Stäng

Bland våra hjältar finns inga vita män

Afghanen från Iran som nyligen var på semester i landet han flydde från har twittrat.

Jag talar förstår om Amir Nabizadeh, en av de unga afghaner som flytt till Sverige från Iran och som nu livnär sig på svenska bidrag.

Klicka för större bild

Det handlar om en vernissage som Mångkulturellt centrum anordnar ikväll och vars namn säger allt, precis allt.

Att miljoner svarta, bruna och röda beger sig till länder som byggts upp och regerats av vita män, verkar de inte förstå. Annars lockar bidragen högre än något annat, eller så är det bara på det viset att de med hjälp av utställningar och ständiga klagomål vill dölja sina egna etniciteters tillkortakommande?

Undrar förresten om Migrationsverket tagit upp afghanen från Iran och hans semesterresa. Minns vad Mikael Ribbenvik sa i intervjun med Kvartals Jörgen Huitfeldt: ”Människor som fått uppehållstillstånd och som reser på semester i landet man flytt från, kan förlora detta”.

Titta gärna på personalen som jobbar på det Mångkulturella centrum som arrangerar denna vernissage.

Lelja Harbas som uppenbart ser ned på vita män finns med bland personalen och är en av de två som ordnat detta. Den andra är Nabila Abdul Fattah, vars twitterkonto kan följas här och som tidigare i sitt liv haft en tätt samarbete med Revolutionär Kommunistisk Ungdom.

Tänk att de finns de i Sverige som på allvar vill splittra landets befolkning och som kommer undan med detta. Häpnadsväckande och knappast ett steg i rätt riktning om man vill ha ett Sverige där alla ser positivt på minoriteter och etniciteter. Har någon hört orden ”motsatt effekt”?

 

22 reaktioner på “Bland våra hjältar finns inga vita män

 1. Han vet ju att enligt ullenhag så byggdes Sverige av zigenare.
  Tänk vad vilka ”kunskaper” de besitter på SFI.
  Skäms på er hela högen !

 2. Nej eran största hjälte är pedofil och brun.
  Inga vita vill ha er i sina länder.
  #stickåthelvetefegasvin.

 3. Den ljugande Afghanen Amir ska ut från vårt land, vi vill inte ha honom här!

 4. Smaklöst! Det är ren och skär rasism och borde stoppas omedelbart. Att de bara orkar otacksamma och gnälliga. Om de reser hem slipper de vita män, så enkelt är det!

 5. Man vill väl helt enkelt framhålla att det inte bara är vita män som ska få synas, uatan att även män med andra kulörer har gjort en del bra saker som inte får lika mycket utrymme.
  Man bör kanske se utställningen innan man recenserar den…..

  1. Man ställer sig bakom sitt eget folk eller så kan man dra härifrån….-Gambia?
   Det är bara i flathetens land vi ser sådant här ska du veta!

   1. Du har ju inte förstått vad utställningen går ut på, så det tycker jag du ska försöka ta reda på innan du gläfser på mig.

  2. @ Mia

   Du skriver …

   ”Man bör kanske se utställningen innan man recenserar den ”

   Vem vågar ta risken att riskera livet genom att bege sig till den ökända, högkriminella och livsfarliga förorten Fittja för att se en mycket tvivelaktig s k utställning där ”Mångkulturellt centrum” ställt ut poliser av papp (d v s pappdockor) …

   https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/03/polis_vc3a5ld_i_demokratins_namn.png

   …. för att ge sken av att sköta bevakningen och skyddet.

   En bisarr lektion i demokrati med skattepengar.
   En pappdocka föreställande en polis med solglasögon och armarna i kors, en hotfull pose, står i en utställningshall i Fittja. Känslan av att polisen vill allmänheten illa förstärks av den stora rubriken bakom dockan: VÅLD I DEMOKRATINS NAMN!

   Mer på denna länk:

   https://petterssonsblogg.se/2018/03/01/en-bisarr-lektion-i-demokrati-med-skattepengar/

   Det finns banne mig ingen ände på alla skruvade, oseriösa och sanslösa sjukligheter som ’Mångkulturellt centrum’ representerar och verksamheten finansieras genom att slösa bort mångmiljoner i skattebidrag + bidrag från Allmänna arvsfonden mm mm.

   Mia, du behöver inte överanstränga dig med att försöka svara på det här med några kommentarer. Ta det bara lugnt och somna om så som du brukar göra.

   1. Svar nej på bägge frågorna.

    Men på internationella kvinnodagen tycker jag inte du ska kalla kvinnor för batikhäxor,
    Ja, inte annars heller, det är en dålig kvinnosyn,

  3. Mia…Du vet inte vad du pratar om, denna utställning är missvisande och tillför ingenting, det är bara ett steg för att sprida mångkulturella ideer! Dessa bidrar INTE med någonting till mänsklighetens utveckling, de som gjort det är vita män i huvudsak annars skulle mänskligheten fortfarande bo i grottor….Dessa Afghanska kriminella har kommit till Sverige för att parasitera på oss och de är överrepresenterade när det gäller grova brott.
   Att de är här beror på att S+MP utser skithålsländer till asylländer men det tror jag är för avancerat resonemang som du inte förstår! INGA AFGHANER PÅ VÅRA GATOR!!!

 6. Aha … Så personerna och grupperingarna som ansvarar för arrangerandet av vernissagen på ”Mångkulturellt centrum” har tagit sig den fulla rätten att tillkännage omvälvande avsteg från värdegrunden …

  http://hedvall.nu/uploaded/2/lika%20v%C3%A4rde.JPG

  … vars budskap man vid alla andra tillfällen betraktar som okränkbar och höjer till skyarna.

  Men visst … Vita män kan ju självklart inte ens anses vara människor i deras begreppsvärld … och då blir det helt naturligt för feministerna m fl att torgföra sina inskränkta nedvärderande uppfattningar om de vita männens stora brist och t o m kompletta frånvaro av några betydelsefulla insatser i samhällsbygget historiskt.

  De feministiska arrangörerna av evenemanget ”Mångkulturellt centrum” anser sig därför vara i sin fulla rätt att hävda att alla vita män kan nedvärderas och exkluderas från beskrivningen av det gemensamma samhällsbygget såväl historiskt som de vita männens kompletta frånvaro av några som helst ”goda” insatser åstadkomna ända fram till dagens datum.

  Här är en föredetting vars ogrundade idéer arrangörerna av ”Mångkulturellt centrum” pockat upp och okritiskt tagit till sina hjärtan …

  https://tommyhansson.files.wordpress.com/2016/08/demokrat-reinfeldt.jpg

  1. Rättelse:

   Texten i det nedersta stycket ovan skall lyda …

   ”Här är en föredetting vars ogrundade idéer arrangörerna av ”Mångkulturellt centrum” plockat upp och okritiskt tagit till sina hjärtan …”

   … och ingenting annat.

 7. Räknade insatsstyrkan = 30 pers. Bland dem Edda Magna, jag tror hon är gift Mattias Gardell. Har kopplingar till Ship to Gaza, Socialdemokrater för Tro och solidaritet (= Muslimska Brödraskapet). Herre min je, vilken samling! Inte lockar det att bli mångkulturell utifrån den buketten!

 8. Om man kikar runt i Europeisk press upptäcker man dagligen vilka som ligger bak mord,överfall och andra brott.

 9. Om den vita mannen är världshistoriens värsta skurk – borde inte då mängder av kvinnor och ickevita män fly TILL Afrika, Asien och mena-världen? Dessa områden borde ju krylla av Europeiska och Amerikanska flyktingar som flytt från den hemska medeltida västvärlden till den humana, moderna och mer jämlika 3e världen..

  Den hemska ”vita mannen” (och kvinnor) har ju bara ställt till med elände… förutom den lilla obetydliga bedriften att lägga grunden för den moderna demokratiska, högteknologiska, fungerande (nåja..) fantastiska västvärlden vi lever i idag..

 10. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Sverige hade inte varit det lyckorike som en stor del av migranterna sökt sig till om inte svenska cis – män i ett genuint samarbeta med den kvinnliga befolkningen inte hade uträttat stordåd i ett flertal sekler.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: