska ha skjutit fem skott mot dem innan han flydde från platsen. Den skadade polismannen fördes till sjukhus av sina kollegor.

Det är oklart om de två händelserna i departementet Aude har något med varandra att göra. Det är mindre än 10 kilometer mellan Carcassonne och Trèbes.

-Pettersson vill för säkerhets skull påstå att dåden inte har något med islam att göra, för alla vet väl vid det här laget att islam inte har något med islam att göra…

177130.jpg

Uppdaterat:  Allahu Akbar, jag ska döda alla ropade den marockanske terroristen Redouane Lakdim, 26, nu är han själv och två ur gisslan döda.

25 reaktioner på “Två muslimska terrordåd i Frankrike – marockansk terrorist dödad av polis

 1. ”Extremister”, ”terrorister” = de är muslimer!
  Muslim är muslim och ska leva enligt islam!
  Islam har sin egen ”lagbok”.
  Att följa en lag är inte att vara ”extrem!
  Att följa en lag är att vara ”laglydig!
  Att följa svensk lag är en förutsättning för att vara ”svensk!

  Kan vi ha dessa ”ickesvenskar” i vårt fosterland?
  Måste vi kanske förbjuda denna parallella ”lagbok”?
  Måste vi kanske tvinga dessa ”ickesvenskar” att bli svenskar?
  Måste vi kanske analysera risken med dessa ”ickesvenskar”?

  Känner du dig trygg?
  Jag är rädd!

  1. I sverige byter vi bara namn på problemet så är det löst.
   Muslimsk terrorist= extremist
   Blivande terrorist= våldsbejakande extremist
   Asylmissbrukare=barn
   Svenske terroristen= arab med put och
   understöd från svenska staten.
   Gruppvåldtäkare=svenskar
   kaosområde=utanförskapsområde
   babbeort=utmanande område
   katastrofala framtidsutsikter= utmanande framtid

 2. Allah är störst skrek gärningsmannen.hade våran regering agerat annorlunda om de skrikit heil hitler!?!?där hade inte 4 tons lejon skyddat offren.så länge de skriker allah är störst innan de avrättar oskyldiga människor så är det knäpptyst ifrån våran regering och lilla fi

  1. Feminism är som den lilla hunden som gömmer sig bakom husse och skäller på behörigt avstånd.
   Ge dig på endast säkra områden där offren ej kan försvara sig eller långt ifrån .
   Israel är ett bra exempel.

  1. Och som alltid är korrekta PK-pressen sparsam med fakta,vem som felat vid dagens islamterror !
   Annat när någon ”högerextrem” försvarat sig mot AFA`s vänsterdrägg. (motdemonstranter)
   Då finns opixlad bild,med namn och meritlista på ”förövaren” i PK-organen! Olika nyhetsvärde…

 3. Märkligt värre hur svensk msm försöker undvika ord som islam/muslim/terror så långt det bara går.
  Inte ens faktumet att dessa själva i första nyhetssändningen talade om att muslimen i nåt skede hade skrikigt att ””gud är stor”(arabiska allahu ackbar)….Antagligen fått en rättelse om att det får du inte säga att muslimen sagt av någon övörordnad inom msm-eländet.

 4. Vad förvånad den fan blev, om han nu blir det…när det bara är svart, tomt, ingenting kvar. Jungfrurna borta… Han själv borta….

 5. Tja, fransmännen får faktiskt skylla sig själva eftersom de hade ett skarpt alternativ som Presidentkandidat men valde en fjant i stället, hoppla 87:an!

 6. Fel land !
  I de kriminellas paradis nummer ett Sverige hade den stackars missförstådda och troligen också orättvist behandlade mördaren/terroristen klarat livhanken och eventuellt fått vistas på något av Kriminalvårdens fina välservade hotell som patetiskt kallas för fängelse !!!!

  1. Där ligger du helt i linje med vad franske presidenten Macron uttryckte, i kvällens nyheter i Franc 24.
   Skottet som dödade ”gisslantagaren” borda enl. honom,aldrig ha avlossats.I nyheterna framkom,att det var ”ett misstag” att den trefaldige mördaren(terroristen) sköts till döds.Poliserna hade hört ett skott inne från butiken men detta skott lär ha avlossats,av en deras kolleger !!! Ja nu får vi gemensamt sörja denne islamist,och be om ursäkt för vårt Europeiska handlande.

 7. Allahu akbar- vad trötta vi är på er nu! Muslimfritt Europa tack- eller ett muslimfritt land att emigrera till.

 8. På STATS-TV text (sid 130-132)kan vi alla taga del av hur korrekt de censurerande medierna,kan rapportera sådana dåd,som i dag i Frankrike.
  Utan att ens nämna Islamisten som skyldig eller delaktig…
  Enda misstanken om,att terroristen skulle kunna tillhöra Allans skara, framkommer i sista meningen. IS säges ha tagit på sig ”attacken” !
  Utan att tidigare ha löst korsord,vore många av oss fullständigt blottställda.

 9. Terrordåd ?
  Konstigt, muslimer och islam är ju enligt uppgift ett fredligt folkslag och religion, i alla fall i Sverige om man frågar mångkulturälskande 7 klövern och det övriga välgödda ryggliande svenska etablissemanget !
  Undrar om Sveriges och massmedias stora namn s.k terroristen Akilov döms för terrorbrott av dagens svenska havererade rättsväsende, är tyvärr inte helt säkert på det.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: