Stäng

7 reaktioner på “Einsten hade rätt. Tidsresor är möljiga

 1. Jag tar gärna en tidsresa! Synd bara att man inte SER 10-20 år yngre ut av det, som vi ibland kan se på foton av ”16-åringar” som gjort en sådan resa, rynkorna skriker fortfarande 30+!😂

 2. Man kan också resa från Turkiet som 40-åring och komma till Sverige som 65-åring liksom den kände Västeråsbon Saro Dursun numera 117-år.
  Då är det sant som Lövén påstår att han varit naiv.

  1. Det är sådana lögner( om Saro Dursun) som Granskning Sverige har uppdagat och som gjort Expressen och DN rasande. Det är två saker som gör dom rasande. Nyheten att dom inte kom på den och bidragsfusket som enligt dom ska hållas hemligt för medborgarna. I normalfallet skulle detta vara ett scoop för en journalist på en kvällstidning.
   Så stort att dom skulle stjäla nyheten från GS. Men istället så går dom den politiska korrekhetens väg och låtsas som om dom inget vet. Folkförrädare.

 3. Jag tror att jag ska åka till Kabul , Det är kanske där Einstens tidsresor utgår i från till paradiset Sverige. Jag 66 man kanske kan beställa att man blir 25 . och kan leva gratis 10 till 15 år i paradiset sverige.
  På samma får jag fri sjukvård och Tandvård mm .

  1. Det verkar bara fungera att bli yngre åt ena hållet. Du kommer troligtvis att anlända som 86

Kommentera

%d bloggare gillar detta: