Bidrag på falska premisser


Johan Westerholm kunde på gårdagens Ledarsidorna, visa hur Ibn Rushd och Islamiskt Kulturcenter lurat till sig miljonbelopp med hjälp av falska namnteckningar och fingerade kurser.

Jag tänker inte skriva mycket mer om detta, utan råder er att läsa Westerholms avslöjande. Att föreningar och organisationer lurar till sig bidrag är inget nytt och det finns säkerligen andra fall att peka på. Att Ibn Rushd har säkerställda kopplingar till Muslimska Brödraskapet och att miljonbeloppen inte kan spåras till någon adressat, borde intressera långt fler än journalister. Vi får se om Johan Westerholms avslöjande når så långt som till etablerad medias redaktioner och Säpo.

Ledarsidorna

Ps. Ledarsidorna är en av alla alternativa medier som kan upphöra om den socialistiska regeringen får sitt censurprogram accepterat av riksdagens övriga partier.

 


9 responses to “Bidrag på falska premisser

 • Mr Jordan

  Mycket bra jobbat av Johan Westerholm!

  Gilla

 • age

  Enligt vår finansminister är alla lador i Sverige fulla med pengar.
  Varje lada i Sverige är alltså ett Fort Knox!
  Någon som tycker att hon är trovärdig?
  Någon som tycker att hon ska fortsätta att ljuga om Sveriges ekonomi?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Det går att ljuga tills den fina fasaden utåt rasar men då är det tyvärr försent, se bara på Sovjetunionen och det blir mycket elände att ta reda efteråt men Sveriges 7 klöver har av någon sjuk anledning gett sig f…..n på att Folkhemmet ska sänkas totalt ner i dyn !!!!!

   Gilla

 • eva

  En annan person som på sin blogg tagit upp detta med alla pengar islamiska föreningar tillskansar sig, är Rebecka Weidmo Uvell. Hennes blogg kan tyckas tråkig, siffror, kontoutdrag, paragrafer osv. men hon går enbart på offentliga handlingar och uppgifter som hon sammanställer och som tillsammanstaget ger en skrämmande inblick i vad som försiggår i Sverige. https://uvell.se/. hon skriver om en massa oegentligheter och fuffens och båg i Sverige.

  Gilla

 • Gus

  Sverige är invaderat av våldsmän. Hela landets befolkning är utsatt. Värre och värre för var dag. Journalister förringar och vilseleder oss. Vår Riksdag hjärntvättar och förleder oss. Rösta SD i september !

  Gilla

 • Suzie

  Mauricio Rojas fd riksdagsledamot för Fp som bokstavligt talat jagades ut ur Sverige efter att ha blivit utsatt för en enorm hatkampanj från gammelmedia och statstelevisionen pga att han var mycket uppriktig och talade öppet om orsakerna till den grova importerade brottsligheten från menap.Här i ett gammalt avsnitt av uppdrag granskning från 2005 blir Mauriocio Rojas och Nalin Pekgul intervjuad efter filmen och redan då påtalade Mauricio Rojas mycket bestämt och var upprörd över att främst sossarna fortsatte att betala ut många miljoner kronor (helt på fel grunder ) i bidrag till islamistiska föreningar/organisationer trots att man redan då mycket väl visste vad de sysslade med och vad deras agenda var.Enligt Mauricio Rojas var det sossarnas röstboskap och då blundade man för lagen och regler. och konsekvenserna av detta. Man kan ju bara spekulera i hur många ytterligare miljader har till dags dato fortsatts att betalas ut på felaktiga grunder och emot regelverket till antidemokratiska islamistiska föreningar/organisationer som steg för steg jobbar för att införa sharialagar i Sverige.

  Gilla

 • Punto

  Ordförande i Folkbildningsrådet är riksdagsman för Moderaterna. Tystnad råder från Ulf Kristersson.

  Gilla

 • Ove-Britt Henson

  Precis sånt här vår regim vill tysta ner!

  Gilla

 • ossie

  I svensk press och media råder den stora tystnaden naturligtvis.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: