Och det pågår ingen islamisering av Sverige


ISLAM. Varför denna ständiga normalisering av huvudduk i Sverige? Funderar även på om förtryckta tonårstjejer får sommarjobba hur de vill, var de vill? Twitter. 

Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  

 • Varför diskuteras burkiniförbud och inte helheten?
 • Varför försvarar svenska hatmedia islams kvinnoförtryck? 

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns…

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?


19 responses to “Och det pågår ingen islamisering av Sverige

 • Stenbock

  I går skrev jag ju en kommentar kring tyska AfD`s välmenta resa till Damaskus,för att förhöra sig om de flyktade en miljon Syrer,var välkomna tillbaka hem,nu när kriget är slut.Besök skedde bl.a. hos deras Islamska överhuvud.Denne försäkrade att han inte önskade annat än,att hans trogna muslimer återvände hem. Erbjöd sig att själv åka till Tyskland för att välkomna de förlorade själarna.
  I dag rasar tysk PK-press över AfD ,och i BZ t.o.m. beskyller man partiets
  goda föresatser för en lyxresa !! Lägger till som vanligt,att barn dör 5 km därifrån. :

  Allan och Paradisets utsedde i Syrien på bild,med en av AfD`s delegater.

  Gilla

 • Mr Q

  Detta med hyckle kommer tydligen och går hos oss civiliserade,allt efter mode och år. Min gamla mormor född 1876 bar alltid ett huvudskynke.
  Vad jag vet var hon inte speciellt kristen och absolut inte muslim !

  Gilla

  • eva

   Det hörde till. Schaletten var mer som ett modeplagg och en ståndsmarkör. Fina damer bar hatt, allmogen och pigor bar schalett. Det hade inget med religion att göra. Under 1800-talet växte kunskapen om hygien fram och hår i maten var en styggelse. Därför användes olika huvudbonader för att hålla kvinnornas hår på plats, det var ju långt hår som gällde till på 1920-talet. I mitt skolkök på 1950-talet var det alltid snibb som gällde. Inga hårstrån i maten!

   Gilla

   • Mr Q

    Tack eva..
    När du skriver det bar de s.k. ”fina damerna” ,och min mor alltid hatt ! Samtidigt bar ju alltid pigor och ”sämre folk” alltid hyckle… Det var alltså förutom hygien en klassfråga !!

    Gilla

 • Lokalinvånare

  ”Det är frivilligt” säger de själva, så varför anstränger de sig så mycket för att ondgöra sig över att vissa arbeten inte tillåter slöja/niquab/burka??? Det är ju frivilligt – så det är ju bara att ta av den då, och sluta gnälla… Om det är valfritt att ta på sig den så är det väl även valfritt att ta av sig den? Det är ju inte förbjudet att ta av den enligt dem själva…

  Eller menar de att det är frivilligt att ta på sig, men man får inte ta av sig?

  Hur faen resonerar de???

  Gilla

 • Jhonsson

  Naturligtvis kommer de PK-trogna företagen att rekommendera alla unga tjejer, som söker jobb, att bära slöja, så att ingen känner sig utanför.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tycker nästan det bli ska bli skönt när Sverige är helt islamiserat vilket landet inom sinom tid blir oavsett vad SD eller andra tycker så att det eviga tjatet i all massmedia lägger sig, är så innerligt trött på att dagligen från morgon till kväll i public service och all annan övrig PK-nyheter och program läsa och höra om stackars ensamkommande s.k barn, invandring integration, migration, bråk på flyktingboenden, utsatta ghetton, fel mat och våld i skolan, importerad gängkriminalitet, gruppvåldtäkter i utsatta områden, rasism och kränkningar mot icke riktiga svenskar osv osv listan kan göras hur lång som helst !!!!!
  Tur att man passerat bäst före datum men det är synd om våra barn och barnbarn.

  Gilla

 • Johnny Andersson

  Pettersson är brillijant somvanligt !

  Gilla

 • Johnny Andersson

  Pettersson är somvanligt brillijant !!!!!

  Gilla

 • Nils Dacke

  Är någon förvånad?, importerar man Mellanöstern så får man Mellanöstern, det är faktiskt inte svårare än så och detta innebär förr eller senare bland annat hederskultur, kvinnoförtryck, sharialagar, krav på särregler i skolor, badhus, transportmedel och så vidare, och så vidare……..!

  Gilla

 • Lena Lidén

  Jag blir så förtvivlad. Står på Ica och köper ägg från frigående höns vänder mig om och ser halalslaktat kött. Det går inte ihop. Läser om en Iman som säger att män kan ha fyra fruar men kvinnor kan bara ha en man. Förstår ju varför när de könsstympar sina kvinnor, det måste ju göra ont med samlag, Då är de väl nästan tacksamma att han har fler. Dessutom har flickorna ju inte själva fått välja kille. Inte skall Sverige anpassa sig till muslimer vill de vara här så får de anpassa sig till oss

  Gilla

 • age

  Har SD i programmet att begränsa eller förbjuda islam i Sverige?

  Gilla

  • Joy

   Nej, inte uttalat. Däremot att vi ska leva under svenska värderingar och med svenska traditioner. Det är ett hopplöst projekt numera då massinvandringen inte har någon ände. Demokrati innebär tyvärr majoritetsbeslut, så vi svenskar har noll chans.

   Gilla

   • Ama Tona

    Lugn…. Det kommer att gå att göra …….

    Gilla

   • age

    Tack ”Joy”!
    Jag ser fram mot att vi lyckas och att det går att återställa Sverige till ett svenskt land igen.
    Notera mitt tidigare förslag att erbjuda muslimer att på ett juridiskt hållbart sätt ta avstånd från den, mot svensk lag,
    kriminella sektstyrningen.
    Att vi i ett senare skede kan granska de uttalat aggresiva påbuden som styr sekten och som finns i deras fiktiva lagbok.

    Vissa påbud bör kunna klassas som stämpling till mord,
    exempel:

    Koranen, 9:5
    ”When opportunity arises kill the infidels wherever you catch them!”

    (”the infidels” är ju tydligt riktat mot oss, kristna svenskar)

    //age

    Gilla

 • Involuntarium

  Smygislamiseringen pågår dagligen och stundligen, det är eftergifter, hedersvåld och nu sist införandet av sharialagstiftning i svenskt rättsväsende!

  Det sitter individer från muslimska brödraskapet i maktpositioner i Sverige! Migrationsverket verkar minst varannan anställd ha utomeuropeiskt ursprung! Vi har i veckan hört att kristna nekats asyl där islamister varit
  handläggare!

  Jo nog smygislamisering Sverige i en rasande takt!

  Vi har ju alla tagit del av Socialdemokraternas uppgörelse med islamisterna redan på nittiotalet! Där Socialdemokraterna utlovat maktpositioner i det svenska samhället till islamisterna! Det ni gott folk är ett landsförräderi utan dess like! Och uppenbarligen har övriga sjuklöverpartierna hakat på och är med och öppnar upp för vansinnet!

  DU avgör om vansinnet ska fortsätta efter valet 2018!

  DU avgör om det ska bli förändring på riktigt!

  DU avgör om dina barnbarnsbarn ska bli tvungna att konvertera till Islam!

  DU avgör om dina barnbarnsbarn ska leva i ett Sverige som tillämpar Sharia lagstiftning!

  DU avgör om dina barnbarnsbarn ska leva i en demokrati eller en diktatur!

  Det är DU och bara DU som avgör dina barnbarnsbarns framtid!

  Om du bryr dig om dina barn, barnbarn och barnbarnsbarn finns bara ett parti och det är SD originalet som övriga partier just nu efterapar!

  Gilla

  • Tomas

   Det är nog inget att göra. De PK-frälsta kan inte fatta. Pratade nyss med en kristen. Han fattade ingenting. Han lovprisade Reinfeldt. Skälet till att han tyckte invandringen var så bra, var att nu blev det fler personer att omvända till den kristna tron.

   Gilla

   • Joy

    De kristna, inte alla, är blinda. De tror att islam är en religion, att det finns sakrala och andliga dimensioner i islam. Det är få sådana inslag, resten är en obehaglig syn på människan och hur tillvaron ska levas. Det bygger på en månkult, inte ett uns kristna grunder. Jesus är bara en profet, inte Guds son. Fast kristna idag tror ju ofta varken på det ena eller det andra, så de hittar säkert bra saker i islam.

    Gilla

 • Joy

  Här väljer de själva, säger de, inte i muslimska länder. Men så är det ju knappast när man synar det som händer i familjen och i moskén. Vissa imamer säger att flickor bara får gå på universitet och jobba, om de har slöjan på.

  Det finns forskning på detta, inte min rasism som pratar. Dessutom lärde jag mig ovanstående på ett svenskt universitet, så nu vet alla nyfikna som huserar här, alla fakta!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: