Stäng

Din mamma är en svensk hora? Eller antirasisterna skiter i – rasismen mot svennar

RASISM. Varför granskas inte rasismen inom invandrargrupper? Arabiska är numera det största språket i Sverige efter svenskan, så en grupp som övervakar rasism borde granska vad som sägs på arabiska.

Det senaste året har allt fler blivit dömda för ”hets mot folkgrupp” på Facebook. Bakom anmälningarna ligger en grupp kallad ”Näthatsgranskaren”. Svenska Dagbladet skriver att gruppen består av ”bland annat jurister, juridikstuderande, före detta poliser och systemutvecklare”.

Näthatsgranskaren beskrivs som ”en samling människor som i början av 2017 gick samman för att hitta hot och hat på sociala medier”. Gruppen sägs ha utvecklat programvara som de anonyma medlemmarna kan använda sig av för att kartlägga, identifiera och polisanmäla personer som uttrycker sig på ett ”oacceptabelt” sätt.

Hittills har gruppen gjort 800 polisanmälningar, varav 77 lett till åtal. Projektledaren Tomas Åberg säger till SvD att ”det är roligt att vi haft framgång”, och lägger till att de blev förvånade över att ”damer över 65 skriver väldigt, väldigt grova saker på Facebook”.

Våldtäktsfall blir liggande på hög, samtidigt läggs polisens ansträngda resurser på att jaga tanter som skriver n-ordet på Facebook!

Man kan fråga sig hur många av Näthatsgranskarens medlemmar som kan utomeuropeiska språk som arabiska, persiska, kurdiska, turkiska och somaliska. För Sverige hör ju till de minst rasistiska länderna i världen, medan en stor del av invandringen kommer från länder som är betydligt mer rasistiska. Jag skulle tro att rasismen har ökat i Sverige genom massinvandringen från mer rasistiska länder, något som borde oroa antirasister. Arabiska är numera det största språket i Sverige efter svenskan, så en grupp som övervakar rasism skulle behöva kunna det.

Mig veterligen finns det ingen antirasistisk rörelse i arabvärlden. Tänk dig att det i Irak skulle finnas en rörelse, bestående av araber, som kämpade mot arabisk rasism och ”föreställningar om arabisk överhöghet”. Tänk dig sedan att denne rörelse också finansierades av den irakiska staten. Inte särskilt sannolikt, eller hur?

Läs hela inlägget av Mohamed Omar på Samtiden…

Om Mohamed Omar på bloggen…

 

10 reaktioner på “Din mamma är en svensk hora? Eller antirasisterna skiter i – rasismen mot svennar

 1. Drägget som kallar sig antirasister är de största svinen. Våld och terror är det enda de kan få in i sina små ärthjärnor.

 2. Inom kort det största språket, svenskan är på väg ut i framtiden har infödda svenskar hemspråksundervisning i svenska språket om den nya kulturen nu tillåter det vill säga vilket inte är säkert !!!!

 3. Vi skåningar får börja hata på skånska, för det förstår ju ingen TV-tittare – uppenbarligen. Och absolut ingen från PK-media och filmvärlden..

 4. Ja det fria ordet är en nagel i ögat eller till och med en finne i
  arslet på dessa demokratiföraktare.

 5. ”Allas lika värde”
  ”Inte ställa grupper mot varandra” m fl floskler
  Tack sjuklövern för massimporten av MENA-individer. De ”berikar” oss Svenskar – NOT/ICKET!!

 6. Bra artikel av Mohamed Omar. Svenska ”antirasister” har en grandios självbild, som inte får rubbas. De har redan tagit ställning och anser att konsekvenserna, som ansvarstagande människor pekar på är rasistiskt och vilseledande propaganda. Som sagt var, anhöriga till de två dödade på Ikea eller den våldtagna mamman och hennes anhöriga sväljer nog knappast aktivisternas sagoversion av Sverige att invandring skall släppas fri. Dessutom vittnar den friande misshandelsdomen i Solna om en demokratisk nation med allvarligt hotade rättsfunktioner.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: