Stäng

Idag för 14 år sedan

Tidigt på morronen den elfte mars, i Spaniens huvudstad Madrid, utlöstes 3 bomber på tre olika tågstationer, senare hittades tre bomber till som troligtvis var avsedda att utlösas när räddningsmanskapet anlänt.

191 personer dödades och 2050 personer skadades. Denna massaker är en av de största framgångarna i Europa för de mer mordlystna muslimerna.

Läs mer: WIKI

FjärranÖsternredaktören undrar, som vanligt, var har dom fått det där med fredliga  och humana ifrån?

Några fler bilder nedan.

 

9 reaktioner på “Idag för 14 år sedan

 1. Det var globala jihardister med rötter i Marocko som låg bakom, till och med socialt välanpassade som till synes levde sina liv i Spanien.
  De gick från att vara mäklare, butiksägare och reparatörer till att bli terrorister.
  De var samtliga utbildade i europeiska skolor, trillade polleten ner nu ?
  Detta väckte franska och brittiska säkerhetstjänsten då………….har de somnat in i igen ?

 2. Varför tar vi emot detta pastrask i Europa och förser dem med allt de behöver och lite till?
  De vill oss ju bara illa.

 3. Ja detta är Islam, förstår ni nu som röstar röstat
  fram 2 omgångar idioter till makten?

 4. Är muslimer mordlystna, varför hör man inget om detta eller annat negativt om denna grupp i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

 5. Snart vedertaget ordspråk efter terrordåd över hela världen. Stockholm, Belgien, Paris, Tyskland osv…Vilka slutsatser kan man dra måhända?

  ”Alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är…….”

  Och våra politiker och MSM tar emot dem ”onmass” genom massinvandring. Kan det sluta på annat än ett sätt? När tänker folk tesa sig och säga nu får det vara nog med vansinnet ?

 6. Borta var ETA, IRA bråkade internt, action Direct borta, RAF sedan länge borta och Röda Brigaderna i Italien puts väck, det kunde blivit så bra!?

  Då förändras terrorismen och den får ett nytt ansikte och ett nytt permanent utseende, vad hände?

  De tre bomberna förändrade mycket i Spanien och mycket i övriga Europa och våldsamheten hade nu blandats med hardcore-religion på ett mycket otäckt sätt.

  Detta då dess representanter gjorde vad som helst, då martyrskapet var klart i princip då man detonerade laddningen!

  Vi hade sett lite i Munchen, PFLP hade tränat upp RAF och deras olika kommandon, men nu var det på riktigt jävla allvar, och de kunde gömma sig bakom religionen.

  Eftersom det hade börjat ogillas att man ifrågasatte religionen så var det i princip som en gratisbiljett till paradiset.

  Hur kommer vi ur klorna på denna mastodont-ondska?

  Ingen aning, men lägenheter, arbete eller betald terapi till veteraner från IS är så fel och skamligt mot alla deras offer så man saknar ord!!

  //PS//

 7. Vissa svenska skolor anordnar skolresor till Auschwitz och andra ställen för att upplysa om en avsomnad barbarisk ideologi. Andra mer ”livaktiga” som faktiskt utgör ett hot propageras det för. Jag anser att bilder på Elin, Ebba och andra som blivit offer för världshistoriens största mörkläggning som de i Madrid, Nice, Berlin, Paris, London, Manchester, med flera, med flera, med flera,… bör visas för svenska högstadieelever så de får perspektiv på tillvaron. (Jag märker att när man väl börjar lista städer är det svårt att stoppa eftersom de aldrig tar slut och man vill respektera offren för samtliga illdåd.)

 8. Ja, vad säger FI, MP och de andra verklighetsfrånvända om detta?

  ”de blev provocerade av högern”
  ”de kommer från en annan kultur”
  ”bombarna är offer”….?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: