Stäng

9 reaktioner på “TV-reklam i bananrepubliken Sverige

 1. Det är den ENDA reklamen som jag stänger av ljudet på eller byter kanal. Avskyr verkligen tonen, ”humorn”, innebörden, och framförallt den hemska ”Rinkebysvenskan” och rösten från ”kioskägaren Karim”. Sen till råga på allt den allmänt konstiga, dumma ”polisen Christer”. IMHO en av dom reklamfilmer som borde stöta bort många kunder. Skulle själv aldrig mer kunna tänka mig att handla med Comviq eller Tele2.

 2. Polisförbundet borde reagera, och det har de säkert också gjort, men stoppats av Dan Fucking Eliasson…. det ingår i bilden av svenska polisen som den uppfattas av invandrarna…. precis som reklamen.

  ALLA borde bojkotta Comviq. Starta ett Twitter-upplopp.

 3. Arketypen av pk:ism. Den håller sig helst på säkert avstånd från den mer sansade verkligheten. En blandning av propaganda och folkuppfostran, som tyvärr liknar hjärntvätt med den förutbestämda agendan att tysta ned kritiken mot den extremt överdrivna invandringen. Det går snart inte att dölja skadorna ens för den dummaste tror jag.

 4. SVT, en hatfylld och vidrig organisation och tillika hjärntvättningsorgan!
  Och nu ska vi genom skattelagstiftning TVINGAS att betala för denna skit!
  Så vitt jag vet det enda landet i världen där folket tvingas betala för något som dom inte har -eller ens vill ta i med tång!
  Vi tvingas betala för en massinvandring som vi inte vill ha, vi tvingas betala för en sjukvård som inte är till för oss svenskar, vi tvingas betala för sönderslagna lokaler och boenden, nedbrända skolor och byggnader, bilar och lös såväl som fast egendom förstörs och vi tvingas betala!
  Jag kan fortsätta i evigheter med alla galenskaperna!
  Varför i hela friden accepterar vi detta vansinne?
  Själv fick jag nog av massinvandringen för länge sedan, men när ska Du reagera och agera!
  VAKNA!

  1. Det är hos TV4 som denna reklam finns och är för Comviq.
   SVT har ingen reklam på sina kanaler.
   De bägge har hållit på i flera år tillsammans.

   Denna är från -14.

   Comviq – Dyra kopior – Kärleksråd

   1. Hej.
    Mitt inlägg var väl inte direkt något svar på själva artikeln i sig, utan mer som lite allmän information om SVT och dom vidrigheter dom sysslar med och här ser jag ingen som helst skillnad mellan SVT och TV-4. Samma värdelösa och vidriga elände båda två!

   2. Beklagar er alla som för dyra pengar tvingas beskåda den Absurdska STATS-TV…. Kan också trösta med,att mina olika kanaler från EU-länder inte är mycket bättre !
    Själv gör jag som någon skrev trycker på knappen med ett X över högtalaren.Inte bara vid reklam,utan också under deras värsta propagandainslag. 🙁

Kommentera

%d bloggare gillar detta: