Expressen har fått storhetsvansinne

HATMEDIA. Expressen påstår att Google har stoppat en anti-semitisk “hatlista” och det är möjligt att de har rätt, men sedan säger hat-tidningen att innehållet ligger kvar på plattformen WordPress.com. Det är också möjligt. 

Google är bland annat en söktjänst som hjälper användarna att hitta på Internet, utan sådan söktjänster skulle nätet inte fungera, och man skulle inte hitta Expressen på nätet vilket kanske vore bra.

Nåväl, WordPress är ett verktyg som används för att producera hobbybloggar som Petterssons till de största kommersiella webbplatserna på nätet.

Att som  Expressen kritisera WordPress för det som skrivs på miljoner bloggar i världen är som att vilja förbjuda tryckpressar eller kräva att tryckpresstillverkarna tar ansvar för det som trycks bara för att Expressen skriver skit.

-Petterssons blogg stängdes av som det verkar vara på livstid på Facebook, av några anonyma, utan möjligt att försvara oss. Är det framtidens rättvisa som ska göra domstolar onödiga. De som gapar högst, som hatmediet Expressen får rätt.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Expressen har fått storhetsvansinne

  1. Vem köper och läser blaskan Expressen ?
    De som gör det kan inte må bra.

    • En majoritet av Sveriges befolkning är gamnackade syltryggar med mycket låg tankeverksamhet. Något som i stor utsträckning upptar dessa personers fria tid är shoppa på krita och sen döva detta med vin, alkohol och psykofarmaka.

  2. Pettersson ska inte oroa sig (inte än i varje fall). Antar att de menar WordPress.com där man kan lägga sin blogg gratis, en slags hosting och inte själva verktyget. Så om petterssonblogg ligger på ett vanligt webhotel är det inga problem. Fast berätta inte för Expressen vilket webhotel bara ;). En annan WordPress site är Falskanyheter som inte heller går med på att Expressen ska få bestämma om den ska få finnas eller inte.

  3. Pk-medierna som Expressen m fl jobbar för fullt ihop med vår ”fina” regering med påtryckningar mot Google, Facebook och Youtube för att tvinga dem till censur. Fattar de inte att det bara slår tillbaks mot dem själva? Låt ordet vara fritt även framöver, tack!

  4. “Expressens Storhetsvansinne” Sådant borde dom inte ha med den ständigt sjunkande upplagan, får dom hålla på att tro att dom är större än dom är så har dom snart avskaffat sig själva, och det är mycket bra.

Kommentera