Stäng

Veronica Palm har det inte lätt när hon Twittrar

GOTT OCH BLANDAT. Ni vet att USA:s president Donald Trump får utstå en hel del för att han ofta Twittrar innan han tänkt och det med rätta ibland. Sossen Veronica Palm verkar dock klara sig, men hon verkar aldrig någonsin tänka alls. Hur som helst kan inte damen ha det lätt…

Är det någon som begriper vad det skulle vara för fel på att lära sig svenska om man tänker bo i Sverige?

Om Veronica Palm på bloggen…

 

13 reaktioner på “Veronica Palm har det inte lätt när hon Twittrar

 1. Hon kan ju omöjligt vara någon röstmagnet.
  Om man jämför med Annie Lööw som är utav samma skrot och korn så har hon klarat av att hålla C med röster vilket är ett under i sig.
  Men Annie är ännu duktigare på att rabbla meningslösa floskler i långa haranger.
  Annie kanske får problem nu när röstfisket bland islamisterna är satt i focus.
  Om korrupta journalister har stake nog att ta upp det?

 2. Jag tycker att det är utmärkt att hon twittrar. Vi borde alla hjälpas åt att ge henne mer och mer uppmärksamhet ju närmare 9 september vi kommer.

 3. OT; ”Vägrade bära slöja – då slog flyktingbarnet ihjäl henne” citat Fria Tider”, tydligen helt normalt för Nyadeln i Europa, är det därför Veronica och hennes Svenska Feministsystrar kräver burka för alla?

  1. Han var tvungen att slå henne för att hon skulle förstå hur frivilligt det är med slöja.. 🤔

  1. Instämmer är bara att ödsla onödig energi !
   Vänsterextrema V.P ska inte ha någon som helst uppmärksamhet är exakt bara det hon är ute efter hon ska helt enkelt nollas precis som alla övriga vänstervridna fanatiker i detta land.

 4. Även om man kan svenska ord så måste man använda dem så att det blir en logisk mening. Det bör man lära sig innan man Twittrar.

 5. Vad menar hon egentligen? De behöver inte lära sig svenska, inte försörja sig själva, inte respektera svenska lagar, allt annat är rasism? Tur att damen har fått allt gratis själv, jag misstänker att hon annars skulle fått det svårt i livet. Hon får väl anses behärska det svenska språket, men hon kan inte beskyllas för att uttrycka sig särskilt begripligt.

 6. Eftersom alla sätt att få bidrag är översatt till alla språk, så behöver tydligen inte invandare lära sig Svenska, otroligt korkat förstås.

  1. Det är det som är sk svensk värderingar.
   Alla ska få svenskar betalar.
   Jalla,jalla svenska bidrag till alla.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: