Stäng

Sydafrika vill att Australien pudlar

INSÄNDARE. Sydsvenskan skriver ett artikel om Sydafrika, och det borde gälla alla mord som sker på vita boer och om Sydafrikas svarta ledare som sjunger ”kill de boer, shoot de boer”, alltså om att mörda alla vita. 

Men, det handlar om Sydsvenskan: 

”Sydafrika kräver att Australiens migrationsminister Peter Dutton tar tillbaka det han sagt om att vita jordägare borde få hjälp av ett ”civiliserat land”.”

Inte ett ord om alla de rasistiska morden på de vita boerna, det går ju inte att vara rasist mot ”vita” och blir de mördade så har deras farfarfarfarsfar säkert gjort nått dumt mot icke-”vita” så de får skylla sig själva. Nej, det är bara när ett annat land, äntligen reagerar som Sydsvenskan publicerar, hur vågar någon kalla nästa Burundi-massakern icke-civiliserat?

Sjukt, sjukare, Sjuksvenskan.

Bara du vet…

Holländare så jag förstår Afrikaans och Afrikaaners…

***

-Pettersson har inte sett att Expressen som jagar Google, som äger YouTube, för näthat, har protesterat om att svarta afrikaner sjunger om att mörda vita, gång på gång, år efter år, i många varianter. Vår utrikesminister är också tyst, hon som brukar gnälla när en beväpnat terrorist skjuts av israeler.

Negrerna ger sig troligen inte förrän, Sydafrika, Afrikas rikaste land, är lika fattigt som i Zimbabwe där de också mördade vita och tog deras mark som de inte klarade av att odla.

10 reaktioner på “Sydafrika vill att Australien pudlar

 1. Sydafrika är att ett anti-vitt rasistiskt land. Jag vill uppmana till bojkott av landet. Res inte dit på semester!

 2. Sydafrika kommer att gå samma väg som Zimbabwe, ett folkmord på vita pågår och SVT och hatmedia som är styrt av sionister och globalister vägrar rapportera om verkligheten. Afrikas Hitler Robert Mugabe, f.d. diktator i Zimbabwe var vän med Olof Palme och SOCIALDEMOKRATERNA såg till att SIDA gav dessa förbrytare rejält med pengar, miljarder har gått in på Robert Mugabes privata konto från Sveriges skattebetalare!
  Sossesvinen utser skithålsländer med SKITFOLK till asylländer för att de räknar med deras röster! Förföljda vita från Sydafrika kommer aldrig att få någon hjälp så länge 87:an röstar på S+V+MP…..Så är det tyvärr!
  ETT GRYMT FOLKMORD PÅGÅR PÅ VITA!!

  1. Sydafrika är ett djupt korrumperat land med en gigantisk rå kriminalitet, det kommer att gå rejält utför! De vita behandlas som djur och är i minoritet, – på jorden utgör vi vita bara 1-2%…..JORDEN håller på att överbefolkas och vi tar död på mänskligheten genom att svarta, bruna, gula reproducerar sig värre än råttor! TYVÄRR SANT!

 3. Så när afrikaner vill ”ta tillbaka sitt land” och kasta ut alla vita – varför är det inga vänsterdrev som fördömmer och pratar om vikten av mångfald då….? 🤔

  1. Därför att:
   Idag är vit= Elak, fördomsfull och rasist !
   Idag är icke vit= Snäll ej fördomsfull eller rasist!
   Detta har extremvänstern som har makten i Sverige bestämt.

  1. Man hör väldigt få som säger:

   ”men det är ju faktiskt inta alla vita som är imperialistiska kolonisatörer, de flesta är ju skötsamma och bidrar till mångfalden. De har ju faktiskt hjälpt till att bygga det här landet”

   Märkligt hur olika kan gälla för olika på olika platser…

 4. Negrer och sydafrikaner är väl en ”folkgrupp”?
  – och en folkgrupp får man inte kritisera!

  Men man kan konstareta att på kartan över medel-IQ i vårldens länder
  låg inte Sydafrika i topp.

  1. Kolla en världskarta för iq-snitt, en världskarta över pågående konflikter och en världskarta över dominerande religioner – lägg dem över varandra….

   Sen är det valfritt att dra sina egna slutsatser..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: