Det svenska rättsväsendet

INSÄNDARE. Det svenska rättsväsendet, ett av demokratins grundstenar, vittrar sakta sönder i samma takt som det politiska etablissemangets dumhet ökar för varje dag. Centerpartiet låter sig företrädas av kända islamister som propagerar för införande av sharialagar i svensk domstol.

Grova våldtäktsanmälningar läggs på hög under förevändning att det saknas resurser samtidigt som rättsväsendet visar upp en imponerande flit vad avser brottsrubriceringen hets mot folkgrupp. Anmärkningsvärda exempel? Nej, inte särskilt. Det finns säkert mängder av liknande exempel på hur dumheten breder ut sig i Sverige på bekostnad av det politiska omdömet, om det nu finns något sådant.

Glöm inte att Pettersson fälldes för förtal och till 10 000 kronor i skadestånd för att bloggen citerade ur en fällande dom och allmän handling rörande en sexualbrottslings aktiviteter i Umeå.

Det måste vara unikt att bli fälld i domstol för förtal efter att ha citerat avsnitt ur en domstolsdom! Det finns anledning att oroa sig över det svenska rättsväsendet och hur lagen fungerar när det anses brottsligt att exempelvis säga ”Jävla blatte!” medan det är fritt fram att skrika ”Jävla svennehora!”. Då får vi också det samhälle vi har.

Anonym

 

12 thoughts on “Det svenska rättsväsendet

 1. Har ju tidigare skrivit att vi borde ha val varje halvår ! Aldrig händer så mycket i landet,som inför ett stundande val.
  I dag fick jag ett nytt bevis för denna aktivitet,som denna gång höstens val utlöst.Stadens Moderata överhuvud,en herr Danielsson (M) hade kallat en polis och ortens lokalblaska HD,till en sammankomst som nu skall sätta stopp för den invandrade/importerade kriminaliteten.
  Något som fått Sundens Pärla att bli en av de städer,som toppar brottsstatistiken i Absurdistan.
  I fotoblixtarnas sken skrev nu de två under ett papper om samverkan !!
  Polisen från sin sida menade,”att man haft oflyt” ,och därför sker så många skjutningar !
  Nu ska Stenbock noga följa den förbättring som de två utlovar….även efter valdagen.
  En bild av de två nydanarna från HD:
  https://hds.imgix.net/wQVOzRsGxHvnbDY7YGPwkEvTkVY.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=40

 2. Det är säkert asylaktivister till åklagare som driver på med glada uppmuntringar om avancemang från politikerna.
  HMF lagen är en god början till att storebror kan tygla en befolkning som inte marscherar i takt med gängse pk ideologi.
  Nästa steg är att inskränka yttrandefriheten så att endast av nomenklaturen godkända åsikter får framföras.
  I väntan på att den steg för steg planerade införda totalitarismen så duger HMF lagen som universalmedel gott.

 3. Lagen är skriven sådan att det är straffbart att i större omfattning sprida uppfattningen om en specifik person att han eller hon är dömd. Tanken är väl att när straffet är avverkat skall brottet vara sonat och glömt. Men det får ibland absurda konsekvenser som att man kan dömas för förtal om man hänvisar till en dom som dessutom är en offentlig handling.

 4. Rättsväsendets förfall är skrämmande. Att man kan ha muslimska nämdemän är än värre än värst. Nämdemän, som likt de två centerpartistiska i Solna tingsrätt dömer enligt sharia, är ju dödsstöten mot svenskt rättsväsende.
  Hög tid att rensa ut religiösa och politiska stollar från våra domstolar. Det finns gott om ”vanliga svenskar”, som kunde vara lämpliga som nämdemän. I Sverige skall dömas enl svenska lagar och av riktiga svenskar.
  Kom ihåg vid valet i år, att nämdemännen från Solna var centerpartister. C och Mp har visat sig vara allt för undfallande för islam!

  Q

  • Det är häpnadsväckande argument de muslimska nämndemännen använde sig av. Men att påståendet att mannen var av bättre familj och att kvinnan borde ha vänt sig till släkten istället för till polis kan väl knappast kallas sharia.

   Det var tillräckligt dumt ändå.

   • Att ta upp misshandeln med släkten istället, är en liten del i skapandet av ett parallellt islamskt rättssamhälle. Islamsk ideologi är dum, det har du rätt i.

  • Inte mindre, rättsväsendet är total katastrof är är mer eller mindre kriminella som idag tillsammans med extremvänstern tagit över denna instans, en mycket farlig utveckling !

Kommentera