Stäng

Imam talar om vad som kan göra att ens barn blir homosexuella

Imam varnar för att om man fantiserar om främlingar under samlaget så kommer barnet att bli bög!  En Usbekisk imam anser att homosexualitet är en ”sjukdom som oroar världs gemenskapen” och kommer med råd om hur par kan förhindra att få homosexuella barn.

Rahmatulloh Saifutdinov, den främsta imamen i Tasjkents Mirzo Yusuf-moské, säger att om man fantiserar om någon annan än din make under sexakten kan det leda till att kvinnan föder ett homosexuellt barn. Saifutdinov talade efter fredagsböner den 2 mars om att vissa uzbekiska kvinnor tänkte på ”stiliga” främlingar medan de älskade sina män: ”Exempelvis kvinnor fantiserar om stiliga turkiska såpopera aktörer.  ”Det är som att ha tre personer som deltar i sexuellt samlag.”

Rahmatulloh Saifutdinov

En sådan sexuell handling kan, enligt den framträdande imamen, leda till att en kvinna potentiellt blir gravid med en homosexuell pojke.

Saifutdinov, var lika oförsonlig om männens intima fantasier. ”Män får inte föreställa sig en annan vacker kvinna när de har samlag med sina fruar, eftersom det kan leda till att ett lesbiskt barn föder,” varnade imamen.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören säger som vanligt: ”Är han klok så är det måttligt”!

13 reaktioner på “Imam talar om vad som kan göra att ens barn blir homosexuella

 1. Det måste vara omöjligt att finna någon annan teokratiskt och totalitärt profilerad ideologi eller intellektuellt eroderande och religiös villolära som uppvisar en sådan extrem fixering vid könsumgänget och där människans hela existens från vaggan till graven vägs och värderas efter den traumatiserande fastlåsningen vid sexualiteten.

  Att de normala mekanismer som styr och kontrollerar den vuxnes impulser inte fungerar hos de koranförslavade folkslagen, är ju det markanta kvinnoförtrycket där det erfordras en heltäckande klädsel för att undgå överfall, det optimala beviset för.

  Den skarpslipade filosofen fokuserar på att fördöma homosexualitet per se, då vi känner till den vidriga pedofili som anses vara ett naturligt inslag inom dessa synnerligen underutvecklade kretsars handel och vandel, och där såväl småpojkar som småflickor och spädbarn tvingas genomlida det värsta som kan drabba oss under barndomen.

  Zoofili är en annan vidrighet de förtappade betraktar som comme-il-faute; något Sverige fordom dags bedömde som synonymt med de grava förbrytelser som renderade förövaren dödsstraff.
  Andreas.

 2. Jaaa, det är ju logiskt ju! Med den hon fantiserar om så blir det ju två män i sängen, alltså homosexualitet. Men får man inte tänka på sina andra fruar åtminstone? De kan ju inte klassas som ”främlingar”.
  Det är som Fråga Lund, fast imamen bara hittar på svar varteftersom.

 3. Rahmatulloh Saifutdinov kan mkt väl har rätt i denna teori
  …tänker då på de 87% som inte kan skilja på rätt och fel, de
  har under samlaget legat å tänkt på att de brynar ngn annan
  …män fantiserat om Brigitte Bardot å kvinnor om Brad Pitt?
  Avkomman har därmed blivit lallane 87:or utan ansvar?

 4. Feministregeringen , Alliansen, Jonas kommunister, Fi, PK o Metoo , bara älskar sin egen muslim Rahmatulloh Saifutdinov! stort grattis!!
  PS han har ju fittmössan på sig!

 5. Och detta VET denne imam. Har han prövat? Vilken människa vid sina fulla sinnes bruk kan ta denne framstående imam på allvar. En liten snuskpelle verkar han vara, som sitter och klurar på än det ena än det andra.

 6. Titeln verkar inkorrekt, borde vara: … vad som kan göras för att ens barn inte blir homosexuella ..

 7. Jag tror personligen att denne imam tror på tomten, och att alibaba med sina 40 rövar var en riktig hyvens kille.
  Man tar sig för pannan och undrar hur ska denna icke kompatibla lära kunna intigreras i väst.

 8. Ja, det är ju enligt uppgift en mänsklig rättighet att ha åsikter, vad som sedan är rätt eller fel är väl bäst att överlåta till dagens allvetande PK-expertis !!!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: