Slaveriet i Sverige


I Sverige har den etniskt svenska delen av befolkningen låtit sig förslavas.

I hukad ställning och med ödmjukt sätt tjänas de nya herrarna.

De nya herrarna nöjer sig dock inte med att försörjas med mat, kläder, bostad och annat. Nej, det gäller att också plåga tjänstefolket på alla sätt och vis.

Att sämre tider också kommer att drabba den snabbt växande härskarskaran har de nya herrarna dock inte förstått.

Tjänstefolkets andel av befolkningen minskar stadigt och den dagen är inte alltför långt borta då den endast kommer att utgöra några få procent, likt i världens idag 57 islamska länder.

Det växande missnöjet kommer då att till högre grad än idag rikta sig mot de egna trosfränderna. Någon måste ju göras ansvarig, bara inte en själv, för allt mellan himmel och jord som inte råkar passa.


8 responses to “Slaveriet i Sverige

 • Kåre

  vi försöker tälja guld men allt blir till sand, de kommer från sand och hyllas med Guld, Vad gick så fruktansvärt fel med vårat samhället, att vi helt plötsligt är mindre värda än de nya ”svenskarna”?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Det vita tjänstefolket och världens självplågare (naiva avundsjuka svenne som plockar sitt eget folk på alla pengar o spelar generös med andras pengar och skänker bort till Afrika och Palestina) har gett upphov till uttrycket i Spanien och Latinamerika; hacerse el sueco (göra sig som svensken) dvs. Låtsas

  Gilla

 • eva

  Vår överhet, politikerna och etablissemanget är inte längre för det svenska folket, den som brukar kallas allmogen, utan har ingått en allians med globalister och företrädare för religionen islam. Mycket underlig konstellation! Vem lurar vem? När maktstriden inom denna konstellation kommer (för det brukar det göra i konstellationer förr eller senare) vilka står då som vinnare? Ett + ett= två slår den tredje.

  Gilla

 • Kent

  Kronan sjunker som en sten. Valutaförsvagning drabbar väl bara länder som har problem med sin ekonomi.
  Kreativ bokföring är väl Maggans bästa gren.

  Gilla

 • JEX

  Man är ju orolig för framtiden både för ens barn och barnbarn. Man ser hur denna regering plundrar landet på det våra föräldrar har byggt upp och nu ser man hur alla pengar går till dessa invällare . Pensionärer svälter , våld, mm eskalerar och den naiva regeringen har tappat greppet total ,man undrar hur våra finanser ligger till i detta land ? Man kan läsa i Tidningarna hur desperat Löfven är när ha bla plundrar statliga bolag för att få in pengar till statskassan https://www.dn.se/ekonomi/staten-rycker-17-miljarder-extra-av-sj/

  Gilla

 • Lena

  Svensken / svenskan har stått med mössan ihand för överheten , det sitter så djupt att mössan sitter där ihand även för en galen ideologi och dess budbärare.

  Gilla

 • Kaj jakobsson

  Svensken hukar, nyanlända tar mer o mer plats Vi är fega. Arma land

  Liked by 1 person

  • pllay

   Svenska folket kuvades av Gustaf Wasa.
   Allt sedan dess har vi lydigt böjt nacke, skrapat med foten och lytt order.
   Inget folk har genom historien varit mer lojala mot sina herrar.
   En lojalitet som under goda ledare fört landet till den absoluta toppen, men under dåliga effektivt förstörs.
   Sverige saknar demokratiskt sinnelag, vi röstar på det parti våra ledare beordrar oss till.
   Vi bemödar oss inte om att försöka förstå samhället och de olika politiska ideologierna, vi litar på att våra ledare tänker för oss.
   Lojaliteten mot överheten och lydnad är våra främsta kulturkännemärken.
   Vi går sjungande i döden likt Carl den XIIs soldater.
   Den Tyska disciplinen lärdes ut av de svenska kungarna, deras önskan att hänsynslöst offra sina soldater gjorde dem framgångsrika i fält och fruktade överallt, en stormakt.
   FR, han som utropade Sverige till den humanitära stormakten är bara en fortsättning på den långa raden av psykopatiska utopiska ledare vi haft och har.
   Demokrati har för dem endast varit ett medel att få folket att frivilligt underkuva sig ledarna inte att låta folket styra landet.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: