Två män skjutna i Märsta – förda till sjukhus


BROTTSLIGHET. Två personer hittades skottskadade utomhus i Märsta på måndagskvällen. Polisen söker efter en eller flera gärningsmän och har inlett en förundersökning om försök till mord.

Enligt uppgift har en av männen blivit skjuten i huvudet och den andra i armen. Polisen uppger att männen är vakna och talbara och har förts till sjukhus.

-Pettersson orkar inte med allt, det har hänt en hel del mer i kväll, men läs gärna om Märsta i bloggarkivet. 

Polisen


12 responses to “Två män skjutna i Märsta – förda till sjukhus

 • Matte

  Stefan Löfven pratar om tryggheten i landet.
  Det skall tillsättas fler poliser.
  Politiker som pratar om att det är tryggt.
  Platserna till polisutb. blir heller inte fullt tillsatta fast de har dragit ner på kraven.

  ”Otryggheten ökar – och nu erkänner Polismyndigheten allvaret.”

  Polistätheten i utryckningsverksamheten har rasat till rekordlåga 2 poliser på 100 000 invånare.

  En söndag i februari vaktade endast tolv polispatruller hela polisområdet Stockholm Syd – där tio procent av Sveriges befolkning bor.
  Ett vanligt arbetspass brukar det vara dubbelt så många poliser.

  Under ett arbetspass en söndag i slutet av februari vaktades hela polisområdet Stockholm Syd, som sträcker sig från Globen ned till Södertälje, av endast tolv polisbilar med två poliser i varje, enligt uppgift till Expressen.

  24 poliser med uppdraget att vakta 1,1 miljoner invånare.

  I norra Stockholm saknas det kommande veckor poliser
  till 600 arbetspass.

  https://www.expressen.se/nyheter/bottensiffran-tva-poliser-pa-100000-invanare/

  Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

   Skrämmande utveckling och Leif G.W. Persson har RÄTT – den nya polisorganisationen/omorganisationen är GALENSKAP, mord utreds inte, polis lyser med sin frånvaro på gator och torg, våldtäkter utreds inte och har blivit ett bagatellbrott i den ”feministiska” stormakten med samma prioritet som snatteri – under förutsättning att de misstänkta tillhör det nya frälset, är det en svensk sätts alla resurser in och polisen backar inte. De är jävligt tuffa när de gör husrannsakan hos HELLS ANGELSE, för övrigt är de ryggradslösa och gör ingenting….Att centralisera polisen är galenskap, de ska finnas nära medborgarna! Fler poliser hjälper inte mot den importerade kriminella brottsligheten bestående av olika klaner som i Slöddertälje, Göteborg, Stockholm, MALMÖ…..KORTFATTAT: Organiserad brottslighet finns exempelvis i Brasilien, Mexiko, USA, Filippinerna….-där löser de den organiserade brottsligheten genom specialpolis som avrättar klanledarna utan rättslig inblandning, DET ÄR ENDA SÄTTET ATT FÅ BUKT MED DETTA!!
   Nu kommer vi i Sverige knappast att lösa detta på samma sätt, därför måste massinvandringen av kriminella dysfunktionella invasiva muslimska avarter STOPPAS!! Sverige måste sluta vara en ”humanitär stormakt” och i första hand skydda den egna befolkningen. POLITIKERNA har tagit in värsta sortens slödder: MUSLIMER, KRIMINELLA KLANER, TERRORISTER!!!!

   Gilla

   • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

    Den nya polisorganisationen togs som ett gemensamt riksdagsbeslut av samtliga partier utom SD! (Enligt Leif G.W. Persson.)

    Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

  Mannen på bilden heter Stefan LÖGNVEN och ökade antalet kvotflyktingar som vi ska ta emot från 2000 till 20,000 (tjugotusen), det är lätt att ”öppna sitt hjärta” och att ha ”öppna gränser” när man inte själv behöver betala! SVERIGES BEFOLKNING måste nu jobba till 70 år innan de kan få en anständig pension, inte konstigt med tanke på de GIGANTISKA kostnader dessa hycklare och lögnare drar på vårt land!

  Gilla

 • Bott i Märsta snart 40 år

  En polare bodde på Mångatan för snart 20 år sedan. Den ligger alldeles bredvid Rymdgatan. Jag tog promenader hem många sommarnätter och då var det inte en tjomme i rörelse. Inte ens i det så kallade Valsta Centrum. Valsta var den mer berikade delen av Märsta men idag är hela Märsta berikat. Idag är det annorlunda och man ska helst inte gå ut om kvällarna i Valsta. Allra minst om man är tjej. Mycket rån, knark och skit här i Märsta.

  Gilla

 • gamgubben

  Skjuten i huvudet alltså ingen vital kroppsdel, armen däremot för då kan det bli enarmad bandit. Kanske kan han då bli belönad med förtidspension?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tjatigt med alla skjutningar i Lövets trygga mångkulturella Sverige, där livvakter behövs för s.k fint folk som tycker sig ha ett högre människovärde än oss det föraktade s.k vanliga folket som arbetar och försörjer alla vidriga syltryggar inom etablissemanget och alla övriga arbetsföra både infödda och nysvenskar som föredrar välfärdsbidrag istället för jobba och bidra till samhället !

  Gilla

 • Kurt

  ”Trygghet” ett relativt begrepp. Statsministern varför behöver du livvakter ni vi är så tryggar?

  Gilla

 • Lena

  Det siktas tydligen på de delar av kroppen som inte är skyddade av den skottsäkra västen.

  Gilla

 • karl

  Säkert Nisse och Åke som råkat illa ut.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: