Statsminister Löfvens lögner


VALET 2018. Är ni nöjda med dagens politik så rösta på Löfven eller någon av det andra i sjuklövern. 

Stefan Löfven den 4 februari 2013: ”Nu har man pekat ut en av samhällets mest utsatta grupper: de människor som söker skydd från krig, terror och förtryck. De gör det med ett avhumaniserande språk, där människor på flykt från krig beskrivs som ‘flöden’ och ‘volymer’…Det är oanständigt”
Löfven, skriver ett Facbookinlägg efter att dåvarande migrationsminister Tobias Billström talat om att ”minska volymerna” på flyktingpolitiken.

Löfven den 6 september 2015: ”Mitt Europa bygger inte murar” vid en demonstration på Medborgarplatsen med Refugees Welcome.

Löfven 6 mars 2018: Vi ärvde en migrationspolitik som inte var hållbar” presskonferens i Vita Huset efter att Donald Trump påpekat att han var en av de första att tala om Sveriges problem med invandringen.

Nu säger statsminister Löfven att det ska bli ordning och reda, och att vi ska ligga på EU:s miniminivå med invandringen men Stefan ljuger fortfarande…

Sverige ligger fortfarande i topp när det gäller antalet asylsökande och till det kommer mängder med anhöriga.

Varför ljuger du Stefan?


6 responses to “Statsminister Löfvens lögner

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: