Stäng

Tysklands inrikesminister: ”Islam hör inte hemma i Tyskland”

av Soeren Kern  •  21 mars, 2018

 • ”Islam tillhör inte Tyskland. Tyskland är format av kristendomen. Denna tradition inkluderar arbetsfria söndagar och kyrkohögtider och ritualer som påsken, pingsten och julen … Mitt budskap är att muslimerna måste leva med oss, inte bredvid eller emot oss.” – Horst Seehofer, Tysklands nya inrikesminister.

 • ”Många muslimer tillhör Tyskland, men det gör inte Islam. Islam är i grund och botten en politisk ideologi som inte passar ihop med den tyska grundlagen.” – Beatrix von Storch, Alternativ för Tyskland (AfD).
 • ”Staten måste se till att folk känner sig trygga i det offentliga rummet. Människor har rätt till säkerhet. Det är vårt yttersta ansvar. Det innebär att det inte borde finnas några no-go-zoner – områden där ingen vågar vistas. Sådana områden existerar. Vi måste kalla dem för vad de är. Vi måste göra något åt det.” – Den tyska förbundskanslern Angela Merkel, RTL television, 26 februari 2018.

Tysklands nya inrikesminister Horst Seehofer har i sin första intervju den 14 mars sedan han svors in sagt att ”Islam tillhör inte Tyskland.” Han har också lovat att eftersträva en hårdare invandringspolitik, inklusive implementering av en ”huvudplan” för snabbare utvisningar.

Seehofers anmärkningar gav upphov till en omedelbar kritikstorm från självutpekade väktare av den tyska multikulturalismen, inklusive förbundskansler Angela Merkel, som upprepade gånger har insisterat på att ”Islam tillhör Tyskland.”

Motreaktionen kommer att väcka frågor om hur mycket Seehofer, en före detta ministerpresident i Bayern och högröstad kritiker av Merkels öppna migrationspolitik, kommer att uppnå under sin ämbetstid.

Läs vidare

11 reaktioner på “Tysklands inrikesminister: ”Islam hör inte hemma i Tyskland”

 1. Lite sent nu att tycka till om detta när hela Tyskland liksom Sverige och övriga Västeuropa är ockuperat av islam efter decinnier av okontrollerad och naiv massinvandring !!!

  1. Kenth:
   Führerin Merkel har nu skiftat sida..
   Vid dagens öppningstal för hennes nya ministrar,biktade hon sig i Bundesdagen.
   ”Vad som skedde 2015 kommer jag inte att upprepa”,försäkrade hon,och fortsatte att hon nu märkt att Tyskland delat sig in flera grupper ! (fått en spricka)
   På bilden nedan från Krone, en blick från lyckligare tider,då hon kunde välkomna sina guldklimpar med vidöppen gräns:
   http://imgl.krone.at/scaled/1673450/v9a1f01/630×356

 2. Tänk om vi hade en minister i dagens regering som tordes tala om de problem vi idag har i landet och då i klartext. Morgan är inte byxad att göra det, svetsarn har inte tid eller förmåga, han bygger på sin internationella karriär. Han siktar på att bli Ambassadör i Uzbekistan.

  1. Jo det kom faktiskt upp i nattens program..Bl.a. informerades om att vi germaner var (är i grunden) vildar, innan Kristendomen kom till vår vetskap ! Vill minnas att Reinfeldt hade läst sak samma eller möjligen hört talas om detta. 😉
   Som bevis för denna fakta,nämndes även Himmler vid namn.

 3. När det gäller att indoktrinera befolkningen misstänker jag,att Tyskland ligger långt fram i tätgruppen.Visserligen lyssnar jag inte till Absurdska sändare men har förstått,att ”våra” främlingsvänliga är dem i hasorna.
  På min lokalradio RBB,kommer med jämna mellanrum lärorika satser,och detta dygnet runt.
  Just nu meddelas att i stadsdelen NeuKölln firas idag, ”Rasismens dag”
  Vad/vilka som kommer att randalera framgick inte.
  Nu vet Stenbock sedan tidigare,att i det området skall man hålla mer än armlängds avstånd och att man kan gratis andas in lukten från Kebab,och andra exotiska dofter.
  Gissar att befolkningen består av mer än 50 % niggrar,araber (i form av storfamiljer),samt ytterligare 100-talet arter från hela klotet.Råder inga turister att åka in i området om de inte speciellt vill bekanta sig med lite ovanliga tvåbenta varelser.

 4. Ja hur mycket Seehofer uttalande redan utlöst,satt jag sent i går och lyssnade till. Landets och kanske ”jordens meste expert i allt och alla” Marcus Lantz ,har sin samtalsrunda kort före midnatt,flera dagar i veckan.
  Orsaken till att programmet strålas ut vid denna tidpunkt är väl,för att alla yrkesverksamma,normalt sover vid denna tid.
  En mängd kontroversiella frågor dryftas av hans ständigt återkommande vänkretsen.Men hur de än vänder och vrider framkommer likväl,att hela landet är på väg mot en kollaps.
  I går diskuterades bl.a. Seehofer som enhälligt spolades.Alltså inget nytt kring denne öppne Bayer.Tyskland har ju redan förklarat,att man är för globalisering och mångkultur som också blev fazit under natten.
  Dessa vänstervridna (mindre vetande) ansåg t.ex. att inga gränser får finnas inom Europa.Seehofer`s yrkande om strängare kontroll,ansågs inte vara korrekt i vår tid.Den ene experten övertygade den andre,om förträffligheter med blandning av allsköns arter i Deutschland.
  Ja så fortlöper alla hans program.Liksom i sagor slutar det alltid väl !!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: