Stäng

Om svar anhålles, SN

INSÄNDARE. ”Det går bra nu!”, låter Södermanlands Nyheter meddela i en egenannons på sn.se. Grattis.

Det måste betyda att alla pilar pekar uppåt; upplagan stiger, annonsförsäljningen ökar, resultatet för 2017 är över förväntan. Sannolikt är det bara ytterligare fake news från platschef Anna Falk och SN i hopp  om att kunna hålla skenet uppe inför läsare och annonsörer.
Vad det egentligen är som går bra anges i vanlig ordning inte av SN. Det tyder inte direkt på ett välmående att Arbetsmiljöverket nyligen varit på besök på SN efter larmrapporter från personalen om en oacceptabel arbetsmiljö.
Vad som framkom vid Arbetsmiljöverkets inspektion har SN ”glömt” att rapportera om. Som sagt, vad är det som går bra? Bäst lämpad att svara på den frågan är självklart platschef Anna Falk. Om hon nu kan.
Anonym

8 reaktioner på “Om svar anhålles, SN

 1. En PK tidning som det INTE går bra för är Trelleborgs Allehanda de har tvingats gå ner till tre dagars utgivning. Målet för befolkningen måste vara att de försvinner helt och hållet.

 2. I Ren desperation får man ta till skryt för hävda sig, i själva verket
  är dom säkert bekymrade över den sjunkande upplagan.
  Men sådant läder skall sådan smörja ha

 3. Det dom menar är att det går bra att säga upp folk nu.

  Sörmlands media har ju halverat sin personal de senaste 5 åren.

  Orsaken är förstås den vikande skaran prenumeranter, vem vill betala för fake news och propaganda?

 4. Det går lysande för hela Absurdistan som tur är,nu under valåret !
  Läste just på STATS-TV text (sid 109) att endast 94 % av nybyggarna behöver statligt subventionerade jobb. En bättring med hela 3 % i jämförelse med motsvarande månad 2017 !!!
  Det negativa uttrycker arbetarpartiet M`s Jessica Polfjärd. (taget namn)
  ”Få kommer till riktiga jobb”,säger hon.
  Slutligen framgår att endast 6 % av nybyggarna,arbetar utan inhemska skatteslavarnas hjälp. ;(

  1. jag blir lite förvånad att inte fler får jobb hos släktingar. Men det kanske de får…men glömmer att säga det till myndigheterna. Bättre betalt med två jobb eller jobb + bidrag

  2. Men, frågan är ju hur många som börjat på riktiga jobb, alltså inte påhittade som sponsras med skattepengar och dessutom handlar om några få timmar per vecka.

   Det gäller ju som vanligt att sprida ”lämpliga nyheter”….

 5. Vad menar egentligen platschef Anna Falk med …

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/03/sn_nc3a5r_flest.png

  …?

  Kan det handla om att SN (pappersutgåvan) nått flest läsare på utedassen långt ute på den sörmländska landsbygden … i stenhård konkurrens med andra PK-skitmedias pappersutgåvor som händelsevis råkat hamna på samma hemlighus där SN landat och där nått sin mycket välförtjänta slutdestination?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: