Stäng

10 reaktioner på “Stor risk att vuxna bedöms vara barn

 1. Rödluvan har plötsligt fått en ordentlig blåtira utdelad av det fullvuxna (C)haria-barnet vid namn Ebtisam Aldebe (C) som Annie Lööf så älskvärt burit vid sin barm under minst 12 års tid i (C)-partiet.

  https://4.bp.blogspot.com/-puPSl8hcpnQ/Wp5oAQfCB3I/AAAAAAAAGws/YS_2Sf6vIdkKqVl1Rn1g_BEV1GO9t9ORgCLcBGAs/s1600/SHARIA%2BLOW.jpg

  Från Jeanders bildblogg

  Inte speciellt snällt gjort mot Centerledaren, som under så många år låtit sitt (C)haria-barn Ebtisam Aldebe (+ maken Mahmoud Aldebe) inta en parallell och självständig muslimsk politisk agenda inom (C)-partiet.

  Men Annie Lööf slog blixtsnabbt tillbaka mot (C)haria-barnet m fl genom att posta denna tweet kl 01:51 – 5 mars 2018:

  ”Annie Lööf:@annieloof:

  Förfärlig dom i Solna. Hårresande resonemang och värderingar som inte platsar i en rättstat *). Dessa värderingar har ingen plats i vårt parti. C:s politik bygger på alla människors lika rätt och värde, och likhet inför lagen. På morgonen har vi aktualiserat uteslutningsärenden.”

  *) Ordet felstavat av Annie L. Så här stavas ordet ”rättsstat” korrekt – min anmärkning).

  Dessutom ställer Annie Lööf ut dom här garantierna …

  https://elak-javel.farbrortorsten.com/wp-content/uploads/2018/03/sharia-centern-loof-761×1024.jpg

 2. SR: De ensamkommande vuxna: ”Vissa är äldre än personalen”

  Många vuxna ensamkommande spelar barn fast dom i verkligheten inte är det. Lyssna på reportaget som avslöjar en mängd olika bedrägliga sätt och trixande som ”barnen” erkänner att de utnyttjar för att komma i åtnjutande av betydligt bättre och ffa enormt mycket kostsammare behandlingar av Migrationsverket och övriga svenska myndigheter i hela asylindustrin … allt finansieras med enorma mångmiljardbelopp … d v s rättsvidrigt gigantiskt bortslösande av svenska skattemedel på de uppenbara asylbedrägerierna, som pågått i åratal och bara tillåts få fortsätter i full skala utan att de flata svenska myndigheterna sätter stopp.

  Sveriges Radio om de ensamkommande vuxna.
  (Publicerades redan den 14 aug. 2016 – Speltid 23 min 59 sekunder)

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=oDTVybtnFTk&w=560&h=315%5D

 3. Jobbade en tid i Mellanöstern. Sådant som visas i filmen, upplevde man som vardagsmat där. Det farligaste man kunde ta sig för var att köra bil eller som gående försöka korsa en gata in staden.

 4. Går det utan problem att åldersbestämma en infödd äkta svensk ?
  Svar ja.
  Går det att åldersbestämma en s.k nysvensk pensionsräddare ?
  Svar nej.

 5. PK-maffian fortsätter sprida sitt önsketänkande.
  Tandläkare kan också vittna om hur många som inte vet hur gamla de är.
  Fast, de vet ju ofta inte ens vad de heter, eller vilket som är deras hemland…

  1. Otillräkneliga personer brukar man spärra in på institution. Jag är övertygad om att man snart kommer till sans över utsikten att sitta på institution resten av livet. Det var ju inte riktigt det som flyktingsmugglarna lovade. Det finns medel i lagstiftningen om man bara skulle vilja.

   1. Var ju en ungersk satiriker som skrev en bok om att de enda som var friska i samhället var de som var inlåsta på psyket. Så illa ska det ju inte behöva bli..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: