GW är häpen


Ibland behövs det inte så många ord.

Lyssna på vad GW Persson hade att säga om islamisterna i Centerpartiet och Solna Tingsrätt under gårdagens Veckans Brott.


14 responses to “GW är häpen

 • Valter

  Vet inte riktigt om GW hycklar, eller är han så ovetande vad som pågår. Han sitter väl på sitt gods utan större intresse i övriga samhället, i så fall.Vilket inte är bra, för liknande domar har förmodligen skedd tidigare, både i mig.domstol och andra. Sverige smyg islamiseras år för år. Det blir ett rejält uppvaknande, och det kommer mera, var säker på det. Nujen, Akilov, domstolar metoo, våldtäkter mord rån handgranater, runt om skjutningar m.m., är bara en början. Har börja tappa den respekt jag hade för GW. Islamister finns säkert redan hos polis, advokat, domar och lärar kår, m.fl.
  Vi har Beirut här, och vissa verkar ovetande.

  Gilla

 • age

  Hoppas att han inte är ensam om den bedömningen!

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Alla svenskar som har ett antal årtionden på nacken och som har en något sånär fungerande hjärna måste i rimlighetens namn se hur illa det är ställt i detta tidigare så trygga land. Nästa skräll kommer när kommunplaceringarna kommer att ge sig tillkänna på kommunernas budgetar och servicen minskar på många områden för kommunernas skattebetalare.

  Gilla

 • Involuntarium

  Nu närmar sig det ögonblick när vi får se hur svenska domstolar hanterar islamiseringen av Sverige och i svensklagstiftning och dessutom hur mycket islamisering som smugits in i svenskt rättsväsende!

  Alla delar av den smygislamisering som skett och just nu pågår kommer att blottläggas så småningom!

  Svenska folket har troligen inte kännedom om mer än ca en tredjedel av den smygislamisering som pågår! Alltså kommer framtida islamiseingsavslöjanden att få huvuden att rulla i etablisemangetskorridorer!

  Vi väntar med spänning på nästa stora avslöjande!

  Ja med tanke på att två avslöjanden tagits upp på Petterssons blog bara idag! Ja domen i Solna tingsrätt och de försvunna pengarna i Folkbildningsrådet som dels är en myndighet och dels en ideel organisation! Ja då förstår vi allihop att det finns mer att hämta avseende smygislamiseringen av Sverige!

  DU avgör om vansinnet ska fortsätta efter valet 2018!

  DU avgör om det ska bli förändring på riktigt!

  DU avgör om dina barnbarnsbarn ska bli tvungna att konvertera till Islam!

  DU avgör om dina barnbarnsbarn ska leva i ett Sverige som tillämpar Sharia lagstiftning!

  DU avgör om dina barnbarnsbarn ska leva i en demokrati eller en diktatur!

  Det är DU och bara DU som avgör dina barnbarnsbarns framtid!

  Om du bryr dig om dina barn, barnbarn och barnbarnsbarn finns bara ett parti och det är SD originalet som övriga partier just nu efterapar!

  Gilla

 • Sara från Skåne

  GW: Wow. jag hade ingen aning om att islamisterna satt i domstolar och dömde. Eller… wow – jag fattade inte att detta skulle bli konsekvensen av 20 års lång massiv målmedveten påverkan på politiker att muslimer ska ha en särlagstiftning i Sverige. Tänk om jag fattat det tidigare, då hade vi kunnat göra något åt det. NU är det för sent.

  Gilla

 • Edward Ulfertz

  Smygislmaiseringen i Sverige är slut.
  Nu smyger de inte längre.

  Gilla

 • Stenbock

  Allt tycks ha gått snett för de två C-partisterna under SFI-kursen !
  En fråga ytterligare,till någon som brukar titta på detta program ? Kvinnan vid sidan av GW Persson,är hon så dum som hon framställer sig ??
  I så fall är ju Fjollträsket rätta hemorten !
  Lägg märke till hennes fråga,varför detta Solna-utslag var så felaktigt som GWP förklarade….

  Gilla

 • Svensk lösen

  Är det obekant för GW att det sitter muslimska nämndemän i svenska domstolar? Varför är han häpen? Tar man hit mellanöstern får man mellanöstern!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   G.W är precis lika PK som det övriga svenska etablissemanget som han i högsta grad är del av !

   Gilla

 • anne b rat

  För det första så visar ju detta att dessa islamister och personer med liknande åsikter skall enligt min mening överhuvudtaget inte få sitta med i sammanhang där våra svenska lagar gäller. Det är ju parodi!
  Men det känns väldigt bra att rödluvan och hennes centersekt har gjort bort sig så rejält inte minst med tanke på alla påhopp hon gjort mot Åkesson så fort något negativt kommit ut om SD. Hennes tykna uppsyn har förhoppningsvis fått sig en knäck.
  Tänk om svenska folket kunde vakna och upptäcka vad hon och centersekten står för, då hade hon snart kommit ner på jorden!

  Gilla

  • Mia

   ”Tänk om svenska folket kunde vakna och upptäcka vad hon och centersekten står för”

   Det gör hon tydligen inte eftersom hon säger ett lika rungande nej till denna dom som resten av de svenskar som yttrat sig officiellt.

   Dessutom har personerna fått lämna partiet.
   Samma sak i SD. Där åker olämpliga partimedlemmar ut ganska ofta.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: